הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   חזרה בתשובה היא לא מילה גסה... (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=29773)

BHXHUI 29-08-06 16:09

אני לא מבין מה שטיפת מוח מטרידה אתכם. בנאדם שהוא חזק נפשית, היא אמורה כלל לא להשפיע עליו...בטח שלא שטיפת מוח ברורה כזאת (בואו נגיד שהחרדים לא עושים את זה חכם).

VajDa 29-08-06 16:14

אני לא יגיד שכל מי שחוזר בתשובה הוא אוכל חינם, אבל אפשר להגיד שרובי חוזרי התשובה הם אוכלי חינם ללא עבודה חיים על חשבון מי שכן עובד ומנצלים את המדינה עד הסוף בתירוץ שהם מתפללים לשלומנו, אני מוכן שלא יתפללו בשבילי אבל שלפחות לא יקחו ממני כסף והשמדינה המטומטמת הזאת תפסיק להעביר להם כספים...

BHXHUI 29-08-06 16:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי VajDa
אני לא יגיד שכל מי שחוזר בתשובה הוא אוכל חינם, אבל אפשר להגיד שרובי חוזרי התשובה הם אוכלי חינם ללא עבודה חיים על חשבון מי שכן עובד ומנצלים את המדינה עד הסוף בתירוץ שהם מתפללים לשלומנו, אני מוכן שלא יתפללו בשבילי אבל שלפחות לא יקחו ממני כסף והשמדינה המטומטמת הזאת תפסיק להעביר להם כספים...

לא כל מי שחוזר בתשובה הופך לחרדי. ותזכור שאלה שמקבלים אתהכסף מהמדינה הם חרדים.
לחזור בתשובה זה בעצם להתחיל לקיים את מצוות התורה, בשביל זה לא צריך לשים כיפה, ללבוש שחור ולגדל זקן. בטח שלא צריך לעבוד. אצלי במשפחה יש כמה שחזרו בתשובה (ולא הפכו לחרדים ולא כלום) ותאמין לי שהם עובדים קשה כמו כולנו כדי להרוויח את כספם.

omaniusd 29-08-06 19:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי pini89
שלום לכם קהילת הוסטס...
קודם כל לכל מי שחושב שני מנסה להחזיר אותו לתשובה שלא יקרא את זה...
הרבה זמן רצית ליכתוב פה את זה.
תיראו אני יודע שיש בורא לעולם הזה שברא לנו את הים ואת היבשה...צריך להגיד לבורא עולם תודה על כל מה שעשה לנו אבל הוא לא צריך את התודות שלנו...
הוא רוצה שנקיים מיצוות הוא רוצה שנהיה בני אדם שנדע מה התכלית שלנו!
מה התכלית שלכם לעזזל???...לעשות חרקות עם האותו???...המחשב???...זה התכלית שלכם?...
כל אלא שחושבים שזה סתם בולשיט אז זה לא!!!...הייתה פעם אישה אחת שחטפה מוות כליני מי שלא יודע זה שרק חלק קטן מהגוף עובד...
היא דיברה עם אלוהים בהמשך אני יספר לכם יותר מזה אני עוד כמה ימים יעשה עם האישה שיחת טלאפון יקליט את זה וישים את זה פה...
תתחילו לקיים מצוות תישמרו שבת ותיראו מה זה יתן לכם...
יש אנשים שאין להם כסף לאכול והם שמחים ושמחים למה???...כי הם מאמינים בבורא עולם!!!
אני לא אומר שתהיו חזקים בזה רק תקיימו מצוות תאמינו בבורא עולם זה יעשה לכם טוב...
ועוד דבר חודש זה הוא חודש אלול שזה חודש הסליחות אני מבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו ואני ממליץ שתבקשו גם אתם...
אני סיימתי את שלי.

פיני שפדוב

מה שאתה אומר (כולל זאת שדיברה עם אלוהים) זה לא יהדות. זה איזשהו פלג קיצוני, של חוזרים בתשובה שמאמינים בדברים מטורפים שגורמים להם להאמין בהם, כאילו אלוהים הוא משהו מוחשי.
התופעה שהאשה הזאת שקעה ה, נקראת הזיות והיא קוראת לעיתים במוות מוחי כשתפקוד התאים משתבש. באותה מידה, יש כאלה שדיברו עם ישוע בזמן הזה, עם מוחמד, עם חייזרים ועם כל דבר שאתה לא רוצה.

Dim 30-08-06 01:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TelecarT
סורי,
התכלית שלי זה לא להתפלל כל היום,
אם כבר תכלית?
תהיה בנאדם טוב, תתרום לעצמך, תתרום לקהילה.

סליחות ידידי,
משתדלים שלא יהיה צורך בהם, ואם כבר אז מבקשים כל השנה, לא רק בחודש אלול או ביום כיפור.

מסכים עם כל מילה

BHXHUI 30-08-06 01:02

ציטוט:

התופעה שהאשה הזאת שקעה ה, נקראת הזיות והיא קוראת לעיתים במוות מוחי כשתפקוד התאים משתבש. באותה מידה, יש כאלה שדיברו עם ישוע בזמן הזה, עם מוחמד, עם חייזרים ועם כל דבר שאתה לא רוצה.
יש גם תועפה של חלום שקוף או משהו בסגנון (לא זוכר את השם) שלאחר שאתה מתעורר אתה בטוח שמה שקרה אמיתי (בדרך זה מה שקורה כאשר "נפגשים" עם חייזרים).

ציטוט:

מסכים עם כל מילה
נכון שהוא הגיב עבור המשתמש שפירסם את האשכול, אך בדיוק המשתמש (הפותח) הזה הטעה אתכם.

ציטוט:

תהיה בנאדם טוב, תתרום לעצמך, תתרום לקהילה.
כמו שאמרתי בהתחלה ואפשר לקרוא את זה, זה גם מה שהיהדות אומרת- קודם בנאדם, אחרי זה מאמין.

עמרי שוסטר 30-08-06 02:00

לפני חצי שעה פניתי אל מישהי ברחוב ואמרתי לה:
ציטוט:

בא לי להחזיר אותך בתשובה.
והיא לא ידעה אם להרביץ לי או לברוח. |Lol|
חשבתי שאמרת שחזרה בתשובה היא לא מילה גסה. |Stare|

BHXHUI 30-08-06 03:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר
לפני חצי שעה פניתי אל מישהי ברחוב ואמרתי לה:

והיא לא ידעה אם להרביץ לי או לברוח. |Lol|
חשבתי שאמרת שחזרה בתשובה היא לא מילה גסה. |Stare|

חחח לא חסר אנשים כאלה ברחוב, לא פעם שיצאתי לשבת מתחת לבית שלי סתם להירגע במקום כלשהו מגיע הבנאדם החרדי הקבוע שמנסה להחזיר אנשים בתשובה (לפני זה דופק כמה ראשים של ירוק בטח לפי העיניים) עד שהוא מגיע אליי ומתחיל לו ולי לילה של ויכוחים.

ההבדל היחיד שאתה עשית את זה בצחוק, הוא ברצינות (או שהסטלה שלו מדברת- איפה החרדים שיגידו שהם לא צריכים הנאות גשמיות).

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:40.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ