הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   פרוייקט גאמא? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=80140)

Vitalist 26-12-09 14:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitalist (פרסם 750687)
גם אני לא אומר אל תלכו לקרבי.... כמובן שזה חשוב מאוד שאנשים ילכו לקרבי.
ואנחנו צריכים להודות כל יום על זה שיש משהו שמוכן ללכת לסכן על חיו כדי שנחייה בבטחה,
אבל מי שלא רוצה ללכת לקרבי והתקבל ליחידה ג'ובני'קית כזאת או ואחרת שהצבא הגדיר אותה כחשובה (ונתן לה אפשרות לגייס גם אנשים עם פרופיל גבוה) לא צריך להרגיש רע לגבי זה וגם הוא עושה עבודה חשובה מאוד.
סך הכל אנחנו מתמודדים עם מדינות כמו איראן ואני לא באמת חושב שזה יפתיע משהו (אם הוא יחשוב לרגע) שמדינות כמו איראן למשל משקיעות הרבה מאוד תקציב ושמות אנשים מאוד חכמים ובלי ניסיון עבודה רב בתחום הטכנולגייה הצבאית (אפשר גם להבחין בעובדה שבאולמפיאדות של נוער בתחומים המדעים אירן עוברת בהרבה את ישראל), וכשישראל שמה מולם ילדים בני 18 חשוב שלפחות שהם היו מבין הטובים ביותר.....

יצא הכוונה הפוכה ממה שהתכוונתי.
התכוונתי לכתוב בעלי ויצא לי בלי.
XD

עמרי שוסטר 26-12-09 17:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tomer (פרסם 750695)
חבר'ה, לשמור על בטחון מידע בבקשה.

מחקת את התגובות שלנו? חח, תאריכי גיוס זה בלמ"ס.
אני חזק בבט"ש, אל תדאג. |קורץ|

syn 21-02-10 03:05

חבר'ה מצטער על ההקפצה, עברתי את המבחנים כנראה, וביום שני הקרוב יש לי ריאיון אישי ל"אחד ממסלולי גאמ"א" בבית מעריב (מה שפעם היו עושים בבית אליהו..)
ניסיתי להוציא מהחיילת את השם של המסלול (אר"מ/ממ"ס) והיא לא הייתה מוכנה להגיד לי והיא טענה שזה מסלול שגם השם שלו מסווג...

רציתי לשאול האם יש פה מישהו שמתכוון להגיע גם, או שהיה ומוכן לספר לי קצת מה הולך לשם (בגבולות המותר כמובן)?

ושאלה OFFTOPIC אם יורשה לי, קיבלתי מנילה קרבית והייתי מעוניין מאוד לצאת לקורס פרמדיקים בצבא (בתור מתנדב ומדריך במד"א), משום מה לא קיבלתי את האפשרות לסמן "קורס פרמדיקים", הבנתי שצריך דפ"ר 60 לפחות וקב"א גבוהה, איך זה הגיוני שאני ממויין לגאמ"א ולפרמדיקים לא קיבלתי זימון? יכול להיות שהמיונים בגאמ"א הם אלה ש"הרסו" לי?

עמרי שוסטר 21-02-10 07:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי syn (פרסם 756187)
חבר'ה מצטער על ההקפצה, עברתי את המבחנים כנראה, וביום שני הקרוב יש לי ריאיון אישי ל"אחד ממסלולי גאמ"א" בבית מעריב (מה שפעם היו עושים בבית אליהו..)
ניסיתי להוציא מהחיילת את השם של המסלול (אר"מ/ממ"ס) והיא לא הייתה מוכנה להגיד לי והיא טענה שזה מסלול שגם השם שלו מסווג...

רציתי לשאול האם יש פה מישהו שמתכוון להגיע גם, או שהיה ומוכן לספר לי קצת מה הולך לשם (בגבולות המותר כמובן)?

ושאלה OFFTOPIC אם יורשה לי, קיבלתי מנילה קרבית והייתי מעוניין מאוד לצאת לקורס פרמדיקים בצבא (בתור מתנדב ומדריך במד"א), משום מה לא קיבלתי את האפשרות לסמן "קורס פרמדיקים", הבנתי שצריך דפ"ר 60 לפחות וקב"א גבוהה, איך זה הגיוני שאני ממויין לגאמ"א ולפרמדיקים לא קיבלתי זימון? יכול להיות שהמיונים בגאמ"א הם אלה ש"הרסו" לי?

זה מאוד פשוט. לא הציעו? בקש.

Rom 21-02-10 15:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי syn (פרסם 756187)

כמה ראיונות יש לך מחר? 1 או 2?

syn 21-02-10 23:37

אין לי מושג כמה ראיונות, כתוב לי "ראיון לאחד ממסלולי גאמא", חוץ מזה אין לי שמץ של מושג מה הולך שם.

עמרי, אני לא יודע למי לפנות, התקשרתי למספר שמופיע כאן:
http://www.aka.idf.il/giyus/general/...67&DocID=31982
וענה לי איזה בחור שלא הבין מה אני רוצה ממנו והפנה אותי למספר אחר שלא עובד בכלל. הצבא הזה לא רציני בכלל... וכדי שיענו לי בלשכת גיוס אני צריך לחכות ימים על הטלפון וגם אז עונות לי חיילות מבולבלות שמעבירו אותי ממספר למספר.

עמרי שוסטר 22-02-10 18:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי syn (פרסם 756290)
אין לי מושג כמה ראיונות, כתוב לי "ראיון לאחד ממסלולי גאמא", חוץ מזה אין לי שמץ של מושג מה הולך שם.

עמרי, אני לא יודע למי לפנות, התקשרתי למספר שמופיע כאן:
http://www.aka.idf.il/giyus/general/...67&DocID=31982
וענה לי איזה בחור שלא הבין מה אני רוצה ממנו והפנה אותי למספר אחר שלא עובד בכלל. הצבא הזה לא רציני בכלל... וכדי שיענו לי בלשכת גיוס אני צריך לחכות ימים על הטלפון וגם אז עונות לי חיילות מבולבלות שמעבירו אותי ממספר למספר.

תכלס בעיתי. מצטער לשמוע שחוסר התפקוד של צה"ל הגיע גם אליך.
יותר הגיוני לנסות לדבר עם קצין מיון בלשכת הגיוס ומשם הפניה למה שנחוץ, אם נחוץ.

intercooler3819 23-02-10 19:34

בנוגע לפארמדיקים - אין לי מושג
בנוגע לראיון שהיית בו - בהצלחה...

על הדרך אם אפשר קצת לנצל את האשכול - יש למישהו מושג מה זה 'מבחני אישיות' בגאמא - כמובן לשמור על ב''מ - ????

syn 24-02-10 07:32

אם אתה מדבר על המבחנים הראשונים שעושים לפני הריאיון, אני חושב שאתה מדבר על שאלון 300... שבודק לפי מי שהבנתי רמת עקביות בעיקר.

intercooler3819 25-02-10 23:20

זה מבחנים אחרי 4 ראיונות משהו כזה.. מדובר במבחני פסיכולוגיה רגילים - היםו עברתי היה נחמד :)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:12.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ