הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Domains - שמות מתחם (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=47)
-   -   [מחאה] LiveDns עברה לשקלים, ועכשיו דומיין עולה 80 ש"ח (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=61483)

עמרי שוסטר 02-04-08 23:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Lirann (פרסם 620636)
אתה צודק, אין ספק, אבל להודיע שבוע מראש על המרת/ועליית המחיר היה קצת יותר מכובד. מככה סתם ביום בהיר להמיר לשקלים ולעלות מעט את המחיר.. אז נכון העלייה לא משמעותית..
אבל סתם שתדעו העלייה של ה 5 שקל הזה אצלם תוך שנה זה רווח של מאות אלפי שקלים אם לא מיליונים.. אז נכון, הם העלו, אבל היה יותר נחמד מצדם אם הם היו מודיעים כמה ימים לפני..

לילה טוב..

מאות אלפי שקלים? מליונים? בשנה?! כמה דומיינים אתה בדיוק חושב שהם מוכרים?

meshuga 03-04-08 06:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Lirann (פרסם 620636)
אתה צודק, אין ספק, אבל להודיע שבוע מראש על המרת/ועליית המחיר היה קצת יותר מכובד. מככה סתם ביום בהיר להמיר לשקלים ולעלות מעט את המחיר.. אז נכון העלייה לא משמעותית..
אבל סתם שתדעו העלייה של ה 5 שקל הזה אצלם תוך שנה זה רווח של מאות אלפי שקלים אם לא מיליונים.. אז נכון, הם העלו, אבל היה יותר נחמד מצדם אם הם היו מודיעים כמה ימים לפני..

לילה טוב..

במכולת מודיעים לך מראש?
אף עסק מסחרי לא חייב לך כלום, take it or leave it....אתה רוצה, תקנה, אתה לא רוצה..אל תקנה..
הרי מזה משנה בסופו של דבר..נגיד הם היו אומרים מראש...אז היית קונה/לא קונה באותה מידה אם הם מעלים בלי שהם היו אומרים מראש...
ומה עם ISOC שאצלם המחיר היה 60$~260 ש"ח...שם אם הדולר היה יותר..הם היו מפסידים...אני לא ראיתי שמישהו התלונן על זה שהוא הרוויח כסף ושהם הפסידו..
כשהדולר יעלה (והוא יעלה מתישהו), בהנחה שLIVEDNS ישארו בשקלים, אתה תרוויח מזה...ואז מעניין אם תהיה לך מחאה...

Lirann 03-04-08 13:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר (פרסם 620641)
מאות אלפי שקלים? מליונים? בשנה?! כמה דומיינים אתה בדיוק חושב שהם מוכרים?

אולי הגזמתי "קצת". בכל מקרה זה רווח של כמה עשרות אלפי שקלים (עשרות אלפי שקלים זההגיוני יותר.. ;) )
בכל מקרה. לבחור השני.. נראה בהמשך כשהדולר יעלה מה הם יעשו..

צהריים טוב.

Vitalist 03-04-08 14:43

מה לתבוע?
זכותם המלאה להעלות את המחירים.

השאלה שצריכה לצוץ, היא האם עכשיו לא יותר משתלם לקנות במקום אחר?
מי יודע בקשר למחיר שיוצא אצל ספקיות אחרות?

RAS 03-04-08 14:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Lirann (פרסם 620698)
אולי הגזמתי "קצת". בכל מקרה זה רווח של כמה עשרות אלפי שקלים (עשרות אלפי שקלים זההגיוני יותר.. ;) )
בכל מקרה. לבחור השני.. נראה בהמשך כשהדולר יעלה מה הם יעשו..

צהריים טוב.

אבל אני לא מבין, מה אכפת לך כמה הם מרוויחים מכל העסק הזה? אתה תשלם את ה-5 שקל יותר וזהו, זה לא שהם יעשו עליך קופה.

יום טוב,

dvirhazout 03-04-08 16:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר (פרסם 620599)
זה הולך להשמע כמו זלזול, אבל אני מבטיח שזו לא הכוונה, פשוט לא מצליח לחשוב על ביטוי אחר שימחיש את הרעיון.
אתה אדוני, חי בסרט.
עסק כמו בעסק, המטרה היא להרויח כסף. כשמטבע הסחר כבר לא רווחי, מחליפים אותו. גם אם זה לא מה שהצרכן היה רוצה.

שיהיה ברור- אני דיברתי על שינוי במטבע ולא על העליה במחיר. אם הם היו מעלים ב2$ את המחיר תאמין לי שהאשכול לא היה נפתח אבל זה עקרוני.
רק כשהדולר נמוך הם חשבו להחליף מטבע ולא כשהדולר היה גבוהה.
זו הנקודה שאני רציתי להעלות. לא יותר.

8-)

dvi 03-04-08 16:50

אין בעיה עם עצם זה שהעלו את המחיר.

עמרי שוסטר 03-04-08 17:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dvirhazout (פרסם 620729)
שיהיה ברור- אני דיברתי על שינוי במטבע ולא על העליה במחיר. אם הם היו מעלים ב2$ את המחיר תאמין לי שהאשכול לא היה נפתח אבל זה עקרוני.

8-)

אנחנו ישראלים. בסופו של יום הלחם, החלב, החשמל והבגדים משולמים בשקלים. כשמטבע הסחר לא יציב וערכו כבר לא משתלם, מחליפים אותו. עבודה עם שקלים יותר יציבה. היתרון היחיד שאני רואה עם דולרים הוא שזה נראה זול יותר למראית העין, וזה כבר לא תקף שערך המכירה יורד.

Vitalist 05-04-08 18:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dvirhazout (פרסם 620729)

8-)

וזה נראה לך מוזר?
8-*

הם הרי לא מפגרים לעבור לשקל כשהערך שלו צונח.....
הם עושים זה מחושב מתי שהשקל גבוה.
וזה ממש ממש לא מפתיע ולא מוזר....

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:32.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ