![]() |
ציטוט:
|
מה זה החוק הזה בפורום דומיינים?
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=36922 למה שאני לא יוכל לשאול לדעת הפורום על דומיין שנקנה לפני חודש, שלא הצגתי אותו בעבר? |
ציטוט:
|
יש לי הצעה חדשה ומאוד מעניינת,
אני רוצה להציע ליפתוח פורום חדש פורום "הורדות חינמיות" הפורום ניתן רק למשתמשי היכל התהילה, או כל דבר אחר שתחליטו. הפורום נותן אפשרות כזו: להוריד מערכת - PHP/ASP/JS וכו' להוריד עיצובים - שכוללים PSD/פלאש וכו' ובעיקרון עיצובים להורדה רק לפורום. דרך אגב, פורים שמח ושבת שלום |
למה לא פותחים פורום "מירק וסקריפטינג"
|
ציטוט:
|
משתמשים שיפתח להם קבוצה "קבוצת העלאות חינמיות" ו "קבוצת VIP,הורדות בלה בלה בלה"
|
יש שגיאה בתרגום:
שמדווחים על הודעה בכפתור רשום שלח דו ואמור להיות כתוב שלח דיווח או דו"ח או מה שלא התכוונתם מה שבטוח זה לא דו |: |
מצטער שאני עושה דאבל (אני לא יכול לערוך ובדיוק על זה אני רוצה לדבר):
זה קצת מעצבן שאי אפשר לערוך הודעות אחריי רבע שעה בערך...יהיה נחמד אם תגדילו את הזמן שאפשר לערוך לשעה - שעתיים. כי לפעמים רוצים להוסיף משהו ונאלצים לעבור על חוקי הפורום. קחו את זה כנקודה למחשבה |קורץ| |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
תתקנו כבר - הדף של הדרגות ששמתם בראש של הפורום לא עובד הלינק שבור בבקשה תתקנו את זה.
|
ציטוט:
כי אם אני לא טועה הוספתם קצת זמן. ואגב אם אני כבר מגיב פה, כשמשתמשים בסמיילים בתגובה המהירה הם לא עובדים - רק במצב המתקדם הם עובדים. תתקנו את זה :) |
תעלו את מספר התווים בחתימה בבקשה
כבר כל גולשי הפורום מסכימים איתי,
תעלו את מס התווים בחתימה מ500 ל1000 בבקשה, זה לא מספיק לנו 500 יש לנו ביקורות, אתרים ועוד לשים ופשוט אין מקום. תודה, שבוע טוב!!|לב| |
אחי אני שלחתי הודעות למנהלים ואף אחד לא מגיב חבל...
|
ציטוט:
סבלנות לא הרגה אף אחד..אפילו להפך. |Rolleyes| |
זה בדיונים.
|
ציטוט:
דבר שני לפחות היית מחזיר לי הודעה שאני אדע שזה בדיונים. |שריף| |
ציטוט:
עושים על זה ישיבה פדגוגית חחח |קורץ| |
לא להעלות שום מונה חתימה, בשביל מה? שיהיה לכם עוד תמונה ענקית בחתימה?
אין שום סיבה הגיונית שצריך להעלות בשבילה את מונה החתימה.. מה זה יתן לכם? שהוסטס יעלה לכם יותר לאט? זה יעשה לכם טוב על הלב? יתרום לכם לעסקים? יעלה את הרמה פה? זה לא יתרום לכלום וכבר אמרו כאן שזה לא יקרה, אז למה ממשיכים להתווכח על זה? |
אחי אף אחד לא בא להרוס אותכם אני מאמין שיש אנשים (כמוני) שאוהבים ומעריכים את הפורום הזה למה שלא תשימו חוק לחתימה בגודל מסויים ומי שיעבור את זה תתנו לו באן! מה נעשה אחי שיש הרבה ביקורות?
|
אני מצטרף לדעה של Omer ורוצה להוסיף שלדעתי צריך לאסור פרסום ביקורות בחתימות. למה? כי זה מטעה את הלקוח. הצגה של הביקורות בצורה הזאת מאד מטעה כי בדיוק כמו שלעסק\פרילנסר יכולות להיות ביקורות טובות, ככה יכולות להיות גם רעות שמן הסתם לא מוצגות בחתימה ואני מתקשה להאמין שמישהו באמת יתחיל לחפש ולנבור בפורום כדי למצוא ביקורות אחרות. זה לא ebay פה שבמקום אחד יש את כל הביקורות, גם הרעות וגם הטובות ביחד עם סיכומים.
|
אין שום סיבה שיהיה לכם ביקורות בחתימה... מה ביקורות מראות עליכם? ביקורות חיוביות זה לא מה שיבנה לכם שם, העדר ביקורות שליליות זה מה שיבנה לכם שם!
לא יכול להיות שלכל אחד פה יהיה חתימה בגודל דף שלם... אישית, אני בכלל לא רואה טעם בחתימות, אצלי הן בכלל לא מוצגות.. אבל אני גם לא רואה שום סיבה לשנות את זה (לא להקטין ולא להגדיל) שוב, זו דעתי.. |
לא מסכים איתך חוץ מזה אני לא היחיד שמבקש את זה אתם סתם מתנגדים אתם בכלל באים בגישה שלילית.
|
ציטוט:
אתם אלה שבאים בגישה שלילית ובאים לפרסם את העסק שלכם. רוצים פרסום? פרסום בהוסטס בבאנר למעלה עולה כסף. אני נמנע גם כמה שיותר מהודעות פרסומיות בפורום ביקורות ובגלל זה כל נושא שעובר על חוקי הפורום נערך. |
מה קשור? יש פורום ביקורות והמלצות תנו לנו להשים את הביקורות שלנ מה זה 500 תווים בחתימה זה כלום אחי..מה הבעיה להוציא חוק שאסור לעשות חתימה בגודל X ומי שיעבור אותה יקבל אזהרה לא מבין..
|
ציטוט:
יותר מזה לא צריך. הויכוח על הסוגיה הזאת הסתיים ברגע זה. |
עלתה ישיבה, היות ויש חוקים מאוד מוגדרים בנוגע לחתימות (ראו פורום חוקים), מסקנת הדיון הייתה שלהשאיר את ההגבלה במצב הנוכחי.
אין לדון על כך יותר, תודה על ההצעה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
העלאת התווים סתם תגרור איטיות עליית הדף, ובשביל מה? שעוד אחד יראה ביקורת מופלאה עליו. תעשה את ההחלטה שלך באנר לעומת הביקורות....וזהו. |
אתם יכולים בבקשה לשנות את הגדרות החתימה ?
אני רוצה לשנות את הבאנר בחתימה שלי והבאנר הוא בגודל של 160X60 ושאני רוצה להכניס הוא רושם לי שאי אפשר כי הבאנר גדול מדי ... תשנו את זה ותאפשרו הכנסת מספר תווים יותר גדול לחתימה. תודה |
ציטוט:
|
פשוט תורידו את פורום חינמיים, אפחד לא ממש מחפש למי לתת חסות, אבל אלו שמבקשים יש להם לפעמים דברים טובים להציע, ואפחד פשוט לא מסתכל.
ודיונים שם עומדים כאבן שאין לה הופכין ואפחד לא נותן להם יחס, מקסימום יש איזו תגובה קלושה כזאת |
ציטוט:
|
הצעה: ב-title של הכינוי של אנשים שנמצאים בקבוצת העסקים הרשומים, יהיה כתוב את שם העסק שלהם או לחלופין לחייב אותם לכתוב בחתימה איזה עסק הם מייצגים.
ראיתי כבר מספר משתמשים סגולים שאי אפשר לדעת איזה עסק הם מייצגים. |
אמממ אם תכנס לפרופיל שלהם יש שדה שנקרא:
ציטוט:
|
אשכול חדש בנעוץ.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ