הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   שיחה מעניינת שהיה לי בנוגע להצבא הכי חזק בעולם ישראל (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=26518)

ohadamar 16-07-06 11:27

לאמריקאים יש לב של ברזל, הם נכנסים לשטחים בלי פחד

Tattoo 16-07-06 11:32

אתם כנראה עוד ילדים קטני חושבים משחקים פה קלפם היא תנצח את ההיא והמדינה הזאת יותר חכמה מזאת תבינו דבר אחד במלחמות אין מנצחים כולם מפסידים כי כולם מאבדים חללים ואזרחים חפים מפשע! ומי שאומר שישראל חלשה טועה ובגדול! ישראל היא המדינה אם הכי הרבה ניסיון במלחמות ואני מבטיח לכם אישית שכל מי שפגע בישראל לא ישאר בחיים וזה שאתם אומרים ארצה"ב עוזרת לנו מזרימה כספים וכל זה כנראה לא הבין שזה לא בחינםכל מעצמה כמו ארצה"ב (רוסיה) היית מוכנה לממן מדינה ושאותה מדינה תיהיה נאמנה אליה הקשר שלנו אם ארצות הברית הוא לא רק כסף זה נאמנות אנחנו איתם באש ובמים!

נ.ב
אם אנחנו רוצים אנחנו שנייה אחת נכנסים לסורייה ולאיראן ומפרקים אותם אל תשכחו ארצות הברית יושבת עכשיו בשטח של עיראק ועיראק זה מאחורי סורייה נכנסים בהם משני כיוונים ואין להם מה לעשות.

אז אל תזלזלו בישראל מי שמזלזל בישראל מוזמן לאגר לסורייה או ללבנון שם הם יטפלו בו יותר טוב!

CSite.co.il 16-07-06 11:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Bestouch
לארה"ב יש את הצבא הכי גדול בעולם וגם את הצבא הכי חזק בעולם
על כל טנק/מטוס/ספינה/חייל אחד שלנו יש להם 100

אם תעשה השוואה לכל מלחמות ישראל, אז לישראל נהרגו הכי פחות חיילים.
אפילו עכשיו בלבנון, מישהו הביא דוגמא בשל ששת הימים עם מספר הלוחמים תעבור תגובות קודמות ותראה שהיחס בין הנהרגים של הצב"א ישראל לאחרים.

דבר אחר, יש כאלה שלא מאמינים פה בה' ובתנ"ך, אבל הדוגמא של יונתן והנער שלו?!
{ ש -2 הרגו כ-20 ממחנות פלישתים } - { מלחמות דוד ושאול } - { משה }
יש עוד מלא מהתנ"ך, אבל יהיה את אלה שיגידו הצבא של פעם זה לא של היום, אבל ה' של פעם זה אותו ה' של היום!!

Eye-Soft 16-07-06 11:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי s.o.s
SlipY תשמע זה נכון שהצבא שונה עכשיו
אבל דיברתי על ההיסטוריה של רוסיה שבחיים לא נכנעה
הגיעו עד מוסקבה ובסוף נעצרו ככה גם נפוליאון וגם הצבא של היטלר

זה בדם של הרוסים זה פשוט בלב שלהם לנצח

ובקשר לצבא של היטלר הצבא האדום יכל היה לנצח אותו עוד בהתחלה
מזמן אבא שלי סיפר לי הכל על איך שהם הצליחו להגיע עד מוסקבה

סטאלין היה פחדן הוא הרג את כל הגנרלים הכי טובים שלו וכלא אותם כי הוא פחד שהם יגיעו למעמד גבוהה יותר משלו
בגלל זה החיילים נלחמו לבד בלי שום הנהגה

אני חושב שלא קראת היסטוריה...
הרוסיה ניצחו כי הגרמניה הפסידו במערב וכי הגרמנים לא היו מוכנים לחורף.
הצבא הרוסי חלש מאוד, הכוח היחידי שלו הייתה הכמות המטורפת של החיילים שהממשלה הסכימה להקריב.

ohadamar 16-07-06 11:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MnM
אם תעשה השוואה לכל מלחמות ישראל, אז לישראל נהרגו הכי פחות חיילים.
אפילו עכשיו בלבנון, מישהו הביא דוגמא בשל ששת הימים עם מספר הלוחמים תעבור תגובות קודמות ותראה שהיחס בין הנהרגים של הצב"א ישראל לאחרים.

דבר אחר, יש כאלה שלא מאמינים פה בה' ובתנ"ך, אבל הדוגמא של יונתן והנער שלו?!
{ ש -2 הרגו כ-20 ממחנות פלישתים } - { מלחמות דוד ושאול } - { משה }
יש עוד מלא מהתנ"ך, אבל יהיה את אלה שיגידו הצבא של פעם זה לא של היום, אבל ה' של פעם זה אותו ה' של היום!!

העיקר שהחיילים יחזרו בשלום =]
אגב תתחבר למסנג'ר :D יש לי משהו להגיד לך |מסמיק|

Concept 16-07-06 12:04

אני לא ידוע על מה הוויכוח, אין על מה להתווכח שארצות-הברית הוא הצבא העשיר והחזק בעולם, חבל על הויכוח, וגם זה עובדה ארצות הברית נותנת לנו כסף לצבא ולא אנחנו להם,
הצבא העשיר ביותר = החזק ביותר = ארצות הברית.

אלירן עם כל הכבוד שלי אליך, אתה אומר פה כל כך הרבה שטויות:/ וזה ממש מעצבן שאתה רוצה ש"ארצות הברית ממש מממש חלשה" כי זה כל כך לא נכון.

bigmaind 16-07-06 12:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי s.o.s
אוי תעשו טובה
מספיק עם השטויות האלו

לישראל לא היה את הצבא הכי חזק בעולם ולא יהיה
נכון הצבא חזק והכול אבל לא הכי חזק בעולם

ולמה למשל אתם מראים רק את צבא ארצות הברית שהוא באמת חזק
מה עם צבא רוסיה?! לרוסיה יש צבא חזק ביותר באמת שחזק ביותר
הרוסים יש להם גם היסטוריה לא קטנה
הם עצרו את נפוליאון (אם אני לא טועה)
הם גם עצרו את היטלר

מה עם צבא סין?! מיליוני חיילים
טכנולוגיה אולי אפילו יותר מתקדמת משל ישראל

מאיפה יש לנו כל כך הרבה אומץ להשוויץ?!

יפה כתבת...
סוף סוף צודק..
ישראל באמת רחוקה מליהיות הכי טובים.
על תשכחו שהצבא של קוריאה הוא גם מאוד חזק.

meshuga 16-07-06 12:28

לא היה לי כח לקרוא כאן..אבל ישראל בכלל לא הכי חזקה בשום תחום. אלא אם כן אתה משווה מספרים.
כלומר, אם אנחנו עכשיו ניכנס למלחמה עם אויב שיש לו הרבה יותר ממנו (דוגמא: סין, יפן, רוסיה ועוד המון המון המון מדינות כמו צרפת גרמניה איטליה וכו') אנחנו בוודאות נפסיד.
וכמו שאלעד אמר...אנחנו נחשבנו לחיל האויר המוכשר בעולם בגלל מלחמת ששת הימים שם הופלו משהו כמו 400 מטוסי אויב לעומת מספר יחסית מזערי בצד שלנו, אז אפשר אולי להגיד שמבחינת הכשרת חיילים, אנחנו הכי טובים בעולם, והחיילים שלנו אולי הכי חכמים במצבים מסויימים והכי מוכשרים (מבחינת הכשרה לא כישרון) לדוגמא קורס הטייס שלנו שאורך 3 שנים ואני בספק שיש עוד הרבה מדינות שזה ככה אצלם.
כך שבסוף, יש לנו את הטכנולוגיות כמעט הכי חכמות בעולם...במיוחד בתחום האויר אבל אנחנו לא הכי חזקים, נגד מדינות ערביות שיש להם חיל אויר קטן זה לא בעיה, בבסיס אחד אצלנו יש יותר מטוסים ותחמושת מכל סוריה (ידעתם את זה?...ברור שלא)...אבל אם אנחנו פתאום נצא במלחמה עם מדינה רצינית שהכלכלה שלה נורמאלית...ברור שזה לא יהיה כוחות, כך שכשאתם אומרים "ישראל המדינה הכי חזקה בעולם", זה רק תלוי נגד מי היא תהיה...אני בטוח שנגד כל מדינה ערבית במזרח התיכון יש לנו סיכוי...חוץ מאיראן,ערב הסעודית וכו'...למה?..כי הם מדינות עם נפט מה שאומר...שיש להם הרבה כסף, מה שאומר יכולת צבאית הרבה יותר גבוה, אל תשכחו שאנחנו במדינה במצב גירעון תמידי שלא נדבר על זה שהכסף הצבאי שלנו רובו מגיע מארה"ב ....ולא מהכיס שלנו.
בכל זאת..הבהרתי את הנקודה שלי.

TheShark 16-07-06 12:31

לדעתי ישראל לא הצבא הכי חזק בעולם =\
שמע, ארצות הברית היא בהרבה מאוד יותר גדולה מישראל ויש לה יותר חיילים וכל זה...
אבל הטכנולוגיה פה חדישה וזה נכון
אם היית מלחמה בין ישראל וסין בוא נאמר אין ספק שישראל היית מנצחת בגלל נשק לא קונבציונלי, טילים, פצצות, וכל זה...

אבל ארה"ב? אין לנו סיכוי נגדם...

meshuga 16-07-06 12:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TheShark
לדעתי ישראל לא הצבא הכי חזק בעולם =\
שמע, ארצות הברית היא בהרבה מאוד יותר גדולה מישראל ויש לה יותר חיילים וכל זה...
אבל הטכנולוגיה פה חדישה וזה נכון
אם היית מלחמה בין ישראל וסין בוא נאמר אין ספק שישראל היית מנצחת בגלל נשק לא קונבציונלי, טילים, פצצות, וכל זה...

אבל ארה"ב? אין לנו סיכוי נגדם...

אתה חיי בסרט....לישראל אין סיכוי על סין, לישראל אין סיכוי נגד אף אחת ממדינות הG8...שלא נדבר על אלה שמחוץ לG8...שגם שם יהיה לנו די קשה.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:46.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ