![]() |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא גנב, אני לא יכניס ערכים דתיים פה כי אני בעצמי לא מאמין אבל "לא תגנוב" זה דבר שמניע את העולם מעל 4000 שנה...ולפי המערכת החוקית הוא גנב, הוא פושע. ובמידה והוא מעל גיל 10 אם אני לא טועה הוא יכול לעמוד במשפט. אי אפשר בכלל להכניס לפה את גורם הגיל, אם הוא הצליח לחפש ולהגיע לידע הזה, הוא צריך לקחת אחריות. |
ציטוט:
אולי אני נשמע הכי לא רגיש עכשיו, אבל אם זה מה שהוא רוצה לעשות - שיהיה לו בהצלחה. |
מנהלים בהוסטס.. מה נהיה פה.
תתבייש תומר. צריך להשעות את יאיר ואת שחר מיד. |
לידיעתך, כאשר עברת את גיל 12, חוקי המדינה תכפים גם עליך, ללא וויתורים -
אז נכון, הוא רימה, שיקר, גנב, אבל למה לכל הרוחות, מותר לו לצאת מזה? מכיוון שהפעולות האלו נעשו מספר פעמים, בזמן שהוא היה "צלול" - לא היה תחת השפעת אלכוהול, סמים או כל דבר אחר, אין שום דבר שיצליח להקל את העונש (במקרה ויהיה). הילד הזה יושב בבית, בטח בוכה, ומבין מה הוא עשה, אני די בטוח שהוא לא דואג מהכסף, הוא דואג ממה שיקרה, אם זה יגיע ולאיפה זה יגיע, ולצערנו, אנשים משלמים הרבה בשביל זה. אל תיקחו דוגמאות מהילד שירה לעצמו בראש, ועדכן במסנג'ר, המסנג'ר זה רק כלי בשביל תשומת לב, לכו תדעו מה המניעים שלו, אולי הוא פשוט רצה שזה יגיע לשחר, ושחר יוותר ויתחרט. הכתם הזה, זה כתם שישאר לו לאורך כל הדרך הזאת, ואל תפילו את זה על שחר - ילד או לא ילד, הוא ידע טוב טוב למה הוא נכנס. |
ציטוט:
להתבייש? למה? הוא רשם שהוא רוצה להתאבד ואני מניח שהוא רצה את התשומת לב הזו - אז סבבה, אני מאחל לו בהצלחה בכל מעשי ידיו! מצטער, אני לא אוהב גנבים ורמאים. |
אהבלים..
צחק עליכם בפנים.. התקשרתי אליו הוא ענה בקול של עבריין :| קיצר צומי. בצומת. ומי שהאשים את שחר... פשוט טיפש. כי כל אחד היה עושה את זה. סלאמת... |
ציטוט:
לא מאמין על אנשים, כמה טמטום יכול להיות ולמנהלים: לנעול. |
בדיוק משmeshuga אמר,אין קשר לשחר ומה אתם יורדים על שחר לעזזזאל?
ofir12 אני מציע שתשקול לשתוק ולא לדבר שטויות. אם כל שטות שילד קטן כותב במסנג'ר היו לוקחים ברצינות למשטרה היתה המון עבודה. |
לא שולח.
אני יקליט וישמיע. אני לא רוצה שיהיו הטרדות ואיומים. עבד על כולכם כמו מטומטמים |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ