![]() |
תגיד איפה אתה גר ברמת גן!!! באיזה בית ספר אתה!!! באיזה כיתה!!!!!
תביא פלאפון וזהו. מה אתה משחק אותה בכלל פה מול כולם!?!?! צריך להרוג אנשים כמוך!! ילד פוזה מטומטם |
איך אתה מתנהג..תזהר לא לסכול את ההורים שלך באבנים נשמה..
דרור בליך י'2 0545454966 בוא נסגור חשבון כפרה |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאאא לאאא עוד פעם הוא..
יש לי את נאג'ס הזה במסנג'ר! אישית, לא לדבר איתו בכלל.. לפני שעה שעתים ככה אני נכנס למחשב, פותח הודעה שלו. "שמע אחי אתה מכוער" |winky| שלא נדבר על זה שהוא דומה לפודל.. ולמה לא להתעסק איתו? כי הוא גנב פעם לאיזה שותף שלי העונה לשם גיל רונן ממ אין אני זוכר נכון 400 או 600 דולר בפיפל? אני לא רוצה להגיד שהוא עבריין, אבל הוא כן ;P אבל מה שאני יכול להגיד לכם בוודאות זה לא להתעסק עם אדם הזה. ציטוט:
אל תלך לריב אם הילד העלוב הזה, לא חבל שיתפרו לך תיק? לא רומז שהוא מניאק, כי הבן אדם ישב במעצר בית.. חח אבל אחרי שתנפח אותו בטוח שההורים שלו יזמינו משטרה וכל הבלה בלה הזה.. |
שם בית ספר משהו?!~ וואלה
|
ציטוט:
זה למטה www.blich.co.il תיכון בליך רמת גן יא פליצה |
ציטוט:
דרוררר עדן דהן, לאחר שנים נכנס למסן.. אחי אתה קוף זה לא היה מכוער, זה היה קוף.. טעות שלי צודק חח בקשר לכסף שגנבת, אין לי היסטוריה של לפני שנה או שנתיים.. אבל מה שבטוח זה שאם אני אשלח את האשכול לגיל, שכן רשום בפורום הוא יגיד שזה נכון, כי זה אכן נכון.. והרבה אנשים יודעים זאת.. שיהיה לך אחלה גניבה הלילה, לילה טוב.. |
ציטוט:
לגבי הגיל הזה אנערף |
מה השם שלך ושם משפחה???
אתה גר רמת גן אפעל כפר אזר ??? תן קצת פרטים. איפה למדת ביסודי |
ציטוט:
בקשר לכסף שגנבת, אין לי היסטוריה של לפני שנה או שנתיים.. אבל מה שבטוח זה שאם אני אשלח את האשכול לגיל, שכן רשום בפורום הוא יגיד שזה נכון, כי זה אכן נכון.. והרבה אנשים יודעים זאת.. שיהיה לך אחלה גניבה הלילה, לילה טוב.. ** תוריד פרופיל ומהר.. קח את זה כאיום סבבה? אבל לא ממני תקבל את המכות.. אני לא אבזבז על ילדון כמוך דלק.. |
ציטוט:
בשביל לתת לי מכות אתה לא צריך את כל זה.. דרור בליך י'2 רמת גן אעלק רמת אפעל חושב יש לי 5 קומות ובריכה סעמק אין לי בקושי קומה אחת יסודי בערמונים נשמה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ