![]() |
ממליץ על Lom.co.il
|
יש המון חברות טובות אתה לא יכול לתת לנו לבחור אנחנו המלצנו לך ואתה תנסה ותיראה אם השירות הוא כמו המלצות ואז אתה תיכתוב ביקורת.
ואני ממליץ לך על LOM.CO.IL |
.com
אני מכיר את המנהלים כמובן שיש את sPD וכו'.. |
בונא איזה אשכול מפגר זה :|
loading הבנאדם הכי נורמלי לפי מה שאני רואה עד עכשיו שהגיב פה.. ובאמת אין מה להשוות בין spd לבין office serv או lom או לא יודע מה. רוצים עצה? תאחסנו אצל tiptip.co.il אחלה מחירים, אחלה שירות, אפטיים בן זונה, אני כבר 4 שנים מתאחסן אצלהם, נהנה מכל רגע! |
ציטוט:
יש לך ידע כמו שלהם? נסיון כמו שלהם? חומרה כמו שלהם? יהיה עליך יום אחד התקפה גדולה אתה תידע מה לעשות? יהיה לך שרת חלופי לתת ללקוחות? יום אחד הלך לך ההרדיסק כמה זמן הלקוחות יהיו ב-down? הלך המידע בהרדיסק יש לך אפשרות לתת ללקוחות גיבוי? באמת חלאס לדבר שטויות החברות פה למעט 2-3 לדעתי לא מגיעות לרמה שלהם זה שחברות פה מחזיקות 3,4,5 שרתים וכל שני וחמישי מחליפות עיצובים זה לא אומר שהם חברה טובה |
על מה כל הויכוח פה?
חברה לא נמדדת על מספר השרתים, הוותק וכו' אני יכול לפתוח חברה, לקנות שרתים ולחכות שנתיים זה אומר שאני וותיק, עם מלא שרתים ואני מעולה? ממש לא. תפסיקו להתעסק בשטויות ובקטנות כל אחד שישקיע בעסק שלו, שירוויח את הכסף שלו, ושישמור את מספר האפסים לעצמו.. תפסיקו להיות ילדים קטנים. |
ציטוט:
בינתיים, לפי מה שאני יודע SPD חברה ברשם החברות, ואיפה אתה?...לפי איך שזה נראה, אפילו עוסק זעיר אתה לא, אתה יכול להתגאות כמה שבא לך שאתה שנה, אבל על הנייר אתה בכלל לא קיים, גם אם תרשם, אתה יכול להגיד שיש לך נסיון, אבל כשישאלו אותך כמה זמן אתה, בעצם אתה אמור להגיד את זמן הרישום. עוד משהו שמעיד עצם זה שאתה לא רשום, זה שאתה עדיין לא בטוח לגבי החברה שלך כפי שזה נראה עכשיו אתה לא מוכן להתחייב ולרשום אותה כמו שצריך בדין ובחוק ואתה מעדיף להשאיר את זה עסק בלתי חוקי ופשוט אם בא לך להסגר ואף אחד גם לא יזכור אותך. זהו, אין לי יותר מה להגיב....אתה לא יכול להשוות את SPD אליך, SPD אם כבר דיברת על הקטע של התחדשות מערכות וכו'...כל פעם משתפרים...הם קנו 2 חברות מפה...חברות "מעודכנות" אם אפשר להגיד כך שזאת לא בעיה אצלם, ואם הם רוצים..אז גם לשכור מישהו בשביל זה אין להם בעיה, כי בזמן שאתה מחלק שרתי רדיו ל"סוכני מכירות" הם משלמים שכר לעובדים שלהם. תסתכל קצת על הדברים באתר שלהם, על מה הם מספקים ויכולים לספק....תסתכל על הרשימת לקוחות, אם אתה עדיין חושב שאתה באותה רמה כמו שלהם...אין לי ממש ממש מה להגיד לך.. |
די לריב Stop!
לדעתי שאלה די מצחיקה אחי ברור ש-לום http://www.lom.co.il אני לא יתחיל להסביר לך למה תיכנס ותבין |
ציטוט:
|
אני ממליץ בחום על wiestp.co.il , מילה שלי עמיטל ידאג לך טוב מאוד.
תמיכה כמו שלו לא רואים אף פעם בחברות איחסון , אני ממליץ בחום רב. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ