![]() |
תקנה מנוי לאיזה קבוצה שאתה אוהד =]
|
אל תקנה PS...
אני קניתי PS2 בבר מצווה זאת הייתה טעות חיי =/ התלהבתי מזה חצי שנה ואז אני בקושי נוגע בזה. לפי דעתי אם אתה אוהב מוזיקה... רוק או משהו קנה גיטרה חשמלית משו טוב עם מגבר... אם אתה אוהב מוזיקה טראנס וכו'... תקנה מיקסר, 2 פאטיפונים... אם אתה ממש רוצה להשקיע בזה אז תלך לעבוד או משהו ותביא איזה רמקולים שיפוצצו לך ת'בית... וקנה עם זה איזה אוזניות טובות של איזה 500 ש"ח ועוד מיקרופון חמוד ואז יש לך אחלה של דבר... או שפשוט תקנה איזה אופני מגנזיום סוסות... תלוי במה שאתה אוהב... אם אתה אוהב צילום... קנה לך איזה Nikon d70 ככה נחמדה ב4000 ש"ח... ואם יש לך עוד כסף תוסיף עדשות :P או שאתה יכול לקנות לעצמך איזה פלזמה 21 אינצ' לחדר... או מערכת קולנוע ביתית עם הכל... חחח אם אתה רוצה עוד רעיונות: 50068686 זה האיסיקיו שלי חחחח כנס אני יפוצץ אותך עם רעיונות :D:D |
שב על ההוריםשך על הראש
תבקש טרקטורון שב על הראש עד שיצא להם מהאוזניים.. מה אתה צריך תשטויות שמציאים פה:] |
תלוי מה אתה אוהב
כעיקרון לך על כסף יותר כמובן ולדעתי אל תקנה כל מיני "צעצועים" שתתלהב ואחרי חצי שנה תזרוק תחשוב כמו אדם בוגר אם זה שווה לך באמת ושוב מזל טוב |
קודם כל, על פי חוקי הפורום ההורים שלך אמורים לחתום לך על אישור הרשמה לפורום (נראה לי לא יודע אם ביטלו את זה פה, אבל ככה זה אמור להיות בהרשמה ) :-D
דבר שני.. לבר מצווה? כסף, שים אצלך כסף, מתנות לא שוות שום דבר בגיל הזה (אם קונים לך מיטה או טלוויזיה אז סבבה למרות שיקנו לך את זה גם בשאר הימי הולדת אז עדיף 4-5 אלף לשמור בצד ולדפוק אותם אחרי זה :P) קיצור שמור את הכסף בצד, תבקש מההורים לשים את זה באיזה חשבון בנק בשבילך, רק תוודא שהם עושים את זה ולא משתמשים בכסף לעצמם.. ככה נפלו גיבורים =) ושלא יסגרו את זה לחיסכון עד גיל 21 או גיל 18 כי אז אתה תתקע עם זה.. עדיף לך לשמור ולחסוך לרשיון נהיגה, צריך לחסוך לזה כסף מגיל צעיר. חוץ מזה תמצא לך עבודות מזדמנות בקיץ ותחסוך כסף. נגיד ניקוי חדר מדרגות ודברים כאלה זה אחלה כסף, ובגיל יותר גדול (16-17) תנסה לעבוד באיזה מקום שמתקשרים לאנשים, כמו מועדון מנויים וכ'ו.. |
ציטוט:
לעניין המחיר, נניח ואתה קונה פעם בשבוע זיגי ב5 ש"ח. חישוב פרימיטיבי: 4 שבעות בחודש- 20 ש"ח. 12 חודשים בשנה- 240 ש"ח. לאחר שנתיים 480 ש"ח. אז או שפשוט קונים זיפו לכל החיים (ואני קניתי אחת נהדרת ב210 ש"ח) או שפשוט הולכים על הדבר הבטוח והנכון- לא מתחילים לעשן. אם רוצים זיפו סתם בשביל הכיף (ויש כאלה שרוצים) אז תמיד אפשר לרכוש מזוייפת ב10-40 ש"ח או אחת זולה ופשוטה (ללא אלמנטים מיוחדים) ב90-120 ש"ח. ועכשיו תגובה רצינית לפותח האשכול, כל שקל שיש לך תשמור. אני מדבר מניסיון, תוותר על משהו שאחרי חודש-חודשיים כבר לא תחשוב עליו (למרות שקשה לעשות ויתורים על דברים שרוצים) ועוד כמה שנים הכסף הזה יעזור לך למטרה טובה, מהנה ומועילה יותר. |
ציטוט:
וילדון תנסה להיכנס לתחום היחצנות והמסיבות כמוני... אחלה כסף :] מנסיון |
תקנה קצת בנות שירקדו עליך.
:) |
ציטוט:
רעיון נוסף : בקש מההורים שיקנו לך את גיידמאק :) |
אין בעיה גי דמק אצלי כבר רציתה ממנו משהו?
זה הזמן לבקש חחח |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ