![]() |
ציטוט:
אזהרות והשעיות "גם אני משתמש מיוחד" :-D |
ציטוט:
מקווה שמיקדתי מספיק. עריכה: כנראה שההגדרה למשתמשי "עסק רשום" מאפשרת זאת. כדאי שתבדוק את זה ראשון. |
ציטוט:
אגב, אם כן, תלך לפרופיל שלו ותסתכל אם יש לך עוד אפשרויות... |
בפרופיל לא.
מעבר לכך, אם אני לא טועה, מחוץ לאשכול הזה אני לא רואה. |
אני רואה גם כן,בפרופיל אין שום שינוי ואני משתמש חדש.
http://img381.imageshack.us/img381/3630/sqlcf0.jpg |
בהודעות פרטיות, כאשר לוחצים על Forward, השם משתמש לא מועבר מידית וצריך לחזור אחורה ולהעתיק אותו.
|
ציטוט:
Reply - להגיב להודעה התבלבלת קצת :) |
חח וואלה, לא חשבתי בכלל על הפירוש =\
אממ אז יש מצב לכפתור שאפשר להגיב להודעה, שהשם משתמש יועבר, וזה לא יצטט את הקודמת חח? |
ציטוט:
אתה תמיד יכול ללחוץ על הניק שלו ועל שליחת הודעה פרטית למשתמש זה או ללחוץ על השליחת תגובה למטה ופשוט למחוק את הציטוט. |
ציטוט:
ציטוט:
|
תודה על הדיווחים בנוגע למערכת האזהרות, זה ייבדק בהמשך.
|
ציטוט:
|
שמתי לב שאורך החתימה הוגבל בזמן האחרון ל500 תווים, וזה לא מאפשר לי לשנות את החתימה שלי במיוחד...
אם אפשר להגדיל את מספר התווים בחתימה, או לפחות שמספר התווים לא יכלול את הBBcode שאני כולל... תודה מראש. |
שגיאה קטנה בתרגום הפורום - עיש לי 90% מלא התיבת הודעות פרטיות - רושם באנגלית
Your PM box is 90% full. |
ציטוט:
|
שגיאת תרגום ובעיה
אני רוצה להיכנס למד אזהרות שלי ולא יכול - רושם לי: An Error Has Occured An error has occured, the following message has been left below: : You do not have permissions to view warnings information |
ציטוט:
ציטוט:
|
ההצעה שלי - להרשות ביקורת אתרים גם לאתרים עם מערכות מוכנות. עדיין לא הבנתי מה הבעיה עם מערכות מוכנות (הכוונה סקריפטים בלבד , לא כל האתר).
|
בשינוי הטקסט בחתימה נוצרת הערה:
Your signature can not be longer than 500 characters including BBCode markup. אפשר להגדיל את כמות התווים? או לפחות שלא יכללו את תווי הBBCODE? תודה מראש. עדכון: אופס, לא שמתי לב שענית לי... לא, זה לא תמיד היה... עובדה שהחתימה הקיימת שלי עוברת את ה500 תווים, ועוד חתימות רבות שאני יכול להצביע עליהם של המון משתמשים בפורום... עם עובדות לא מתווכחים... קח את החתימה העכשווים שלי כמו שהיא ותנסה לשמור אותה אצל מישהו ותראה שזה לא יתאפשר... אז איך זה שבעבר זה התאפשר לי? |
בטעות פירסמתי באשכול הלא נכון.
1. מציעים פה? אם כן, אני מציע לפתוח פורום "מכרזים". בזמן האחרון הרבה עסקים מציעים מכרזים שונים, אז אני מציע לפתוח כזה פורום, לעסקים חוקיים כמובן, ושהיה בו מנהל שיעקוף את זה שאף עסק לא מרמה, מוסיף דברים, דוחה בשביל להרוויח עוד כסף וכו'. ככה זה יסדר קצת את הפורום, אפשר אפילו בתוך תת פורום בהצעות איחסון לעסקים רשומים. ברק. 2. האם אפשר להגדיל מעט את החתימה? או לא לכלול את תווי הביביקוד? |
בקשר ל1. לא, מה רע שזה ישאר בפורום הנוכחי?..
בקשר ל2. גם לא, למרות שדוד אוהב להתווכח, ההגבלה לא שונתה...היא ככה מאז ומתמיד, ויש מספר תווים מסויימים ללא BBCODE ומספר תווים מסויימים עם...ככה זה עובד. יש לך 500 תווים כולל הBBCODE ו250 ללא הBBCODE.. וכאן הדיון הזה נגמר. לדברים האלו יש סיבות חבר'ה, זה לא סתם, אח"כ מתלוננים פה על גלישה איטית בגלל החתימות (איפה החכם שיגיד "אז מי שמתלונן, שיבטל תצוגת חתימות!", אז לא, אני לא רואה סיבה שהוא יבטל בשביל שמישהו אחר יכניס עוד תמונה או סתם טקסט..).. הידעתם שפעם היה מותר כאן פלאש בחתימה?....אתם יודעים איך אח"כ הפורום סבל מזה? אז בחיית, מספיק לפינוק...מעניין איך כל המשתמשים האחרים מסתדרים ורק 10-20 אנשים מתלוננים כאן קבוע על אורך חתימה. |
ההצעה שלי- להגדיר מחדש את החוק של אסור פרסום מערכות מוכנות למערכות פורומים למיניהם ולא למשל wordpress ומערכות ה cms למיניהן..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חח מצטער שאני נראה אחד שאוהב להתווכח... אבל הנה עובדה קטנה:
לי ולשותף שלי יש אותה חתימה בדיוק, פרט לדבר קטן: הוא הוסיף לינק להמלצה ה-8 שיש עלינו בפורום... http://www.hosts.co.il/forums/member.php?u=3879 אני לעומת זאת, לא יכולתי להוסיף מטעמי גודל התווים בחתימה... בהפרש של מספר ימים... ויש לנו אותה חתימה בדיוק, אנחנו תמיד עושים העתק-הדבק כדי להשוות חתימות... והנה עוד פרט חשוב, נכנסתי לעריכת החתימה, לחצתי על כפתור השמירה (בלי לשנות כלום!), והיה כתוב לי שהחתימה גדולה מדי... אז איך ייתכן שהיא שמורה אצלי? ניסיתי אפילו למחוק כמה תווים מהחתימה, ובכל זאת החתימה נחשבה לגדולה מדי... אז איך יתכן שמחקתי תווים מהחתימה שלי ועדיין לא הצלחתי לשמור, אבל את החתימה של דווקא כן הצלחתי לשמור במועד קודם? ואיך לשותף שלי ולי יש חתימות שונות בגודלן? אני לא אומר את זה סתם, אני באמת רוצה להוסיף את התגובה ה-8 ואני לא מצליח, וזה מוזר שהשותף שלי מצליח ואני לא... יש כאן משהו לא סביר שצריך לבדוק... יום טוב וסליחה על הדחף המתמיד שלי להיות צודק... |
הוספת פורום מערכות מוכנות ע"מ לקבל תמיכה ולשאול שאלות בנושא, הייתי ממליץ מכיוון שיש פה אנשים שרוצים לדעת קצת יותר.
יהיה גם אפשר לפרסם שם מערכות מוכנות אך לא לפרסם אתרים שפועלים על מערכות מוכנות. תאמינו לי שזה רעיון מצויין וזה יעזור להמון גולשים בפורום מכיוון שיש פה אנשים עם ידע ויש פה אנשים שצריכים גם עזרה. |
ציטוט:
אך יש דבר שמוסכם על כולם: הוסטס הוא לא פורום תמיכה של אף חברה/מערכת מוכנה - לשם כך קיימים אמצעי התמיכה של החברות המפיצות. |
סקין שיהיה טיפה יותר נוח בעיניים.
עם כל אלו שיש כבר, אין אחד נורמלי. |
ציטוט:
ד"א מומלץ להביא תמיכה למערכות עם רישיון רק אם הם מוכיחים שהם קנו רישיון. (למשל יש כאלה שיורידו VB פרוץ ויבואו לבקש תמיכה פה, משהו שממש לא נשמע טוב נכון?) ד"א אם אתם מחפשים מנהלים לפורום (אם הוא ייפתח) אשמח אם תיצרו איתי קשר, תודה:) |
למה שפורום הוסטס יתמוך כאן במערכת של השימוש בה יהיה לעשיית פורום "מתחרה"?
רק בגלל שאין תמיכה בעברית למערכת? |
אי אפשר להוסיף לרשימת האיגנור משתמשים ששם המשתמש שלהם בעברית. מתקבלת הודעת שגיאה שהשם לא נמצא ב-DB.
|
(אני מקווה שלא כתבו את זה לפניי...)
לדעתי אתם צריכים לתרגם את הכפתורים (של הפירסום תגובה ושל פירסום נושא וכדומה)... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
The user 'XXXXXXXXX' was not found in the database. Please go back and correct this problem. You may want to check out the member list. |
אני ממליץ בשבכל הביקרורות הרעות, עד שמי שנכתבה עליו הביקורת לא יגיב אף אחד לא יגיב, אנשים מגיבים "חבל לשמוע" וכדומא בלי לשמוע את שני הצדדים.
|
ציטוט:
בקרוב ייצא חוק מעודכן בנושא. |
ציטוט:
כמו כן, במידה ויש עוד אנשים שרוצים להוסיף משהו, פשוט במקום לפתוח נושא חדש יכולים לעשות את זה בנושא הקיים. אין טעם להוסיף חוקים לפורום, אני חושב שכבר יש מספיק. כל השאר בנוי על היגיון. כמו כן, אם ידוע לך על תופעה שמשתמש חוזר ועושה את זה פעמים רבות בכדי להעלות את מונה ההודעות שלו, אתה מוזמן ללחוץ על הכפתור:"דווח". ערב מצויין. |
מה דעתכם להוסיף קצת חיים לפורום
ולמחוק את האיקונים היותר מכוערים לשים איקונים חדשים כמו אלה לדוגמא : http://www.d-code.net/noway.gif http://www.d-code.net/claps.png לדוגמא את האיקון המכוער הזה : |דמעות| אפשר בקלות להחליף לאיקון היפה הזה : http://www.d-code.net/crying1.png או לזה : http://www.d-code.net/crying2.png מה אתם אומרים ? |
בעיה עם הרקע של הפורום, בכל מקרה יישקל ובמידה ונחליט חיובית נשים אייקונים אחרים.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ