הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   צסק"א מוסקבה האלופה החדשה של אירופה בכדורסל - הכל כאן! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=20813)

Lom.co.il 02-05-06 14:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ReDaN
כ"כ שטויות,
בפראג לא ידעו שיש פיינל פור וכל אירופה לא שמה זין על זה
הידיעה שצסק"א זכתה הייתה בעמוד ה12 בעיתון הספורט הרוסי,
רק בארץ עושים מזה אולמפיאדה בגלל מכבי

חחח עמוד 12 אעלק,אני הסתכלתי יום למחורת הגמר בערוצים רוסיים בכל ערוץ בזמן החדשות דיברו ופירשו פרשנים את המשחק וזה לא היה בעמוד 12 ולא קרוב לעמוד 12 אז די להגיד מה שאתה לא יודע,כל ערוץ רוסי שהסתכלתי+רדיו בתחנה רוסית דיברו על הפיינל פור,על הגמר,ועל הנצחון על מכבי עלית ת"א..

ReDaN 02-05-06 14:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Lom.co.il
חחח עמוד 12 אעלק,אני הסתכלתי יום למחורת הגמר בערוצים רוסיים בכל ערוץ בזמן החדשות דיברו ופירשו פרשנים את המשחק וזה לא היה בעמוד 12 ולא קרוב לעמוד 12 אז די להגיד מה שאתה לא יודע,כל ערוץ רוסי שהסתכלתי+רדיו בתחנה רוסית דיברו על הפיינל פור,על הגמר,ועל הנצחון על מכבי עלית ת"א..

היי חמוד,
תפסיק להשלות את עצמך, לאירופה לא אכפת,
העיתונים התעניינו יותר בכדורעף בנות מאשר במשחק הזה .

VajDa 02-05-06 14:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ReDaN
היי חמוד,
תפסיק להשלות את עצמך, לאירופה לא אכפת,
העיתונים התעניינו יותר בכדורעף בנות מאשר במשחק הזה .

מה אתה אומר גאון...
זה אליפות אירופה בכדורסל, זה שאתה שמאלני/אוהד הפועל/מרץ לא נותן לך את הזכות להגיד דברים כאלה על חשיבות משחק שמיליונים צפו בו..
וד"א גביע כדורגל הפועל ת"א , הפועל הביאו הכי קצת אוהדים אפילו סכנין ובני יהודה הביאו יותר ממכם.. וגם אף אחד לא דיבר על המשחק.. אני עדיין לא בטוח אם היה רשום על המשחק בעיתון אפילו..

ReDaN 02-05-06 15:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי vajda
מה אתה אומר גאון...
זה אליפות אירופה בכדורסל, זה שאתה שמאלני/אוהד הפועל/מרץ לא נותן לך את הזכות להגיד דברים כאלה על חשיבות משחק שמיליונים צפו בו..
וד"א גביע כדורגל הפועל ת"א , הפועל הביאו הכי קצת אוהדים אפילו סכנין ובני יהודה הביאו יותר ממכם.. וגם אף אחד לא דיבר על המשחק.. אני עדיין לא בטוח אם היה רשום על המשחק בעיתון אפילו..

אני באמת שלא רוצה להכנס לזה,
אבל מתוך 12000 אוהדים, 4 (!!!!!!!!!!!!!) אוהדים הגיעו לקבל את פניהם של שחקני מכבי
ואתה עוד מדבר על ה6000 שהביאה הפועל לחצי הגמר, בעוד שבני סכנין הביאה 300, ובני יהודה
מילאו את 13-16 ( 4500 ), נוסיף לזה שחלק היו במשחק האליפות כדורסל הנשים של הקבוצה .

זה שהמדינה עושה מהמשחק של מכבי מסחרה מדינית, פתאום כולם אוהדי מכבי,
אני לא רואה את מכבי מייצגת אותי, מה לעשות, לא זכור לי שזה המשחק של הנבחרת כאשר מכבי משחקת נגד צסק"א .

אוהדי מכבי אלו אוהדים מפונקים שחצנים ואגואיסטים, אחרי נצחון הם יודעים למלא את הכיכר,
אבל אחרי הפסד, אני יכול לספר על יד אחת את כמות האוהדים שבאו לקבל את פניהם .

meshuga 02-05-06 16:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ReDaN
אבל מתוך 12000 אוהדים, 4 (!!!!!!!!!!!!!) אוהדים הגיעו לקבל את פניהם של שחקני מכבי
ואתה עוד מדבר על ה6000 שהביאה הפועל לחצי הגמר, בעוד שבני סכנין הביאה 300, ובני יהודה
מילאו את 13-16 ( 4500 ), נוסיף לזה שחלק היו במשחק האליפות כדורסל הנשים של הקבוצה .

אני לא רואה את מכבי מייצגת אותי, מה לעשות, לא זכור לי שזה המשחק של הנבחרת כאשר מכבי משחקת נגד צסק"א .

אוהדי מכבי אלו אוהדים מפונקים שחצנים ואגואיסטים, אחרי נצחון הם יודעים למלא את הכיכר,

אויש, אפילו הבנת הנקרא אין לך.....12 אלף היו איתם במכבי, אני מניח שרובם עוד היו בפראג עוד יום לפני שהם חזרו, התכוונו בחדשות שרק 4 אוהדים באו לקבלת פנים מהארץ בנתב"ג, אבל, זה לא קשור אולי היו שם מקסימום 50-90 אנשים גם אם היה גביע ולא, לא הייתי הולך לכיכר, אתם מנסים לחפור ולחפור ולחפור...ולחפור...אז למה?...בשביל מה?...מה אתם בכלל כבר רוצים להגיד בדברים שלכם?..שאתם לא אוהבים את מכבי?..יופי, שבו בשקט קראו עיתון מחר, וזהו....אתם רואים אותי בא לכן כל מחזור ליגה ומתחיל "הנה הפועל הפסידו"? לא....בדיוק כמו שאני לא בא "הנה מכבי ניצחו"...פיינל פור זה משהו אחר לגמרי, ואין קבוצה בארץ ברמה הזאת (חוץ מהפועל ירושליים שאם כבר מישהו, אז זה הם)...
קיצר...פשוט, בהודעה הבאה שלך (איך שלא קוראים לך...זה שציטטתי) פשוט תכתוב למה אתה מתווכח איתנו עם 20 אלף סימני קריאה, ונסגור את הדיון כי הוא נטחן, אפילו אם הם היו זוכים בגביע לא היינו כותבים כ"כ הרבה דפים.

ReDaN 02-05-06 16:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
אויש, אפילו הבנת הנקרא אין לך.....12 אלף היו איתם במכבי, אני מניח שרובם עוד היו בפראג עוד יום לפני שהם חזרו, התכוונו בחדשות שרק 4 אוהדים באו לקבלת פנים מהארץ בנתב"ג, אבל, זה לא קשור אולי היו שם מקסימום 50-90 אנשים גם אם היה גביע ולא, לא הייתי הולך לכיכר, אתם מנסים לחפור ולחפור ולחפור...ולחפור...אז למה?...בשביל מה?...מה אתם בכלל כבר רוצים להגיד בדברים שלכם?..שאתם לא אוהבים את מכבי?..יופי, שבו בשקט קראו עיתון מחר, וזהו....אתם רואים אותי בא לכן כל מחזור ליגה ומתחיל "הנה הפועל הפסידו"? לא....בדיוק כמו שאני לא בא "הנה מכבי ניצחו"...פיינל פור זה משהו אחר לגמרי, ואין קבוצה בארץ ברמה הזאת (חוץ מהפועל ירושליים שאם כבר מישהו, אז זה הם)...
קיצר...פשוט, בהודעה הבאה שלך (איך שלא קוראים לך...זה שציטטתי) פשוט תכתוב למה אתה מתווכח איתנו עם 20 אלף סימני קריאה, ונסגור את הדיון כי הוא נטחן, אפילו אם הם היו זוכים בגביע לא היינו כותבים כ"כ הרבה דפים.

אם מיליונים צפו במשחק, ומיליונים רצו שמכבי תנצח, רק 4 הגיעו לשדה התעופה ? 4 ? אוטו אחד אפילו לא מלא ?
רק הם הגיעו לראות את מכבי חוזרת ? או שהמשבר בדלק עלה, ואנשים מפחדים לצאת מהבית, או שאוהדי מכבי הוכיחו את פרצופם האמיתי .

אתה אדם מוזר, אם מכבי הייתה זוכה, הייתי אומר לך "יופי זכיתם שבו בשקט קראו עיתון מחר וזהו"
ואז הייתה אומר לי שאני משבית שמחות, עוכר ישראל ועוד כל מיני ברכות,

אני לא מבין מה הבעיה עם החגיגה הספונטנית הזאת של הקהל של הפועל שנובעת מ100 אחוז שמחה,
אין שום חוק במדינה שכולם צריכים לאהוד את מכבי .

אני מבין שאין לך מה לומר, ואתה מתרכז בסימני הקריאה שרשמתי, מקובל עליי, ככה זה כשעצובים,
אתה יכול לסגור את הדיון באופן חופשי מתי שרק תרצה . 8-)

נ.ב
השם הוא שחר,
תודה .

Fector 02-05-06 16:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ReDaN

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
במשחק אליפות של הכדורסל נשים, האולם היה ריק .
התירוץ ? כולם ברמת גן .
רמת גן ריק- התירוץ זה שהיו במשחק ? חח

הפועל ת"א אכזבה אני היתי בחצי גמר בסוף (יציע 8) ובני יהודה היו הרבה הרבהה יותר ברמה ממכם

ReDaN 02-05-06 16:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
במשחק אליפות של הכדורסל נשים, האולם היה ריק .
התירוץ ? כולם ברמת גן .
רמת גן ריק- התירוץ זה שהיו במשחק ? חח

הפועל ת"א אכזבה אני היתי בחצי גמר בסוף (יציע 8) ובני יהודה היו הרבה הרבהה יותר ברמה ממכם

שער 17-18
למה לא באת לומר שלום ? =)
בני יהודה לא היו יותר מאיתנו,
נוסיף לזה שהפועל מילאה את כל השערים שניתנו לה (1,17-18)

אני לא יודע מתי הגעת לאצטדיון, אבל בני יהודה לא היו יותר מאיתנו,
במשחק אליפות של הנשים נכחו יותר מ200 אוהדים, למה אתה סתם מדבר ?

Fector 02-05-06 16:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ReDaN
שער 17-18

200 ... כל המשפחות .

קודם כל לא התכוונתי לכמות (למרות שאם אני לא טועה גם בני יהודה מילאה את כל היציעים)
אני החזקתי מהקהל של הפועל ת"א פעם אחת ... מול הפועל באר שבע סוף עונה שעברה .
באו איזה 12,000 צופים למשחק מעפן כזה ... אבל חוץ מזה ... קהל גדול שלא עושה כלום .

אתה משווה בין זה :

http://www.mhaifa.co.il/FanZone/FansPhotos/Fol-1125.jpg

לזה :

http://d3856902.u51.infinology.com/p...0349_small.JPG

http://img99.imageshack.us/img99/142...e05lvch6sp.jpg

לזה :

http://red-fans.com/gallery/05/gavia...nal/pic196.jpg

איזה השקעה היתה .. הפועל ת"א יש להם קהל שכונה

ReDaN 02-05-06 16:51

זו לא הכמות אלה האיכות מותק,
אני מבין שאתה אוהד חיפה,
באמת, למה לא מילאתם את האצטדיון במשחק האליפות ?
שאלה מצויינת, ועוד שאלה קטנה אם אפשר כמובן,
טריפל רושמים אם ת' או עם ט' ?

Fector 02-05-06 16:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ReDaN
זו לא הכמות אלה האיכות מותק,
אני מבין שאתה אוהד חיפה,
באמת, למה לא מילאתם את האצטדיון במשחק האליפות ?
שאלה מצויינת, ועוד שאלה קטנה אם אפשר כמובן,
טריפל רושמים אם ת' או עם ט' ?

חח בדיוק מה שהתכוונתי, זו לא הכמות *אלא האיכות .. הפועל ת"א מביאה הרבה קהל שיושב ומוחא כפיים ... מזכיר ת'קהל של צ'לסי איזה מעפנים .

אה, ודווקא מילאנו את האיצטדיון מול בית"ר לדוגמא .. גם סוג של משחק אליפות, כי האליפות הוכרעה מה-4-0 במחזור הראשון .

שהמשחק באמת מעניין, אין קבוצה (חוץ מבית"ר) שמתקרבת לחיפה .
35,000 אוהדים מול רוזנבורג .. אומר לך משהו או שאתה רוצה תמונות ?

וטריפל רושמים עם ט' ... אליפות עם א' .

ReDaN 02-05-06 16:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
חח בדיוק מה שהתכוונתי, זו לא הכמות *אלא האיכות .. הפועל ת"א מביאה הרבה קהל שיושב ומוחא כפיים ... מזכיר ת'קהל של צ'לסי איזה מעפנים .

אה, ודווקא מילאנו את האיצטדיון מול בית"ר לדוגמא .. גם סוג של משחק אליפות, כי האליפות הוכרעה מה-4-0 במחזור הראשון .

שהמשחק באמת מעניין, אין קבוצה (חוץ מבית"ר) שמתקרבת לחיפה .
35,000 אוהדים מול רוזנבורג .. אומר לך משהו או שאתה רוצה תמונות ?

וטריפל רושמים עם ט' ... אליפות עם א' .

ומאלמו עם מ' .

על צלס'י אתה לא יכול לדבר, התרבות בכדורגל הישראלי לא תתקרב עוד 100 שנה לתרבות בכדורגל האנגלי .

"שהמשחק באמת מעניין" ?
אתה מתכוון במשחקים קובעים, משחקי אליפות וכאלה ?
קוראים לזה בעברית טרמפיסט, כן רוב הקהל של מכבי חיפה בנוי על כך,
לא פלא שהם מכרו בסה"כ 3500 מנויים ..

Tomer 02-05-06 17:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ReDaN
ומאלמו עם מ' .

על צלס'י אתה לא יכול לדבר, התרבות בכדורגל הישראלי לא תתקרב עוד 100 שנה לתרבות בכדורגל האנגלי .

"שהמשחק באמת מעניין" ?

של מכבי ת"א בכדורסל טרמפיסטים, של מכבי חיפה בכדורגל טרמפיסטים, ורק הפועל י-ם בכדורסל נשמות טהורות.. אה סליחה, אולי זה בגלל שהם לא הגיעו עד היום למעמד גבוה???

Shay 02-05-06 17:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ReDaN
שער 17-18

אני הייתי בשער 17-18 אני בא גם לגמר..
תביא תמונה שלך בפרטי ניראה אם ראיתי אותך..אם אתה בא לגמר ניפגש..
**אני מגיב במיוחד בשבילך**

ReDaN 02-05-06 17:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Shay
אני הייתי בשער 17-18 אני בא גם לגמר..
תביא תמונה שלך בפרטי ניראה אם ראיתי אותך..אם אתה בא לגמר ניפגש..
**אני מגיב במיוחד בשבילך**

שי (טואג נכון?)
אתה מכיר אותי,
אבל ראיתי אותך פעם בניק אחר,
תנסה להזכר איזה עוד אוהד הפועל אתה מכיר
שהיה פה בפורום ושראה אותך באיזה מפגש הוסטס אחד,

אני לא רוצה לתת יותר פרטים,
שמא יגלו מי אני כאן .

אגב תומר, גם אותך אני מכיר דיי מקרוב שמוקי שלי |לב|
תנסה להזכר, הערוץ של אקס סרב.. השם שלי מתחיל באות ש'
האימיל שלי מתחיל ב TILANDI ..

Nimrod 02-05-06 17:25

איך הגענו לספאם הזה ? :-0 8-*

Fector 02-05-06 17:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ReDaN
ומאלמו עם מ' .

"שהמשחק באמת מעניין" ?

JOUP לא ?

ולא ... אם לא שמת לב, משחק אליפות כבר מזמן לא קובע ... (משחק על האליפות כן .. אם לזה התכוונת) וכן .. אחרי 100 אליפיות ו-5 פעם 6-0 בעונה מתחילים להיות אוהדי צלחות .. שאל את אוהדי מכבי בכדורסל

ReDaN 02-05-06 17:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
JOUP לא ?

אתה אמרת . |Stare|

Tomer 02-05-06 17:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ReDaN
שי (טואג נכון?)
אתה מכיר אותי,

שמא יגלו מי אני כאן .

פאק, תאילנדי?????????????????????????? :-]:-]:-]:-]

ReDaN 02-05-06 17:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Atom-Bomb
פאק, תאילנדי?????????????????????????? :-]:-]:-]:-]

אמר וצדק |לב| |לב|

Tomer 02-05-06 17:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ReDaN
אמר וצדק |לב| |לב|

בכ"ז אני לא מסכים איתך כי בכ"ז אני אחרי מכבי כבר כמה שנים טובות ועוקב אחרי כל המשחקים שלהם ביורוליג וגם בליגה הפנימית..

אז לא כולם הולכים אחרי ההצלחה..

Lom.co.il 02-05-06 17:56

אויי עכשיו גם מכבי חיפה,בעע אין לך חיים חוץ מלחפש דברים רעים על קבוצה שנואה עלייך?די כבר הבנו תקטע אבל די,אממ מאלמו סבבה מי בליגת האלופות ומי לא?מי ביורוליג ומי נשאר בליגה,מי בגמר הפיינל פור ומי לא סגן אלופת הארץ?..די לחפש תירוצים טוב.

VajDa 02-05-06 17:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Lom.co.il
אויי עכשיו גם מכבי חיפה,בעע אין לך חיים חוץ מלחפש דברים רעים על קבוצה שנואה עלייך?די כבר הבנו תקטע אבל די,אממ מאלמו סבבה מי בליגת האלופות ומי לא?מי ביורוליג ומי נשאר בליגה,מי בגמר נפיינל פור ומי לא סגן אלופת הארץ?..די לחפש תירוצים טוב.

מחזק..
וד"א זה בכלל לא בטוח שהיא תהיה גם סגנית אלופת הארץ

meshuga 02-05-06 17:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Atom-Bomb
בכ"ז אני לא מסכים איתך כי בכ"ז אני אחרי מכבי כבר כמה שנים טובות ועוקב אחרי כל המשחקים שלהם ביורוליג וגם בליגה הפנימית..

אז לא כולם הולכים אחרי ההצלחה..

אצלי זה מלידה, סבא שלי אהד אותם....אחריו אבא שלי...ובטבעיות..גם אני....זה לא חוסר אופציות...זה נקשר אליך....עובדה שבכדורגל אני אוהד בית"ר אבא שלי הפועל חיפה ואח שלי כבר לא מת על כדורגל אבל מכבי ת"א...
למה?..כי זה פשוט ככה כבר...זה עובדה, ובטבעיות ככל שאתה גדל אתה יודע מודע, נקשר...אני למשל שנה הבאה כנראה רוכש מנוי, אבל, זה בעייתי, שכן, אני במרחק 100 ומשהו ק"מ מת"א שזה שעה וחצי +- נסיעה כל פעם, אז אם יהיה לי איך לחזור, תראו אותי בשער 1-2 כנראה..;)

אגב, דיברת על מנויים, במכבי, מתוך 11 אלף צופים ביד אליהו אם אני לא טועה 10,500 זה מנויים (שזו ההקצבה של המנויים...השאר אם אני לא טועה זה לאורחים)...

קיצר, אין טעם לדחוף מים, מי ש"טרמפיסט" שיחייה עם זה, לי זה באמת שלא מפריע, אולי לאוהד ההוא שכתב כן, לי ממש לא, מי שדוחף את הקבוצה שאני אוהד ויש לו את היכולת והכסף בזמן שלי אין והקבוצה שלי יכולה לנצח בזכות זה...אז אני אומר...בכיף למה לא כי אם אני לא יכול, אני לא מתלונן שמישהו כן.

Lom.co.il 02-05-06 18:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי vajda
מחזק..
וד"א זה בכלל לא בטוח שהיא תהיה גם סגנית אלופת הארץ

חח אמרתי את זה בציניות..היא לא תהיה,

Shay 02-05-06 18:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ReDaN
שי (טואג נכון?)
אתה מכיר אותי,

שמא יגלו מי אני כאן .

נזכרתי אחי..
נדבר במסנג'ר..

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:37.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ