הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   ~בהצלחה לנבחני הבגרות במתמטיקה מחר~ (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=22707)

TalGarty 29-05-06 10:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Exciter17
*****.
מי אתה שתגיד לו אם הוא מתאים לאן שהוא או שלא?
תאמין לי אני מכיר הרבה אבל הרבה מאוד אנשים אם תעודות "סבבה" בוא נכנה אותם כך והם עובדים בעובודות מעולות אם משכורות של 7000+ ש"ח לחודש !

אז אין לך שום זכות לאגיד עליו שהוא לא מתאים לשום מקום !
זה שאתה חרשן אולי חורש ואף פעם לא יוצא מין הבית זאת בעיה אישית שלך!
אכן צריך ללמוד אך גם אין לך שום זכות לשפוט אנשים אחרים ולאגיד להם שהם לא מתאימים לשום מקום - *** !

על השפה היפה שלך, קיבלת אזהרה.

eLad 29-05-06 11:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Exciter17
*****.
מי אתה שתגיד לו אם הוא מתאים לאן שהוא או שלא?
תאמין לי אני מכיר הרבה אבל הרבה מאוד אנשים אם תעודות "סבבה" בוא נכנה אותם כך והם עובדים בעובודות מעולות אם משכורות של 7000+ ש"ח לחודש !

אז אין לך שום זכות לאגיד עליו שהוא לא מתאים לשום מקום !
זה שאתה חרשן אולי חורש ואף פעם לא יוצא מין הבית זאת בעיה אישית שלך!
אכן צריך ללמוד אך גם אין לך שום זכות לשפוט אנשים אחרים ולאגיד להם שהם לא מתאימים לשום מקום - *** !

מה זה עבודות מעולות עם 7000+ לחודש? זו השאיפה להיות שכיר?

אתה יכול להתקבל לאוניברסיטה עם 3 יחידות וממוצע 70 שם? לא.. (וגם אם כן, BA כללי זה לא נקרא תואר)

A1ex 29-05-06 11:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eLad
מה זה עבודות מעולות עם 7000+ לחודש? זו השאיפה להיות שכיר?

אתה יכול להתקבל לאוניברסיטה עם 3 יחידות וממוצע 70 שם? לא.. (וגם אם כן, BA כללי זה לא נקרא תואר)

רק להוסיף עוד משהו,בישביל לעבוד בעבודה טובה עכשיו(לא לפני 20 שנה) חייב תואר.

Elior 29-05-06 14:13

גם אח שלי וגם אחותי עובדים בעבודה מעולה ושניהם עשו 3 יח"ל ולא עשו השלמות. לאחותי 2 תארים באונ', לאחי אחד. שניהם עושים משכורת יפה מאוד.
אני לא מכליל, אבל אל תזרקו שטויות לאוויר - בסופו של דבר זה פר בן אדם ואי אפשר להגיד שבן אדם עם 3 יח"ל לא יגיע לכלום ולא יוציא תואר וכל שאר הדברים שאמרתם. זה פשוט שטויות...

בנוגע לבגרות, 002 היה בדיחה. מקווה ל100.

eLad 29-05-06 14:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior
גם אח שלי וגם אחותי עובדים בעבודה מעולה ושניהם עשו 3 יח"ל ולא עשו השלמות. לאחותי 2 תארים באונ', לאחי אחד. שניהם עושים משכורת יפה מאוד.
אני לא מכליל, אבל אל תזרקו שטויות לאוויר - בסופו של דבר זה פר בן אדם ואי אפשר להגיד שבן אדם עם 3 יח"ל לא יגיע לכלום ולא יוציא תואר וכל שאר הדברים שאמרתם. זה פשוט שטויות...

מה זה עבודה מעולה?
מה זה משכורת נאה?
איזה תואר יש לה?

A1ex 29-05-06 14:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior

צודק 100% יש ויש

VajDa 29-05-06 14:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי A1ex
רק להוסיף עוד משהו,בישביל לעבוד בעבודה טובה עכשיו(לא לפני 20 שנה) חייב תואר.

שטויות..:-0
אני יודע מעכשיו שאני סתם עושה בגרות ואני סתם הולך לבית ספר ולאונברסיטה אני בכלל לא מתכוון ללכת..
הרי אני יממשיך את העסק של המשפחה שלי ואני חושב שזה עבודה טובה++ הרבה יותר טוב מטכני מחשבים או מנהל חברת הוסטינג או כל דבר אחר שמרוויח פחות מ25K בחודש.

A1ex 29-05-06 14:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי vajda
אני יודע מעכשיו שאני סתם עושה בגרות ואני סתם הולך לבית ספר ולאונברסיטה אני בכלל לא מתכוון ללכת..
הרי אני יממשיך את העסק של המשפחה שלי ואני חושב שזה עבודה טובה++ הרבה יותר טוב מטכני מחשבים או מנהל חברת הוסטינג או כל דבר אחר שמרוויח פחות מ25K בחודש.

יופי לך יש עסק,זה לא מופנה ישירות אלייך אלא אל האדם הממוצע

Roy972 29-05-06 15:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי vajda

מה הקשר ? אתה לא רוצה השכלה ? אם פתאום העסק יקרוס (חס וחלילה) ? אתה תיהיה קבצן ברחוב |winky| וכל אחד צריך השכלה , אין דבר כזה ..

VajDa 29-05-06 15:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי GoldDesign
מה הקשר ? אתה לא רוצה השכלה ? אם פתאום העסק יקרוס (חס וחלילה) ? אתה תיהיה קבצן ברחוב |winky| וכל אחד צריך השכלה , אין דבר כזה ..

בגלל זה ההורים שלי מכריחים אותי ללמוד |טוויסט|

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:22.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ