הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   חומרה ומפרטים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=6)
-   -   פלייסטיישן (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=23334)

Kernel 10-06-06 08:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Beesites
תתפלא, אני מסכים איתך שהמחירים צריכים לרדת, כמובן שלא לרמה של 20 ש"ח, אבל צריכים לרדת למשהו כמו 150-170 ש"ח למשחק חדש ל PC ו 200-230 ש"ח למשחק ל PS2.

כמובן שהורדה למחירים של 20 ש"ח היא לא ריאלית.

במקביל להורדת מחירים (למחירים הגיוניים, כמו שאני ציינתי, לא למחירי הפסד כמו שאתה ציינת), צריך להגביר משמעותית את האכיפה בנושא.

למה שאני אקנה משחק ב-150 שקל?
למה לא ב-100? ב-50?
הכסף גודל על העצים? אין לי דברים אחרים לפני ה-PS2?
שיירד לסביבות ה-20-40, וזה ריאלי מאוד...

nevo 11-06-06 16:52

לא מציע לך לקנות PS2 בגלל הגראפיקה אין כמו המחשב :P
אבל אם אתה קונה אז עם צ'יפ, כי אין טעם לקנות בלי הכל סתם יקר, ולכל מי שמדבר פה על לא חוקיות, שיסתכל על הכיס שלו קודם לראות מה יותר משתלם.

עמרי שוסטר 11-06-06 16:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי nevo
לא מציע לך לקנות PS2 בגלל הגראפיקה אין כמו המחשב :P
אבל אם אתה קונה אז עם צ'יפ, כי אין טעם לקנות בלי הכל סתם יקר, ולכל מי שמדבר פה על לא חוקיות, שיסתכל על הכיס שלו קודם לראות מה יותר משתלם.

חשוב לציין! קונסולות... קונסולות... אבל! הPC שולט! |winky|

Beesites 12-06-06 09:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kernel
למה שאני אקנה משחק ב-150 שקל?
למה לא ב-100? ב-50?
הכסף גודל על העצים? אין לי דברים אחרים לפני ה-PS2?
שיירד לסביבות ה-20-40, וזה ריאלי מאוד...

מאותה סיבה שאתה לא קונה מנה פלאפל בשקל, או ג'ינס בחמש שקל, או בקבוק בירה בחצי שקל.
מאותה סיבה שדירה עולה מאות אלפי שקלים.

אם אין לך כסף למוצר כלשהו, לא נותן לך את הרשות לגנוב אותו. מה גם שאני בטוח שזה לא עניין של חוסר כסף, אלא של להעדיף להוציא את הכסף על דברים אחרים.

עמרי שוסטר 12-06-06 09:42

ציטוט:

מאותה סיבה שאתה לא קונה מנה פלאפל בשקל, או ג'ינס בחמש שקל, או בקבוק בירה בחצי שקל.

אם אין לך כסף למוצר כלשהו, לא נותן לך את הרשות לגנוב אותו. מה גם שאני בטוח שזה לא עניין של חוסר כסף, אלא של להעדיף להוציא את הכסף על דברים אחרים.

קודם כל יש בקבוק בירה בחצי שקל (בירה ג'נרית מגעילה אבל בירה! |Lol| ) וצודק... |winky|

Beesites 12-06-06 09:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עומרי שוסטר
קודם כל יש בקבוק בירה בחצי שקל (בירה ג'נרית מגעילה אבל בירה! |Lol| ) וצודק... |winky|

ואם כבר פרגון אז פרגון הדדי - גם אתה צודק. היום אין לקונסולות איך להתחרות עם משחקי מחשב שמחוברים לטלוויזיה

nevo 13-06-06 14:34

ציטוט:

לא כל האנשים בעולם מרובעים, ועוד דבר אתה חושב שזה ממש מעניין אותי אם "גנבתי" משחק לאותו יצרן, יש לו עוד אלפי לקוחות שקונים.

עמרי שוסטר 13-06-06 14:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי nevo
לא כל האנשים בעולם מרובעים, ועוד דבר אתה חושב שזה ממש מעניין אותי אם "גנבתי" משחק לאותו יצרן, יש לו עוד אלפי לקוחות שקונים.

אתה חושב על זה בצורה לא נכונה...
אולי שכחת אבל בעשרת הדיברות מופיע משהו קטן שקשור לגניבה! ;P
בכל מקרה מדובר בגניבה וגם אם לא משמעותי כלפי הקורבן (מן הסתם כשכמות של אנשים מבצעים גניבה זה מזיז לו) אתה עדיין עובר על החוק!!!

nevo 13-06-06 14:41

עומרי אני לא גונב אני מוריד מאנשים שגנבו והעלו לאינטרנט הגונב מגנב פטור.:p

עמרי שוסטר 13-06-06 14:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי nevo
עומרי אני לא גונב אני מוריד מאנשים שגנבו והעלו לאינטרנט הגונב מגנב פטור.:p

ממש לא...

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:47.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ