![]() |
ציטוט:
אז אני לא יודע איך לכתוב את זה בגלל זה ניסיתי בדרך אחרת |
ציטוט:
הוא שולף מהמסד את הרשומות שבהם שם המשתמש שווה למה שהקישו (סביר להניח שיש יוזר אחד כזה בלבד) והוא עובר על הנתונים בלולאה (סה"כ נתון אחד) ככה שזה לא טחינה מי יודע מה של השרת. |
somebody לא שמתי לב שנתת לי קוד חשבתי שציטט..
אז הנה מה שנתת לי .. קוד:
$q = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE LOWER(username)='LOWER($name)' AND password='$pass'"); קוד:
LOWER(username)='LOWER($name)' הוא HosTs אז הוא הופך אותו ל hosts ?... אוקיי את זה הבנתי.. אבל שהוא יבצע יתחבר יהיה כתוב לו מחובר כ hosts במקום כ Hosts.. הוא ישמור בקוקיז hosts ולא Hosts |
ציטוט:
את מה שהוא הקיש אלא תשלוף את המשתמש שהשוותה מהמסד ואז תציב לתוך הערך $name |
ציטוט:
עריכה : אבל יש לי בעיה אחרת שקשורה .. רשמתי ככה: קוד:
$q = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE LOWER(name)='LOWER($name)' AND password='$pass'"); |
סליחה על הדאבל , פשוט נעלם לא כפתור העריכה .. לא יודע למה מוזרר..
טוב עשיתי ניסוי כזה=] תראו מה רשמתי.. PHP קוד:
ותנחשו מה היה הפלט ? האימייל של אותו משתמש בלבד.. מכאן נובע = >> השורה : PHP קוד:
אני לא יודע להתעסק עם פונקציות ב SQL .. כמו LOWER.. אז אשמח אם מישהו יוכל לתקן לי אותה.. |
ציטוט:
(יש לו עכשיו משתמש OHAD ועכשיו שהוא רושם ohad זה לא נותן לא, למשל שימו לב בפורום פה תתחבר עם איזה אותיות שבא לך כאילו OhAd למשל.. וכד) בקצרה המשתמש שהוא הגדיר זה OHAD למשל, הוא רוצה שבמידה והוא ירשום ohad באותיות קטנות זה יתחבר לו למשתמש OHAD באותיות הגדולות |
ציטוט:
חשבתי הוא עושה WHILE עד הוא מוצא שם משתמש ששווה לשם שהתקבל. |
אמיר, הקוד שלך לא יעבוד מהסיבה הפשוטה. אתה לא יודע PHP וSQL :\
תבצע על המשתנה $name פונקציה בPHP אשר הופכת את האותיות לקטנות. לא, זה לא LOWER. נתנו לך קוד ברמת העיקרון, אתה צריך משם להבין קצת לבד, קצת לחשוב מחוץ לקופסא... |
אני יודע PHP , רק אסקיואל ברמה נמוכה ..=]
ולא מצאתי פונקציה כזאתי במנואל.. יש לי עוד שאלה שמיהו ציטט ב SQL , מה עושה LIKE= ? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ