![]() |
ציטוט:
תנסה לקרוא טוב את ההודעה. אני יהודי, ולכן אני לא אחגוג חגים כמו חג המולד, ליל כל הקדושים, ובכלל מה שלא קשור ליהדות. נ.ב מה שכתבתי למעלה זה מוויקיפדיה. |
ציטוט:
כשאתה קובע פגישה אתה קובע לפי תאריך לועזי... לא עברי - אלא אם כן אתה חרדי (הם באמת הולכים רק לפי העיברי) |
חחחח כל מי שאומר שהוא לא הולך בגלל כל הקטע של הנוצרים לדעתי זה בולשיט זה פשוט נותן לכם סיבה לא לצאת (להגיד לחברים שזאת הסיבה), כי אין לכם לאן לצאת לפחות זאת דעתי.
ואני יכול להיות שאצא ויכול להיות שלא תלוי אם אהיה משהו מעניין בצפון. |
עם הנסיכה שלי ואחריזה מסיבה לחגוג לחבר .:]
כל מי שמעוניין לצאת למסיבה והוא באזור השרון שיפנה אלי : 277244029 סילבסטר בחממה - 31.12 אלכוהול בגרושים..יותר פרטים באתר www.mk09.net :] ולא יוצאים לחגוג את חג הנוצרים ושל ישו הבןזונה.. יוצאים 2007!! :] |
ציטוט:
אגב, סתם לידע כללי, יש לפחות 100 אלף יהודים ישראלי שמאמינים בישו, ישוע יותר נכון, ישו אלה הן ראשי תיבות ישו - ימח שמו וזכרו, שם שהודבק לו ע"י דוסים שהתנגדו לו. ישוע הוא השם המקורי, לפי טענת אנשים שדיברתי איתם בנושא... (כאן נגמרת הפינה "סתם לידע כללי) נחזור לנושא: במקום להמציא תירוצים שטותיים, צאו, תהנו, ואולי, אולי, בגלל השנה החדשה והרבה אלכוהול, מישהי תעשה לכם טובה ותדחוף לשון לגרון שלכם.. בהצלחה :) מכל הלב |
ציטוט:
למרות שחגגתי עליה לפני כמה חודשים.. שלח הודעה באי סי, נשלח לך תמונות שלה כוסית רצח.. ציטוט:
|
מה זה?
רגיל בבית.. (חג של גויים להזכירכם..*) |
ציטוט:
גויים? זה ביטוי של דוסים שרוצים לפגוע. לא חג ולא בטיח. כל השנה אני מסתמך על התאריך הלועזי. מגיע ראש השנה, למה שלא אחגוג? בגלל שדוס המציא סיפור על כומר? |
ציטוט:
זאת תחילת השנה הלועזית.. |
יש אנשים שמחפשים סיבות לחגוג :)
אני בבית כמו שאר השנה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ