![]() |
שטותתתתתתתת
|
ציטוט:
כי מהאנשים שאני מכיר, מרביתם הולכים, אם הם הולכים, זה בסופי שבוע. חמישי-שישי-שבת. אנשים יותר בוגרים ומבוגרים ממך (eLad ו BHXHUI) כבר הראו לך שאתה לא כזה חכם, וגם אנשים גיל שלך ויותר קטנים ממך ממשיכים להסביר לך שוואלה אתה לא יודע הכל ואתה צריך להפסיק להתנשא פה על אנשים. הבנו שאתה מנסה לשחות נגד הזרם ולהיות בוגר ומיוחד. הצלחת בזה. מברוק! |
alex ..
אין לי כוח לקרוא את כל השטויות שלך אבל אפילו בבתי ספר חלשים 70% מסיימים עם תעודות בגרות וזה כולל כיתות מב"ר וחינוך מיוחד אז כאן שלדעתי יש פה אנשים עם שכל קצת יותר מממוצע של בצפר רגיל יצאו יותר . אז איך הגעת של-85% אין בגרות ורק אחוז ילמד אחרי ? אולי הפוך הגיוני .. |
חחחח חחחחחחחחח איזה הצעת מפגרתתת חחחחחחח
עד 2 בלילה יטחנו תקיבה שלהם ויצאו ואז כל הפאב יהרג בוות אחת... היהיהי איזה ממשלה " סתומה " והחברת כנסת עוד יותר |
ציטוט:
אני לא ניסתי להוכיח לאף אחד שום דבר, אני בסך הכול רואה בחוק עוד דרך למנוע תאונת דרכים. אתם כולכם מתעסקים עם הדוגמא לחינוך כי אין לכם משהו אחר להגיד וחבל (ואני זה שמתעסק בקטנות פה). אני לא מתנשא על אף אחד , להבדיל מאחרים פה ! כאמור, אמרתי דעתי , שאני רואה בחוק עוד צעד לקראת פתרון בעיות בדרכים, אני לא יודע מי הסמיך אותך או את האנשים הבוגרים (ככה לפחות אתה מכנה אותם) להגדיר מה אני יודע ומה אני לא יודע, איפה אני טועה או לא, כי למיטב הבנתי החוק טרם יצא וטרם יצאו תוצאת או מחקרים בנושא (אבל מאחר ואתה גדול ואתה נביא ישראל הבא אז אתה כמובן יודע מה יהיה). אם לשחות נגד הזרם להבנתך זה בוגר אז חבל מאוד. אני לא אמרתי שאני חכם ! אני לא אמרתי שאני יודע הכול , זה גם לא משתמע מהדברים שאני אומר, כי חכם אני אבל את זה בעצם אמרת אתה (אז יש כאן הכרזה?). ציטוט:
ואם מה שאתה אומר הוא נכון אז אני מודה בטעות האיומה שעשיתי ולדעתי צריך לפתוח אשכול נוסף ולדון על זה. |
סורי,
נשמע לי מגוכח, התאונות לא מתרחשות בגלל השעה שבה נצרך האלכוהול. אגב, באנגליה היה חוק דומה (11 בלילה), והוא הוסר עקב שאכן היו מפסיקים מכירת אלכוהול בשעה הנקובה - ובשעה הזו יצאו כל החוליגנים לרחובות ו..הלכו מכות (כמו אנגלים טובים). אלכס, לא יודע איך זה בעיר שאתה גר, אני בקושי יוצא בימי שישי בשביל לא להתקל ב"ילדים" בפאבים שאני יוצא אליהם, בגלל זה אני יוצא באמצע שבוע..אחוז ה"ילדים" נמוך במיוחד. אגב, מה הקשר בין יציאה לפאבים ותעודות בגרות? אחוז הבגרות שהצגת נכון אולי לעירות פיתוח בנגב, לא ממוצע ארצי. ועדין, לא הבנתי את הקשר לנושא. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ