הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ביקורת אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=18)
-   -   [ביקורת] I-Come V2.0 Beta (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=50004)

רותם 18-07-07 22:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SababaTheBest (פרסם 524028)
מה מיוחד באתר כולה מערכת חינמית מזורגגת וחרא עיצוב.. לא שווה את ה20 שקל ששילמת על דומיין.
תוסיף לינקים לפחות.
לא שימושי - יש אתרים הרבה יותר טובים שהתיכנות שלהם יחודי ולא תגיע לרמה הזאת בחיים כי התחלת על רגל שמאל, עצה שלי, אתה רוצה לנהל אתר? אתה אוהב תרעיון להיות webmaster? תשלם למתכנת על מערכת טובה, תעבוד על עיצוב טוב , תשקיע, תקנה דומיין מתאים יותר, ואז תוכל באמת להתגאות באתר שלך.

בהצלחה - אסף

אסף אתה מדבר שטויות תפנים תמשפט "סייג לחוכמה שתיקה",
זה שהמערכת חינמית זה אומר שהיא לא טובה? ולפי מה שהבנתי הבחור פה תירגם אותה,
ולמה שהוא ישלם על מתכנת שיש לו את המערכת שהוא צריך בחינם? אה?
אז אני מבקש מימך לא להגיד שטויות, ולא להוסיף ספאם.
נ.ב
העיצוב יפה, אחלה אתר!.

Elad040 18-07-07 23:14

שמע אני חושב שעשית טעות כי באמת לא מעלים את העמוד הראשי לפני הדפים האחרים באתר, אבל שיהיה בהצלחה.

RAS 18-07-07 23:19

ציטוט:

מה מיוחד באתר כולה מערכת חינמית מזורגגת וחרא עיצוב.. לא שווה את ה20 שקל ששילמת על דומיין.
תוסיף לינקים לפחות.
לא שימושי - יש אתרים הרבה יותר טובים שהתיכנות שלהם יחודי ולא תגיע לרמה הזאת בחיים כי התחלת על רגל שמאל, עצה שלי, אתה רוצה לנהל אתר? אתה אוהב תרעיון להיות webmaster? תשלם למתכנת על מערכת טובה, תעבוד על עיצוב טוב , תשקיע, תקנה דומיין מתאים יותר, ואז תוכל באמת להתגאות באתר שלך.

בהצלחה - אסף

יש לי שאלות אליך -
מה רע במערכת? היא מתאימה 100% לאתר, מה זה משנה ממתכנת או מוכנה?
העיצוב מתאים ב-ד-י-ו-ק לאתר, לא צריך משהו מסובך, זה בול.
בקשר לדומיין אתה צודק..

לילה טוב.

DanielS 18-07-07 23:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ranker (פרסם 524541)
יש לי שאלות אליך -
מה רע במערכת? היא מתאימה 100% לאתר, מה זה משנה ממתכנת או מוכנה?
העיצוב מתאים ב-ד-י-ו-ק לאתר, לא צריך משהו מסובך, זה בול.
בקשר לדומיין אתה צודק..

לילה טוב.

בקשר לדומיין אל דאגה |קורץ|

Tomer 19-07-07 00:33

ציטוט:

תוסיף לינקים לפחות.

בהצלחה - אסף

יש דרך להגיד דברים - זו לא הדרך. יש לך אזהרה.

SababaTheBest 19-07-07 12:55

בסדר, אז המערכת מתאימה בול, ומה יש כבר לתרגם בה, צודק ההערה שלי הייתה בכלל לא במקום, מצטער.
בכל מקרה תחשוב על דרך לעשות את האתר יחודי, תחשוב על דומיין נחמד וקליט יותר, כי תאמין לי שסתם אינדקס של אתרים בחיים לא יהיה שימושי, תחשוב על זה, תמצא רעיון ייחודי שימשוך את כל תשומת הלב , משהו שאין כמעט בשום אינדקס.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:28.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ