![]() |
ציטוט:
התכוונתי לכתוב בעלי ויצא לי בלי. XD |
ציטוט:
אני חזק בבט"ש, אל תדאג. |קורץ| |
חבר'ה מצטער על ההקפצה, עברתי את המבחנים כנראה, וביום שני הקרוב יש לי ריאיון אישי ל"אחד ממסלולי גאמ"א" בבית מעריב (מה שפעם היו עושים בבית אליהו..)
ניסיתי להוציא מהחיילת את השם של המסלול (אר"מ/ממ"ס) והיא לא הייתה מוכנה להגיד לי והיא טענה שזה מסלול שגם השם שלו מסווג... רציתי לשאול האם יש פה מישהו שמתכוון להגיע גם, או שהיה ומוכן לספר לי קצת מה הולך לשם (בגבולות המותר כמובן)? ושאלה OFFTOPIC אם יורשה לי, קיבלתי מנילה קרבית והייתי מעוניין מאוד לצאת לקורס פרמדיקים בצבא (בתור מתנדב ומדריך במד"א), משום מה לא קיבלתי את האפשרות לסמן "קורס פרמדיקים", הבנתי שצריך דפ"ר 60 לפחות וקב"א גבוהה, איך זה הגיוני שאני ממויין לגאמ"א ולפרמדיקים לא קיבלתי זימון? יכול להיות שהמיונים בגאמ"א הם אלה ש"הרסו" לי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין לי מושג כמה ראיונות, כתוב לי "ראיון לאחד ממסלולי גאמא", חוץ מזה אין לי שמץ של מושג מה הולך שם.
עמרי, אני לא יודע למי לפנות, התקשרתי למספר שמופיע כאן: http://www.aka.idf.il/giyus/general/...67&DocID=31982 וענה לי איזה בחור שלא הבין מה אני רוצה ממנו והפנה אותי למספר אחר שלא עובד בכלל. הצבא הזה לא רציני בכלל... וכדי שיענו לי בלשכת גיוס אני צריך לחכות ימים על הטלפון וגם אז עונות לי חיילות מבולבלות שמעבירו אותי ממספר למספר. |
ציטוט:
יותר הגיוני לנסות לדבר עם קצין מיון בלשכת הגיוס ומשם הפניה למה שנחוץ, אם נחוץ. |
בנוגע לפארמדיקים - אין לי מושג
בנוגע לראיון שהיית בו - בהצלחה... על הדרך אם אפשר קצת לנצל את האשכול - יש למישהו מושג מה זה 'מבחני אישיות' בגאמא - כמובן לשמור על ב''מ - ???? |
אם אתה מדבר על המבחנים הראשונים שעושים לפני הריאיון, אני חושב שאתה מדבר על שאלון 300... שבודק לפי מי שהבנתי רמת עקביות בעיקר.
|
זה מבחנים אחרי 4 ראיונות משהו כזה.. מדובר במבחני פסיכולוגיה רגילים - היםו עברתי היה נחמד :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ