![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תרגיש טוב,זה הנשוא היחיד שאפשר להקיץ לא?
|
|
קומיקס חביב.
אז... מה עובר עליכם? למה אתם לא פעילים? בואו נמצא נושא לשיחה.. אמ... סרטים? |
הדייט שתקע אותי.
אחלה סרט. מומלץ. |
ציטוט:
ציטוט:
מתכנן לראות בקרוב.. תודה על ההמלצה. אני ממליץ לכולם על Elephant. סרט לא חדש במיוחד, מבוסס על סיפור אמיתי.. משהו מטורף. לא לבעלי לב חלש, לחובבי קולנוע בלבד. אני ממליץ לכולם לא לראות את הסרט Funny Games. מזוויע ברמות שלא יתוארו. |
מה יש בFUNNY GAMES שלא כדאי לראות?
|
ציטוט:
|
ערב טוב לכל חברי פורום הוסטס :)
מה העניינים? |
ציטוט:
הכל מעולה, מה המצב? |
ציטוט:
ציטוט:
|
חחח אהבתי את הקומיקס...
לילה טוב :) |
לילה טוב לכולם.
בקרוב - מונה הודעות שטני. מואהאהאה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ביומיים של שעמום אני מסוגל להגיע ל-1000.. גם בלי צ'וטטות. סתם אמרתי שזה נחמד, וגם בלי האשכול זה היה "בקרוב". |
Whatsup?
קוראים לי נעם, 15, בונה כבר כמעט 5 שנים אתרים. מתעסק בעיקר עם ASP, ו[מנסה] להקפיד על התקן של W3 (ובזה לבנות בלי טבלאות וכו'). נראה לי כמו מקום מגניב... חוצמזה, אני גם מתקלט (מסיבות פרטיות) ומנהל אוסף די מרשים של מוזיקה שחורה. ספרו עליכם :-) |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה די ארוך לכתוב על זה, אבל אני אסביר בקצרה מה שאפשר: ב-HTML שלך אתה אמור לכתוב רק את התוכן (הData), נ-ק-ו-ד-ה. כל העיצוב שלך לא אמור להיות מולבש על האתר. זה אומר שאסור לך להשתמש בטבלאות כדי לבנות את העיצוב שלך... וזה ממש לא הסוף, זה גם נועד שפלאפונים בעתיד יוכלו לגלוש ברשת כמו שPC גולשים, וגם לענייני נגישות. וכמובן יש את הבונוס שהעמודים הרבה יותר קלים, שכל העיצוב שלך בנוי בתוך קובץ סטיילשיט CSS אחד וכו'... אתה מוזמן לקרוא באתר הזה (כרגע הוא 404, אבל לאחר מכן תוכל להיכנס - אני מקווה). והתכוונתי לכתוב W3C, לא W3. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וחבל שהDIV לא מחליף את כל הטבלאות, למרות שאני לא יכול להגיד שאני 100% כבר עברתי. המעבר קשר למי שרגיל... |
דרושות: בלונדיניות ל"פרוייקט חדש".
צרו קשר לפרטים נוספים. בחורות בלבד! |
ציטוט:
|
ציטוט:
מוזמנים להוסיף לחתימתכם: ציטוט:
|
ציטוט:
|
טדי טדי דובון קטן ושוודי אני אוהב אותו המון או שוודי הדובון.. :S
מה קורה לי?...מישהו זוכר את זה?. בני ה-6 ובני ה-7 א,ב א,ב מציירים בגיר וצבע א,ב א,ב ויוצאים במחול... אני מרגיש מוזר..חח |
חחח איזה היסטוריה(-^
בוקר טוב,לחלק מאיתנו יש בית ספר היום(-: |
בוקר רע :( לקום ב7 וחצי? יש גבול.. ועוד ללמוד עד 1? איזה בית ספר זה.. אני מקווה שיקרינו לנו איזה סרט.. (שעתיים חופשיות..)
|
בוקר טוב.
אני בשביתה, הו השמחה. |
ערב טוב, מחר אני שובת (אין למה לבוא.. ביטלו את כל השיעורים) אולי אני ילך לעשות מסיק זיתים בגן של אחותי.. יש שם טבון.. אולי אני יצא עם איזו פיתה :)
|
ציטוט:
הזכרת לי דברים של בדואים :-0 אתהלא במקרה בדואי?חח |
ציטוט:
|
יומיים בלי הודעות? איפה כולם?
|
ציטוט:
בוא נשחק עץ או פליי מי שמנחש מקבל ממני 2 סנט Paypal.. מוגבל עד 6 אנשים.. ואני מצלם את הוידיאו שאני מתיל את המטבע חחח :) מה דעתכם?? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איזה באסה בניתי קובץ בphp והוא היה מוכן ועובד,רק רציתי לעצה קצת תדף עם הוספת css ופתאום העלאתי והשרת נפל...)-:
הכל הלך...)-: אין גיבוי ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ