![]() |
ציטוט:
לא כולם עם פרגון כזה, אם לא שמת לב זה רק אחד שלא מפרגן, כל השאר דווקא כן........ אני למשל יכול להגיד לך שהרדיו שלך לא תותח-על כמו אלה שמשדרים 20 שנה (ולכולנו נמאס מהם:qqb006: ), אבל באמת אהבתי אותו מאוד, גם אם הוא לא רדיו גדול ומוכר בכל הארץ.... טוב בכל מקרה בהצלחה במציאת מעצב שיעצב לך את האתר.....:qqb003: |
ציטוט:
ותודה לך, שבוע טוב ! |
דבר איתי באי סי 6006085
|
תודה לכולם על התגובות
|
ציטוט:
אתה לא צריך להתעצבן.. זה לא אשמתו גם אני הייתי חושד שאולי זה מישהו שמנסה להשיג עיצוב לרדיו שלו ואומר שהוא נציג של הרדיו הזה. חוץ מזה שאתה מדבר כמו שדיברת פה זה מראה שאתה לא בנאדם רציני אז לפי דעתי עדיף שלא תדבר ככה שוב זה מוריד מהרמה שלך =/ המשך יום טוב. |
חחחחח אתם שמים לב על איזה רדיו אתם מדברים??
זה רדיו סנטר זה הרדיו הכי טוב בארץ למוזיקה מזרחית וים תיכונית גלגלצ וכל זה זה סתם שירים התחנות המזרחיות המתחרות זה בריזה קול המזרח ורדיו סנטר וסנטר לא רואה אותם ועוד משהו רדיו בריזה ורדיו קול המזרח התאחדו כדי לנסות לעלות על סנטר אבל הם לא הצליחו כי אף אחד לא מסוגל על סנטר אז אל תגיבו לדברים שאתם לא יודעים |
ציטוט:
אני מדבר ככה רק אחרי שבאמת מעצבנים אותי ! |
ציטוט:
עזוב אותך מתן הם לא יודעים בכלל מזה רדיו סנטר ותודה על התגובה אחשלי:qqb003: |
אני גר בצפון,
אם אני כבר שומע רדיו זה אותכם או את 99esc...(הרוב אותכם) בקשר לחוסר פירגון "שיש" פה!.. למה אתם ככה??? הוא רוצה חסות אתם לא רוצים? סתמו - פשוטו כמשמעו. זהו :) |
אני מעוניין
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ