![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
במשפחה שלי, רק אמא שלי יהודיה. נו אז מה? אם לדבר מספרים, הסבירות שעולה מחבר העמים יתגייס ליחידה קרבית בצה"ל הרבה יותר גבוה מאשר בחור שנולד כאן יתגייס לקרבי. אם צפית בטקס חלוקת הצל"שים שנערך בשבוע שעבר אתה תבין את זה. כל אלה שמציעים לשנות את חוק השבות בגלל המקרה הזה, לא פחות גרועים מאותם הפרחחים שנתפסו. הם מנסים להגדיר מחדש את המושג "יהודי", יהודי הוא כל אחד שזורם בו דם יהודי - עובדה. אתה יודע מה, בוא נגרש גם את רון תורג'מן, החשוד העיקרי ברצח של צחי באשה. הסבירות שבחור ממוצא מרוקאי ידקור מישהו הרבה יותר גבוה מאשר אשכנזי עם סכין. אין לי מה להוסיף. ערב טוב. |
רוב הדברים שנכתבו כאן הם שטויות (לפי דעתי), במיוחד אהבתי את התגובות "הייתי שובר אותם", הייתם רואים אותם הולכים עם מקלות וסכינים וכו' הייתם רצים לאמא בוכים לה אז מספיק לדבר שטויות. וגזר דין מוות? טפו, עלק גזר דין מוות. אני לא תומך במעשיהם, אני לא תומך בהם אבל גזר דין מוות? על מה? הם סה"כ צעירים שכמו רוב הצעירים בישראל הלכו שולל עם החברה, החליטו על דרך אחרת. מה הם כבר עשו? אפשר לחשוב.. "גזר דין מוות". הצדיעו במוהל יד? קרעו דגלי ישראל? הרביצו לאנשים? כל יום צעירים דוקרים זה את זה ואתם אומרים "לכלא, לכלא.." ועכשיו גזר דין מוות? על מה? למה המשפחה שלהם צריכה לסבול? למה הקרובים שלהם צריכים לסבול מכיוון שהם הושפעו פה ושם מהאינטרנט, בגלל זה הם צריכים למות? אויי איזה שטויות אתם מדברים .. שתהיו בריאים..
ואני עם התגובה של BlueNose, בחודש הבא הם ישתחררו. |
אוקי, קפיר התגובה שלך ממש לא נכונה כי המדינה גם דמוקרטית, וכמו שכולם יודעים שיהודי ודמוקרטי לא הולכים טוב ביחד... (דרך אגב רק אימא שלי יהודיה במשפחה).
בכל זאת, יש גזר דין מוות בישראל על נאציזם אבל לדעתי זה רק מעל גיל 23(יכול ליהות שאני טועה). אבל לדעתי צריך לעניש בגזר דין מוות את מפקד החבורה אבל יכול ליהות שאני טועה כי לא דיברתי איתו... אבל את האחרים לשחרר באזהרה שעם קורה משהו דומה לזה אז להגיד להם שהם יכנסו לכלא.. וד"א הם גם הזדיינו בבית קברות בפתח תקווה.. |
ציטוט:
עשיית מעשה שהוא בגדר פשע כלפי העם היהודי או האנושות או פשע מלחמה, בתקופת השלטון הנאצי, בארץ עוינת (חוק לעשיית דין בנאצים ובעוזריהם, התש"י-1950 והחוק בדבר מניעתו וענישתו של הפשע השמדת עם-1950). |
ציטוט:
ציטוט:
קודם כל העובדה שיש התנגשויות בין דמוקרטיה לקיום מדינה יהודית ידועה לכולם כמו שאמרת אבל לפי דעתי הזכות לבטחון של אזרחי המדינה היא אחת הזכויות החשובות ביותר ככה שאם יכול להיות מצב שאזרחים יפגעו כתוצאה מדבר כלשהו אפילו אם הוא מתנגש עם זכות אחרת של אדם אחר יש לדאוג לבטחון קודם. בקשר לד"א שלך אין לי ממש מה לומר... ובאמת לכל עולי חבר העמים כאן ובכלל לכל האנשים שעלו ארצה ואינם יהודים איזה סיבות כבר יש לעלייתכם ארצה פרט למניעים כלכליים וחברתיים? |
ציטוט:
|
הייתי שמח מאוד לראות אותם מתרקבים בכלא... מוות זו לא דרך... ואם אפשר עונש קשה יותר אז למה לא? |קורץ|
|
ציטוט:
אז מה היו הסיבות שהם עלו ? |
הזה שאמר שהם צריכים לצאת באהזרה אתה טמבל
עזוב עכשיו שהם נאצים לא קשור אבל הם פגעו באנשים הרביצו להם,.. אתה אומר לי אני יכול עכשיו לצאת לרחוב להתחיל לשבור על אנשים בקבוקים ושיתנו לי רק אזהרה?? תביש |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ