![]() |
ציטוט:
אבל גם ככה אני אגש שוב.. אז זה לא משנה.. |
ציטוט:
מעל-כולל 95 זה אותו ציון...פשוט נראה קצת מכוער יותר. |
ציטוט:
הכל תלוי במצב רוח שיהיה לי שנה הבאה;) |
ציטוט:
כי אני מתכוון ציון סופי.. |
ציטוט:
המורה שלי שונאת אותי.. אין לך מושג כמה.. 94 במתכונת, 90 ומשהו במחצית.. יש כאלו שהיא העלתה להם 12 נק'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ציטוט:
אותי הגישו על 100....ככה שאני יכול לקבל 95 סופי בכיף;) (כמובן, אם חוץ מ4 הכל מושלם..כי שם לא יקבלו את כל התשובה כמעט...חחחחחח) אבל, המורה שלי גם מפגרת אין ספק..לפחות היא מפנקת במגן.. אני בכלל אמור לקבל כסף ממנה על זה שאני עושה את התפקיד שלה בשיעורים....אני מחזיק את כל הכיתה הזאת מבחינת דפי עבודה...70% מהדפי עבודה שאנשים מגישים בדרך כזאת או אחרת זה דברים שאני עשיתי/שיטות שלי שאני עוזר לאנשים וכו'...היא בקושי מלמדת. |
4 היתה שאלה דפוקה..
ממש לא מנוסחת נכון.. היה אפשר להתייחס אליה בכמה אופנים. באופן של "האם יחזיר שגיאה?" או באופן "האם לא יציג כמו שצריך?" מי שכתב את הבגרות צריך לסכול אותו.. מרוב שהתעצבנתי על אופן ניסוח הבגרות, התחלתי בכל עמוד במחברת שלי, לנסח כל שאלה ושאלה בצורה נכונה, ולכתוב לבודקים הערות ותיקונים חחחחחחחחחחחחחחח..(בטח גם הם ישנאו אותי:| חחח) |
ציטוט:
אבל גם כמו שכתבתי ....לא כתבתי לכל אחד אם הוא תקין / לא תקין. אלא כתבתי רק את מה שלא תקין...ואני מאמין שלא יקבלו את זה... אני הולך לשאול ביום ראשון את המורה למחשבים איך מערערים למשרד החינוך על השאלה עצמה...וזה אפשרי כי אני יודע שב005 השנה, השאלה בהסתברות (השניה) הייתה מנוסחת לא טוב ובגלל זה היו 2 דרכים שאחת כביכול "לא נכונה" אבל קיבלו אותה בגלל הניסוח הגרוע. |
ציטוט:
(עם האפשרות הראשונה, אז עשיתי שהיא לא נכונה, כי לא הייתי בטוח לגבי זה..) כי המורה שלי כל הזמן ז**נה לנו בראש שאסור לעשות משתנה בראש פונקציה(לא פינימי), ומשתנה בתוכנית באותו השם. למרות שהייתי בטוח שמותר, אבל בסופו של דבר כתבתי שאסור.. אבל לא נורא, עכשיו צריך להתמקד במת' שיש לי יום ראשון:( (מתכונת) |
ציטוט:
בהצלחה...למרות שאני נכשל (בטוח ב90% שאני יכשל..ממוצע בחנים על 30 בערך:=\). |
ציטוט:
חבל.. אבל זה לא כזה נורא, תמיד אפשר לשפר.. GOOD LUCK:) |
תגידו מתי מגיעים ציוני הבגרות?
וגם לי יש יום ראשון מתכונת במתמטיקה.. שאלון 005.. סעמק אני הולך להיכשל |
ציטוט:
005 האחרון קיבלתי 98 (יש לנו 2 מתכונות מכל אחד) ו-006 קיבלתי לא משהו... 80\= (אז אני חייב לשפר) ויום ראשון הקרוב יש לנו שוב 005+006. 005 עדיין לא התחלתי ללמוד, כי אני תקוע בבעיות קיצון ב-006(אני שונאאא בעיות קיצון!! זה בעיתי!) |
ציטוט:
ובקשר למתי? כמו תמיד מערכת החינוך בישראל כושלת..אני מניח שבעוד חודשיים שלושה. ציטוט:
בעיות קיצור עם פונקציות טריגונומטריות? זה שואה באמת. |
ציטוט:
המערכת לא מתחברת עם החינוך. זה לא הולך ביחד אצלנו בארץ. |
טוב תודה לכם, וכן, אני מקווה לפחות לעבור אותה באיזה 70 :(
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ