![]() |
ציטוט:
מצב היפוטתי... שילמתי לך 25 ש"ח, קניתי לעצמי דומיין תותחי, פתחתי אתר שהפך ללהיט (כמובן לא על השרתים שלך - נגיד שעזבתי אחרי חודש) - אתה תעמוד במילה שלך, ובאמת תהיה אמין, ותפנה את הדומיין לאן שארצה.. אבל!, בסוף השנה, כשצריך לחדש את הדומיין, אז, יתחילו הבעיות.. 1. אתה יכול לדרוש ממני גם 1000 ש"ח על החידוש. 2. אתה יכול לקחת את הדומין לעצמך... 3. לך תדע אם חס וחלילה יקרה לך משהו עוד חודש, זהו, הלכו כל הדומיינים... |
ציטוט:
גיא הוא לא בן אדם כזה שגונב או לוקח או דברים כאלה חס וחלילה...גיא בן אדם ישר ואמין!!! כולם יודעים את זה... אם אתה לא מכיר אותו זה לא אומר כלום ולא ביגלל שאני תומך אצלו... הוא בן אדם הכי גבר שאני מכיר הכי ישר שאני מכיר אז לא לבלבל פה את השכל יותר מדיי... המשך יום נעים... פיני שפדוב, http://www.freshserv.net |
ואח"כ אתם בוכים שהשוק מתדרדר....
|
ציטוט:
גיא רוצה לעזור לאנשים שאין להם תקציב לכל הילדים... |
ציטוט:
חופשה נעימה!. |
מומלץ!!
פראייר מי שלא קונה!! |
ממש טוב!
אני יכול לקנות את האחסון לחודש ואז לעזוב והדומיין ישאר? כי עם כן אני קונה, תורם את האחסון חסות או משהו ונשאר עם הדומיין:) |
ציטוט:
|
ניראה לי אני יקנה אני אומר לכם תפסידו הרבה כסף
או שאתם מקבלים דומיינים חינם |
דבר אחד קטן
כמה אנשים יקנו ממך 50 אפילו נגיד 30 יש אנשים שלא קונים שרת לשנה וסוגרים עניין אלא חיים על חסויות כל חודש DNS אחר אז תשנה לכולם בלי עוד מעט מחר אין לי זמן עכשיו וכו' כאילו אני אישית לא מכיר אותך אבל אני מכיר את התומך שלך טוב מאד וזה לא הבנאדם המומלץ לעשות איתו עיסקאות! ולכמה זמן המבצע הזה ימשך אם אפשר לדעת ואם יש אפשרות לתשלום מ E GOLD התחלתי לדבר איתך במסן ואז נעלמתה לאן שהו יום נעים, דן. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ