![]() |
אליאור, לישון עם תפוח אדמה על היד זה בשביל להוציא את הסידן מהעצם ואז לשבור אותה ובד"כ עושים את זה עם גימלים..
כל עוד שברת בעבר... יש לך מיגרנות וכו' אתה מדווח על זה ואפילו תמציא ותךל לרופא בטענה שכואב לך הראש ויש לך מיגרנה ותראה להם דיווח על הביקור... אני בטוח שהפרופיל שלך יהיה מתחת ל-64. |
ציטוט:
אבל לרוב קוצר נשימה, לפי דעתי, לא יתן לך להכנס לקרבי |
השאלה מכוונת ללeLad או לכל מי שיכול לענות מבלי להעתיק מהאתר של חיל המודיעין. תודה.
קיבלתי מכתב שאני מעומד לפרוייקט גאמא וחבצלות של חיל המודיען, למעלה רשום משהו על חמ"ן אתה בטוח יודע מה זה ויכול להסביר לי מה עושים שם וכו'... האם המבחנים קשים ולמי יש סיכוי לעבור, אגב יש לי פרופיל רפואי 45 יש מצב שהמכתב הזה טעות? ומה זה אומר לגבי הקב"א שלי? שהיא גבוה או נמוכה וכן לגבי הדפ"ר ואגב לגבי הפורפיל, גם כאשר חסר לך איבר מתחיל מ64, עיין שלי אחת לא רואה , וכבר אז אמרו לי שהכי גבוה שאני יכול לקבל זה 64, גנ"ל לגבי כליה, ואז שולחים אותם לרופא מומחה ואחרי היעוץ מחליטים על פרופיל. תודה מראש. |
ציטוט:
סבבה, לפני הצו אני אתחיל עם האישורים...מקווה שזה יעבוד... |
אחלה נושא, כל אחד מתלונן על הבעיות שלו ;P
טוב מה אתם אומרים על זה:
זהו חוץ מזה אני תקין... בעצם יש עוד משהו, אבל לא יודע אם זה בעיה או לא אני גמיש, יאנו ממש ממש גמיש, אני יכול להעביר ת'יידים שהם מחזיקות אחת ת'שניה מאחורי הגב אל קדימה, מבלי לשחרר אותם די מגניב למען האמת אבל יכול להיות שזה בעייתי, כי בתהליך שאני עושה את זה, כנראה הסחוס נפגע.. |
ציטוט:
64-32 , בערך זה הפרופיל שלך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
איך אני יגיע כל יום לטכני מלוד O: |
ניקו אזהרה אחרונה, דאבל של שלוש דקות זה כבר יותר מידי מוגזם, פעם הבאה אזהרה.
חיזרו לנושא :) ורון יפצוע :D יהיה לך פרופיל 31 |
ציטוט:
אתם יכולים לפרש קיצורים? חחח מה זה קב"א וכל השלוש אותיות האלו? יאללה תתחילו במלכת התירגום(למי שיש כוח חח;)). ואני לא יודע למה אני שמח, יכול להיות שזה בגלל שיש לי בגן בהסטוריה יום רביעי?(ממש לא ניראה לי|עצוב|) בהצלחה לכל הטייסים בעתיד(טפו טפו טפו). בהצלחה אלמוג:) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ