![]() |
ציטוט:
כי פה אני והלקוח הראשון מדברים על ארתים גדולים שאם הם נופלים ליותר מחצי יום זה כבר נורה אדומה...וכמו שאמרת אם לא מתאים לי אני אלך, וזה באמת מה שעשיתי אני מחכה שהחודש יגמר ואני עובר ברצון ובלב שקט ועם המון יאוש וצער ואכזבה מליאור לACTSERV יום טוב |
אני כמו טל סופר ימים בחודש וחצי שנישארו לי בשעה טובה אפילו אפשר להגיד בחודש האחרון.....
אני בכלל עכשיו גיליתי שחברת NETVISION אינה יכולה להיכנס לשרת מכיוון..... וכן ליאור לא היית מאמין אבל דיברתי עם חברת נטויז'ן והם עשו בדיקה יסודית עם הטכנאים שלהם.... ואפילו הגעתי לטכנאים הגבוהים ב012 בקשר לשרתים... ולא ידעו אף אחד מה להגיד לי בסוף לאחר כ...12 שעות שהשרת לא פועל נטויז'ן בטובה מחייגת אלי ואומרת שהם לא קיבלו אפילו בקשה לעדכן DNS זה נשמע לך הגיוני? אתה לא עונה בטלפון בבקשה תברר את מה שהם אמרו לי.... לקוח רגיל של נטויז'ן לא יכול להיכנס כי אפילו לא נשלחה בקשה לעדכון DNS.... |
נכון טל, וזה מה שאמרתי, שאתה זקוק לשרת עם Uptime יותר גבוהה, ממה שליאור מספק.
לי בכל מקרה נוח השרת, והאיכות עצמה, הוא מהיר בשבילי, ואני מרוצה זה הכל! כל אחד צריך לבחור את החברה הנחוצה לו, ואם אתה טל שיש לך שירות גובה ובאיכות גבוהה, שצריך להיות רוב הזמן ברשת, תלך לשרת אחר שמתחזקים אותו יותר טוב! בהצלחה. :) |
בשביל פורטופילו קטן גם אם יהיה 90% פעילות זה בסדר....
|
ציטוט:
להגיד שאני משתכנע זה בסדר גמור.. אבל אולי יש משהו במה שאתה אומר שהוא צודק.. |
ציטוט:
אני חושב שהכל פה לא נכון ושמחרטטים אותנו אבל כמו שאמרתי אין לי כוח לעשות תטלפונים שאתה עושה כי כבר ליאור מאס עליי והוריד לי את כל החשק בלברר הוא והתשובות הלא ענייניות שלו. התקשרתי אליו אמר לי עוד 10 דקות חוזר כבר שעתיים וקצת הוא לא חזר וניתק את הפלאפון מעניין... בקיצור חברה אל תעשו תטעות שאנחנו עשינו אל תכנסו לחברה הזאת כי שמה זה חברה שצריכה לקוחות שקטים לקוחות שאם נופל לשבוע לא יגידו כלום. יש המון חברות אפילו שפתוחוות חודש עם אחוזי אפ טיים הרבה יותר טובים ושירות יותר טוב ולא מתחמקים וסוגרים תפלאפון כול פעם שהשרת נופל כדי לברוח מלקוחות ועכשיו ליאור יגיב שהוא לא מתחמק וימציא כמה תירוצים טובים אבל זהו נמאס עליי זה לא עובד...ליאור תתבייש לך אם עד אתמול רק הבאתי ביקורת מתקנת עכשיו זה כבר רעה ואני אפתח על זה אישית אשכול בנפרד...שכולם ידעו איזה אכזבה להיות בשרת שלך |
אני הייתי עוד מתבייש להחזיר בתומך מטומטם כמו דודי....
ציטוט:
פשוט נמוך ביותר ליאור ככה נראית החברה שלך התומכים שאתה בוחר מציגים אותה... פשוט נורא ואיום... זה כבר עבר כל ביקורת.... |
ציטוט:
שלום לך , לפני שארים טלפון עכשיו לשתי חברות האינטרנט , NETVISION ו INTENET ZAHAV , רצוי שתדע דבר מה שאבי , שברשותו כבר 25-30 שרתים אם לא יותר , יודע יותר טוב ממני , הוא אומר כי עידכון DNS בחברות אינטרנט מתבצע פעמיים בשבוע . כמו כן , הוא אמר לי שלא בטוח שהם בכלל יסכימו להעביר לי DNS בו במקום , אך בכל זאת אנסה . שאלתי אותו למה דווקא החברות הללו מתעדכנות כל כך מאוחר - אמר לי כי מניסיון אלו החברות האחרונות שמתעדכנות לצערו . שים לב : ברק - עד לפני יומיים לא פעל , כעת פועלים כל האתרים . 012 - עד אתמול רק לחלקית מהמנויים עבדו האתרים - כעת עובדים לכולם בזק בינלאומי - עד אתמול רק לחלקית מהמנויים עבדו האתרים - כעת עובדים לכולם ACTCOM - עד אתמול רק לחלקית מנמוניים עבדו האתרים - כעת הכול עובד HOT בכבלים - עד אתמול לא פעל , כעת פועל . אלו החברות שעד אתמול לא הכול עבד בהן , כעת הכול עובד . החברות האחרונות שנותרו בתור : NETVISION+ INTENET ZAHAV . כרגע אני אנסה להתקשר לחברות האינטרנט הללו , לנסות ולראות מה אוכל לעשות בנידון . במידה ויסכימו לזרז את תהליך עידכון ה DNS לאדם זוטר שכמוני במדינת ישראל - אהלן וסהלן . במידה ולא - נאלץ לחכות עד שהעידכון יסתיים אצלן במלואו , אין ברירה אחרת .. אני לא שולט בשרתי ה DNS של החברות הללו . טל - לואדינג , הסיבה שלא חזרתי אלייך היא כי הפלאפון שלי בדיוק נכנס לתיקון כשאמרתי לך עוד מעט ויצא בשעה 7:10 הערב . חזרתי אלייך , לא ענית , השארתי הודעה במענה הקולי עם הסבר בדיוק כמו שמופיע כאן . תראו , אני נתתי לכם את מירב שירות שרק יכלתי . תשובות לא ענייניות ? נתתי לך תשובה עניינית , ש DNS זה לא האחריותי . תשובה עניינית בנוגע להתקפות ? אמרתי לך שבהתקפות ובמיוחד באיי פי ש 012 חוסמים אין מה לעשות , אין חסימה נגד התקפות מלבד חסימת איי פיים ורכישת פיירוואל ב 30 אלף דולר או יותר , שאינו עומד על הפרק . אני נתתי לך תשובות הכי ענייניות שיש , הבעיה היא , שאתה לא האמנת לי לאף תשובה שיצאה מפי . למה אמרתי לך "לך תשאל" ? שוב , כי לא האמנת לי , אז אמרתי לך - לך תשאל אולי תאמין למישהו אחר ולא לי . אני נתתי הסברים , ישבתי שעות מול המסך , פירטתי ונימקתי וראית שנשארתי איתך ואמרתי לך כי כל הבעיות שהיו לך באתר יתוקנו והן אכן תוקנו . השירות ללקוח כרגע הוא ב 85 אחוז מבחינתי , אני עונה לטלפון 85-90 אחוז מהזמן , אני נותן תשובה כמה שיותר מיידית , אני מנסה למצוא פיתרון כמה שיותר מהיר . לא כל בעיה טכנית אפשר לפתור בשעה וחצי , מה לעשות . אני נתתי הכול מעצמי למען הלקוח , רוצה לעזוב ? זכותך . לא אעצור אותך . אני רק שלם עם עצמי שנתתי לך תמורה מלאה למחיר ופיתרון לבעיות באשר הן . אני יצאתי פייר , ואתה ? |
ציטוט:
ואם אתה מרגיש שלם עם זה שאני ועוד לקוח שהיו אצלך חצי שנה מתים לעזוב בגלל השירות והשרת המגעיל הזה שנופל בלי הפסקה ועם האפצ'י בזמנו שנפל אז אתה יכול להתבייש לך אני לא מאמין איך אתה יכול להיות שלם עם עצמך רק אנשים שאין להם לב ואין להם מצפון שלמים עם עצמם במצבים האלו. ואני אפילו לא קיבלתי חצי למחיר ששילמתי לך אולי בגודל כן אבל באיכות ובאפ טיים ממש ממש לא אני מקלל תיום שנכנסתי לחברה שלך בכלל שאני לא יודע אם אפשר לקרוא לה חברה אני לא יודע אם היא רשומה בכלל או לא ואני לא ממליץ לאף אחד להכנס אליה אתם לא יודעים לאן אתם נכנסים לרשימה ענקית של תירוצים ושקרים שלא פוסקים וחברה לא מקצועים שלא יודעים לעשות את העבודה והיחיד שמקצועי שמה זה אבי מאל סרב שגם הוא נגש רק לנסות לפתור תבעיה אחרי 4 שעות מרגע הפניה בגלל שהוא עסוק ואין לי טענות כלפיו אבל אם הוא עסוק אז או שמחליפים או שמביאים עוד אחד ובנתיים אתה מתפאר בזה שהמתחזק השני האו של גיימר אבל בנתיים הוא לא פתר אפילו בעיה אחת בשבילי אז אל תבלבל במוח אתה תלוי רק באבי ולא באף אחד אחר... |
ציטוט:
תירוצים ? אני לא צריך לתת לך הוכחות לתיקון שלי כמו שאתה לא צריך לתת לי הוכחות לשו םדבר אחר בתקלות שלך שבאתר . רואה ? אתה שוב לא מאמין . בכל אופן אני מבחינת השירות שעשיתי השבוע עשיתי באמת כמה שיכלתי , פירמטתי את הקופסא אך ורק למען הלקוחות ולא בשביל עצמי , עם זה תסכים איתי . כדי לראות את השיפור של השרת זה לא רואים ביום אחד , זה רואים לאורך זמן , כשיש יציבות ואני בטוח שתהיה . זה שהתשובות שלי לא נראות לך מספיק ענייניות כשאני אומר לך שאין לי אפשרות לעצור התקפות אז זו באמת לא בעיה שלי . רוצה לא להמליץ ? אל תמליץ . אני עשיתי הכול כדי שתהיה מרוצה , אך שום דבר לא מספק אותך . אולי לך מתאים לעבוד עם חברות כמו LIVEDNS או WEBGATE או אפילו SPD . כשלהן יהיו תשובות ענייניות מספיק בשבילך . אני נתתי לך את הכי טוב שיכלתי , שוב , זה לא מספיק לך אז כנראה שיש פה בעיה .. לא בא אלייך בתלונות ולא בטענות . שיהיה לך יום נפלא , ליאור . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ