![]() |
ציטוט:
שחר - opacity - הברקת! =] |
ציטוט:
כל עוד הכל בתחום הביקורת ונושא האשכול - אין פה מעבר על חוקי הפורום. |
ציטוט:
|
אורי,
אם כל היחסים המוזרים שיש ביננו, הראת פה חכמה ראויה לשבח. 2 הצדדים לא פעלו נכון שעשו את כל הצעדים בלי חוזה. מקווה שדברים כאלו לא יקרו בעתיד. |
ברור לי כשמש שלא הייתי צריך לעשות זאת, כל אדם חייב בחוויה מתקנת!
אך כתבתי פה למרות שידעתי שיש סיכוי רב שסתם יהיה עוד אשכול שבו כולם שפוטים של עידן משום שרציתי למנוע זאת משאר המשתמשים בפורום, קהל היעד של עידן! |
ציטוט:
אבל תבינו יש חוק ! שגם הסכם בעל פה זה תקף ! כמו שהוא יחתום על דף ? הוא חתם במילה ! ועל זה הוא יכול לעמוד לדין ! (לא לא אומר שבגלל SMS הוא יעמוד לדין) אבל מיקרופי יכולים לתבוע אותו על גניבה ! על זה שעבר על החוקים שלהם למשל הפרסמס הבולשיט הזה שאמרתי מראש שהוא יגיד שיש תקלה ויסגור חחחח אבל הוא מנהל למה שישאיר את מה שכתבתי ? בכל מקרה הדבר היחיד שהוא יכול להוכיח זה אם יציג את הדוח שהוא קיבל ממיקרופי ! מאחר ומיקרופי שולחת דוח על התלונות ועל כל המיקרה הוא היה אמור לקבל דוח !!!!!!! שלא יבלשט (יעבוד עליכם :) ) לכם ! עריכה : וזה לא היה הסכם בעל פה זה היה הסכם בכתב במסרים זה חוקי ותקף גם ! ואל תגידו הוא יכול לזייף לוג נגיד ומישהו תובע מישהו הוא יכול לקחת את המחשב להעיד ... מציגים בדיון על המחשב את הלוגים ולא בתמונות ! איך אתם חושבים עשו עם הפדופילים בעובדה ? הכל היה במסרים ... בכל זאת עידן אני מצפה לדוח ! ואז אני שותק ודוח אמיתי ולא מזוייף למרות שאתה לא יודע אפילו איך הוא נראה אז אתה לא יכול לזייף חחחחח |
ציטוט:
על זה נאמר WTF |
ציטוט:
|
ציטוט:
"עידן חולה על השירות שלך, אני שולח כל יום 50 הודעות.. ואני מקבל אחסון 20 מגה, ממליץ עליו" צריך לשמור את ההודעות שלהם לעוד 5 שנים להראות להם כמה פתטים הם היו. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ