![]() |
מדעי המחשב ב' משמע טופס מספר 899205 מתחיל בשעה 9 בבוקר.
הוא עד 12:00 .. השעות נכונות ובדוקות (הבצפר שלי הוציא לי טופס עם הבגרויות שאני עושה והשעות) אם אתם עושים טופס אחר תבדקו באתר של משרד החינוך או משהו. השעות ש Hostwares.Co.il ל-א נכונות, אין להקשיב להן. |
ציטוט:
אותי?!?!? חחחחחח כל מה שקיבלתי קיבלתי ביושר!!! מה קרה.. מתכונת 91, מחצית א' 95, מחצית ב' 85 (גם זה לא ממש הגיע לי..הגיע לי יותר)... אז הוא מגיש אותי על 95.. מאוד הגיוני |שריף| ------------------- בקיצור סיימתי את המבחן שעה לפני הזמן.. ישבתי בפאנן ובדקתי את המבחן... עשיתי את ה5 שאלות הראשונות, ועוד 7,8 ו10... בדרך הביתה קלטתי שנפלתי בערך המוחלט בשאלה 8 שהייתי צריך לעשות Math.Abs.... לא נורא.. איזה 2 נקודות... טעות נפוצה |Rolleyes| בעזרת השם, 98 אני הולך לקבל |winky| טפו טפו טפו איך הלך לך ניתאי?!?! אגב מחר לא באים!! אני הולך לדוד שלי לעזור לו במחשב.. |טוויסט| |
ציטוט:
|
ציטוט:
קוד:
if (Math.Abs(koter - k) <= 1) k - קוטר של הפקק הספציפי שאנו בודקים. |
Press
היה אפילו מאוד פשוט, אני ממש מטומטם, אני קראתי את הקטע של הערך המוחלט איזה מיליון פעם, וכמו מפגר לא התייחסתי לזה... אשכרה התעלמתי... בנדוד שלי אמר לי שזאת טעות נפוצה שקוראת להרבה אנשים... אז בקטנה.. :) |
ציטוט:
|
כן הבגרות הייתה מטופשת נפלתי על שאלות קטנות..
למזלי אלה גם נקודות קטנות (: אני לעומתך עשיתי את השאלות 1-5 (חובה), 6-7, 9... 9 שאלה קלה אבל ארוכה ושכחתי לעשות שם דבר כל כך מטומטם.. (טענת כניסה טענת יציאה :\) בכל מקרה אני מתחיל משהו כמו 94.. בע"ה אני רוצה לקבל סופי מעל 80-85 זה הכל (: בהצלחה לכולם! ושבת שלום! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ