![]() |
ציטוט:
אתה צודק כאשר נותנים ללקוח משהו חילופי,ומחר זה יהיה שבועיים בלי שרת! שבועיים זה ים סוף של זמן. אתה צודק כאשר ישנה אפשרות להחזיר את השרת באמצעות דיסק קשיח אחר... ובשביל לחסוך את הכמה שקלים לדיסק קשיח הם משאירים לקוחות עזובים במשך שבועיים שלמים. אז נכון קורה "כוח עליון" נכון,אבל לא כאשר בעלי העסק מבטיחיםשזה בעיה במאה אחוז בארון שרתים,ואין קשר לדיסק קשיח (לי באופן אישי הבטיחו כמה פעמים שהכל שמור ולא נפגע\כי היו לי רה דברים בשרת שווי ערך! וזה שבועיים שוב לא יום לא יומיים,שבועיים זה לא בעיה בלתי אפשרית לפיתרון כולה להכניס דיסק קשיח לשרת ופיניטו לקומדיה! ציטוט:
קודם כל תירגע ומהר! וחבוב נא לדייק לא ימים של נפילה שבועות של נפילה אני מבקש. וכן פיצוי כי אם תיתנו עוד שבועיים לחשבון זה לא נקרא פיצוי,זה נקרא מה שמגיע לאדם... אבל מגיע פיצוי באמת יפה... לשבועיים של נפילה. וכמובן אדון דניס עוד לא יצר איתי קשר! אחרי 6 ימים שאני רודף אחריו בכל דרך אפשרית,אימיילים,טלפון,הודעותך פרטיות כאן,הודעות באשכול הזה... ואחרי שהוא הבטיח שהוא יצור איתי קשר עדיין לא יצר. אז דניס,זה לא בסדר,אל תיקח את הזמן... אני קצר בזמן... צור איתי כבר קשר ראבק! אני לא צרךי לחכות לך! כמה חוצפה באשכול אחד! עריכה: ואני לא אדם שמבקש פיצויים,אף פעם לא ביקשתי... ודניס אפ]ילו יכול לומר זאת,כמה בעיות שהיו (והיו המוון ים של בעיות),אף פעם לא ביקשתי פיצוי... ודניס יכול לומר כמה בעיות בשרת היו אצלי שבמשך חודש וחצי דניס העביר אותי 4 שרתים,ולא ביקשתי אפילו פיצוי קטן,אלא הוא הציע! אז עכשיו זכותי המלאה לבקש פיצוי מלאה שישביע אותי. |
ציטוט:
טוב מנהלים לנעול את הנושא סתם פתחו פה דיון בלי שום מטרה גם אם הם ירשמו סיפור בעל 100000 עמודים השרת לא יחזור ... :P ועוז "חודש וחצי דניס העביר אותי 4 שרתים" תלמד לשקר נדבר =] כי יש לנו רק 2 שרתים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
לזלזל בלקוחות שלך (במיוחד כשהם במצוקה) לא יעזור לך במיוחד כאשר המשבר הזה יסתיים. תעמיד את עצמך במקום ותחשוב מה אתה היית עושה במצב הזה. בכל אופן, ברגע שפותח האשכול יבקש.. האשכול ינעל, אחרי הכול, הוא פתח אותו והודיע משהו.. אי אפשר שלא לתת לאנשים להגיב נכון? |
ציטוט:
וגם אני מנהל בעסק ולפי דעתי מיצינו את העניין אז אפשר לנעול.. אם אתה רוצה מדניס אישור אני יבקש ממנו לשלוח לך הודעה. |
נריה - מזה משנה אם הוא יקנה עכשיו הארד דיסק חדש ? השרת עדיין יותר משבועיים לא עובד.
ובאמת אלי אתה סתם מוציא לחברה שם רע למרות שאני לא מכיר אותך..אני עדיין חושב שדניס אדם טוב זאת לא בעיה שלו מה שקרה עם ההארד דיסק אבל סה"כ אני לא מבקש שום פיצוי רק החזר כספי על הזמן שנותר + הזמן שהשרת לא עבד - ד"א דניס אני שילמתי לך מראש בשביל לעזור לך אם אתה זוכר. |
ציטוט:
אני לא עושה דברים שאני לא יודע,תלמדו ממני. ואני אלמד לשקר שאתה תלמד לקרוא. לא אמרתי שיש לכם 4 שרתים... בכלל לא. אני אמרתי שהוא אעביר אותי ב 4 שרתים,לפחות ככה הוא טען... ואם לא אז הוא הריץ לי 4 פעמים vps בגלל בעיות בשרת. וכלך פעם זה היה איזה יום וחצי העברה,כי היה לזה עוד שינויי אייפי,ודומייןם ישראלי לוקח לו חצי יום עידכון! ציטוט:
|
ציטוט:
השרת שלך נפל? אתה לא רוצה לקנות הארדיסק מסיבות שלך? תדבר עם הלקוחות שלך תרים לכל אחד טלפון תשב ותסביר לו למה הכסף שלו וכל הרווחים שלו מהאתר נזרקים לפח. אנחנו במאה ה21,אם אם אין לך טלפון יש טלפון בבית,יש טלפון ציבורי,יש חברים,יש משפחה לא חסר דרכים ליצור קשר טלפוני ובמיוחד כרגע שזה כ"כ חשוב ללקוחות שלך ,פשוט חבל. [QUOTE=daromri;734352]נריה - מזה משנה אם הוא יקנה עכשיו הארד דיסק חדש ? השרת עדיין יותר משבועיים לא עובד. QUOTE] אם הוא יקנה הארדיסק חדש עכשיו לפחות הבעיה תיפתר הרבה יותר מהר, כרגע לא נראה שהיא לקראת פיתרון |
[QUOTE=נריה;734355]אין דוגמא טובה מזאת ל"אל תעשה" מנהל חברה
השרת שלך נפל? אתה לא רוצה לקנות הארדיסק מסיבות שלך? תדבר עם הלקוחות שלך תרים לכל אחד טלפון תשב ותסביר לו למה הכסף שלו וכל הרווחים שלו מהאתר נזרקים לפח. אנחנו במאה ה21,אם אם אין לך טלפון יש טלפון בבית,יש טלפון ציבורי,יש חברים,יש משפחה לא חסר דרכים ליצור קשר טלפוני ובמיוחד כרגע שזה כ"כ חשוב ללקוחות שלך ,פשוט חבל. ציטוט:
אנחנו לא מבקשים תגובות איך לסדר את הבעיה אנחנו ברוך השם יודעים איך לעשות את זה.. אנחנו רשמו את זה בגלל שיש בעיה בשרת ואין אפשרות לסדר אותה בלי להוציא גיבוי. ואנחנו לא קונים הארד דיסק !!! |
אני מבקש לנעול את האשכול הזה, הוא לא מוביל לשום מקום.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ