![]() |
ציטוט:
2. לא צריך לפתוח אשכול, אפשר פשוט מאוד לפנות לאחד מן המנהלים, אנו תמיד עונים בפרטי, מי כמוך יודע תאי. בקשר לנושא צ'וטהוסטס, זה יישקל. |
ציטוט:
עריכה: עכשיו קראתי שוב, אני מצטער אם זה נשמע מאשים או משהו, זכותכם המלאה לא לחשוף אפילו פרט אחד קטן על עצמכם. בכל מקרה, אני רק מנסה לעזור, וכמו הכותרת של האשכול הצעות לשינויים ושיפורים, רק מציע. בברכה, תאי. |
ציטוט:
בכל מקרה, המשתמשים החדשים גם לא קוראים חוקים... הם מביאים זאת על עצמם. במידה ויקראו חוקים ותיאורים של פורומים אין מצב שהם לא יישאלו בפרטי אם הם לא יודעים היכן לפרסם. |
הצעה: אתגר עיצוב לוגו לפורום בפורום גראפיקה.
|
שלום למנהלי הוסט,
רציתי לשתף אותכם בדעתי בנוגע ליצירת דרגה נוספת של משתמשים. הדרגה החדשה תכיל את החברים הרשומים שיש ברשותם אתר אינטרנט כלשהו ברשת, בין אם זה אתר העלאות\הורדות קבצים, בין אם זה אתר ספורט, או בין אם זה אתר של מכירות וקידום אתרים... לדעתי מאחר ויש לא מעט משתמשים שברשותם אתר מסוג זה, רצוי מאוד ליצור דרגה נוספת, מה שתקל על היחס והגישה למשתמשים אלה. אז בבקשה ממכם, חשבו טוב על ההצעה והחזירו תשובה בהקדם. *אם אינכם מאשרים את ההצעה הייתי רוצה לדעת באיזו סיבה בחרתם. בתודה והמשך יום נעים, יוגב בן דוד |
ציטוט:
שרת ב-15 ש"ח לחודש ודף html מכניסים אותך לדרגה הזאת...חוץ מזה לחצי מהמשתמשים יש אתר.. זהו פורום אחסון אתרים |
ציטוט:
בעצם מה שאתה מבקש זה קבוצה, שהיא בדיוק כמו קבוצת המשתמשים, אין גישות שנוכל לתת לבעלי אתרים לפורומים שלמשל לקבוצת היכל התהילה יש...או לבעלי עסקים רשומים שיש יותר גישות...אבל לבעלי אתרים?...בשביל מה? אם זה ככה, אז גם צריך לפתוח קבוצה לגראפיקאים, ולמתכנתים, ורגע, מה עושה מישהו שהוא שניהם?..אה..עוד קבוצה....ומה עם מקדמי אתרים?..לא חייב שיהיה להם אתר, אז עוד קבוצה, מה עם ספקי שמות מתחם? עוד קבוצה וכן הלאה והלאה. מבין את מה שאני מנסה להעביר לך? אגב, הגיע לאוזני שמועה שאתה משתמש כפול, כלומר, הושעת פעם וחזרת עם משתמש אחר...יש לך טיעון נגד זה? כי אני רואה את זה די בחומרה ואני יצטרך לדון עם אלמוג על העתיד שלך כאן. |
ציטוט:
|
חתימות מוגזמות
לא יכלתי לפתוח נושא חדש בהצעות שיפור, קצת מוזר בהתחשב בזה שזה פורום שמשתמשים אמורים לתת הצעות שיפור...
בקצרה, בכל הפורמים שהייתי בהם עד היום הייתה איזהשהיא הגבלה לבגי החתימות יש פה אנשים עם 3 לוגואים בחתימה ועוד מלא טקסט חצי עמוד זה רק חתימה של בנאדם. יפה שאנשים רוצים לפרסם את החברות שלהם, אבל זה לא צריך לתפוס לי את כל המסך... הייתי מציע להגביל ללוגו או שניים בשורה עד גובה מסויים ושתיים-שלוש שורות טקסט. |
זה כבר מוגבל, פשוט יש אנשים שיודעים איך לעקוף את זה..
אם זה כ"כ מפריע לך אתה מוזמן לכבות את החתימות (דרך הפרופיל האישי שלך) ולסגור את הנושא.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ