![]() |
חבר'ה, האשכול מתחיל להפוך לביקורת על דיו-סרב.
דיו סרב נכנסו לאשכול בהתחלה בבקשה לשנות את נושא האשכול. אני יכול לחשוב למה הם עשו זאת. כאשר בן אדם רואה, ביקורת רעה על המשתמש כך וכך מחברת דיו-סרב. כבר אתה רואה משהו רע על דיו סרב, שבעצם הם לא עשו כלום. באותה מידה, המשתמש היה יכול לכתוב: ביקורת על המשתמש כך וכך. ופה הצד של דיו-סרב. בין היתר, אני לא חושב שזה המקום להכניס עוד ביקורת על שרת משחק של דיו סרב. אתה רוצה, תפנה אליו באופן אישי, זה לא נושא האשכול. מאור, עם כל זה שאני חבר שלך, כל אחד לדעתי מעוניין לשמור על שם החברה שלו. ובחלק הזה, אני מבין את הצד של דיו סרב. אז לפני שהאשכול ינעל, תשנו את הנושא חזרה לנושא, ולא לחפש חברות אחרות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מיכוון שזאת דעתי בנושא זה. :) |
אני גם בדעתו של רותם, תחזרו לנושא האשכול, והנושא הוא לא נגד חברת , אלה לגבי לידור התומר הטכני שלהם !
|
ציטוט:
אם באמת היית חושב מה שאמרת כאן אז היית ברגע זה שולח הודעה לאחד האדמינים כאן בבקשה לשנות לך את הכותרת.. |
ציטוט:
בפעם ה-100: הסיבה שיש בכותרת היא סיבה אחת פשוטה שידעו שאני מתכוון ללידור מחברת . הבנת? כי עם לא אני יכול לכתוב לך עם ניקוד... |
ציטוט:
תרוץ מצוין הבאת ממש ממש מצוין אין לי מה להגיד.. אתה לא מבין משהו אחד, אפשר לזהות תשם "לידור" ע"י מספר גורמים לא חסר, אפשר גם לרשום את זה גם למטה בקטנה בסוף ההודעה.., לא חייבים בכותרת להכניס את השם של העסק,אתה לא יודע כמה זה פוגע.. ואם מדברים על ניקוד.. תלמד קודם להבדיל בין עם ל אם ואז נדבר סבבה כפרע? בקשר לניר, ניר בן אדם סבבה..התומך שלו כמו שהוא אמר הוא היה רק לניסיון, וניר עשה טעות והודה בזה.., זה לא סיבה שכל האשכול יהיה עליו .. |
ציטוט:
אני כתבתי במפורש בנושא ההודעה שלחברת דיו-סרב אין כל קשר לנאמר בביקורת. ועם אתה רוצה נמשיך לשוחח בפרטי כדי לא לעשות כאן ספאם מיותר. |
יפה, כך שנוכל למנוע ספאם עכשיו, ולחזור לנושא האשכול.
במידה והוא כבר מוצא, אפשר לנעול את האשכול. |
ציטוט:
סבבה, לא באתי לכנס לדברים:) סף הכל אמרתי שכותרת של נושא קובעת דיי הרבה, לכן נתתי על גדר המלצה לערוך אותה. העיקר באמת הסתדרת וניר גילה את אופיו של הלידור;) לילה טוב, עמיטל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ