![]() |
חברה טובה שהיא רוצה להיות ,
חבל שיש כזה זלזול [ לפי מה ששמעתי מאבירם ] בלקוחות . בכל מקרה , בוא נגיע לצד הטכני - לכל חברה ממוצעת יש שני הארד-דיסקים . אחד מתופעל כפעיל , ואחד לצורך גיבוי [ אם אני לא טועה קוראים לו raid או מירור משהו כזה ] ברגע ששרת א' נשרף , המירור מתפועל ומקבל את כל המידע שהיה על שרת א' . המינימום של-012 יהיה עוד אחד , זה ממש לא רציני . תקנו אותי אם אני טועה . מקווה שהתופעה לא תחזור על עצמה - בהצלחה לכם LOM :) |
ציטוט:
גם עם אני מגבה זה בכלל עם אני רוצה לעבור שרת או משהו אני לא מתכנן שכל האתר שלי ימחק לתמיד מישהו צריך להבהיר את זה אבל אף אחד לא טרח להבהיר שזה אפשרי ובגלל זה נוצר מצב כזה שלהרבה אין גיבוי כמוני ציטוט:
משתמשות בו אז כנראה גם הם צריכים ללמוד מהטעות הזאת ------------------------------------------- תשמעו עוד דבר כשבאתי לחברה אמרו לי שלא יהיה נפילות הבטיחו לי אמינות יציבות החברה לא פועלת מעל 60 שעות זה פשוט מטורף תארו לעצמכם מה זה עושה לעסק... לא רק הגיבוי גם כשהשרת לא עובד 60 שעות זה דבר בפני עצמו |
אני מבקש ממכם לא לריב פה זה אשכול
ללקוחות שלנו שידעו מה קרה ויגיבו ושלא יהיה ריבים וינעלו פה תאשכול |
שובב פעם הגאון לא מבין טוב נסביר לילד החמוד
http://lom.co.il:2222 מתחברים לוחצים גיבוי ... יפה סיים לגבות ? יפה בא להוריד מהFTP ? יפה מתחיל להוריד ... בווווווום מת הלך ! נפילה שרת מת לא הספקתי להוריד מה עכשיו תאשים אותי שבעיה שלי שלא עשיתי לפני הנפילה ? כן ? יפה עכשיו מבקש אל תעלה לי תעצבים תודה ותיהיה בריא |
ציטוט:
אני מדבר איתך וקורה משהו כזה שנשרף הארד דיסק.. אף אחד לא מחויב לגבות לך את זה.. |
ציטוט:
עם יש נפילה כזאת יש הארד דיסק גיבוי ולכל חברה צריך להיות את זה וזה צריך להיות חוק כזה אני לא מבין איך זה יכול להיות מצב שימחק לי כל התוכן של האתר והאתר לא יהיה פעיל מעל 60 שעות... לא אמור להיות דבר כזה ועם היו אומרים לי את זה כשהתחברתי ודיברתי עם דני לא היתי מתחבר |
תרדו כבר מעדי, מה אתם רוצים ממנו? מה הוא אשם? כולה בא להודיע לכם שכנראה הלכו הגיבוים מהשרתים.
כמו שנאמר למי שיש בעיה שיתבע אותם וזהו בלי הרבה דיבורים... |
אני לא לקוח שלכם אבל הייתי בטוח שלחברה כמו שלכם (לפי כל הביקורות פה שאתם טובים וראיתי שאתם חברה גדולה) יש איזה שרת גיבוי או לפחות הרדיסק נוסף בשרת שאליו מועתק כל המידע
לדעתי זה לא הכי בסדר כי דברים כאלה יכולים לקרות יכולת קצת להשקיע ולמנוע תקלות כאלה Kuchi אני מבין אותך גם אני הייתי אצל בייסיקנטוורק שהלך להם ההרדיסק וגם לי הלך כל המידע אבל מאז למדתי לקח ואני מתעסק רק עם חברות שיש להם גיבויים למשל spd אני שם ואני יושן בשקט ולא צריך לדאוג לגיבויים לדעתי חברה שמכבדת את הלקוחות שלה צריכה למנוע מצבים כאלה |
ציטוט:
יש כל כך הרבה דברים לעשות עם 2 הארדיסקים.. יש כאלו שפשוט מפצלים פעילות.. למשל, HD1 יאחסן את האתרים, HD2 יאחסן את המסדים.. אם אני מראש מסיר אחריות על גיבוי, אני לא צריך לדאוג כל כך מהנושא מעבר לגיבוי יומי על שרת נפרד.. כמובן שבתוספת תשלום אפשר לקבל גיבוי כל שעה-שעתיים.. סתם דוגמה שעלתה לי כרגע בראש.. בכל מקרה, כרגע מה שאתם צריכים לעשות זה לקוות ששחזור המידע יצליח. שיהיה לכם לילה טוב |
ציטוט:
זה בדיוק מה שאמרתי , הרי צריך להיות ל-LOM הארדיסק גיבוי , לא ? הרי היא חברה מקצועית ורצינית , אז איפה כל התוכן ? בכל מקרה , חלאס טחנו את הדיונן מכל מקום אפשרי מציע למנהלים שינעלו את הדיון והלקוחות ייפנו למנהלי LOM באופן אישי . |קורץ| |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ