![]() |
ציטוט:
יש לי 2 אתרים שמאוחסנים אצל בן ושניהם עובדים מעולה. |!| |
בן כרגע מחוץ לבית ולא יהיה זמין באינטרנט היום או מחר כניראה, הוא מעכשיו יענה בפלאפון לכל המתקשר.
|
הוא פעם טוב פעם חולה פעם טוב פעם חולה.
|
עזבו את בן...
הוא חולה! מוזר כי אני לפעמים גולש באתרים שעל השרת שלו והכל עבד ועובד. המשך יום נעים, גיא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
האייפי שלהם מראה על 012 נט... ולי באופן אישי האתר שלהם עובד |
טוב גם אני לקוח של בן והחברה המחורבנת שלו עלו לי על העצבים נמעס האתר שלי לא עובד כבר 3 ימים והיה להם עוד כמה נפילות החודש חשבתי שהיא חברה על רמה(כמו שהם אמרו פה) באמת הם היו על רמה אני זוכר רק נפילה אחת שלהם(חוץ משתיי האלו האחרונות) וגם אותה סידרו מהר אבל אחרי מה שקרה אני כבר לא חושב שהם שווים משהו ולכל אלו שאומרים "אני רואה שהשרת פועל" זה בגלל שיש לו שתיי שרתים יש אחד שאף פעם לא קורה לו משהו שחוץ מהאתר של החברה שלו ועוד אתר שאני מכיר אף אחד אחר לא מכאוכסן עליו אני רציתי שיעביר אותי שרת ההוא והוא אמר לי שאין לשרת ההוא DNS אלא חייב להעביר אותו דרך איי פי ולא הייתי יכול לעשות את זה אז נשארתי בשרת השני שכל 10 שניות נפל ;-( מעלצים אותי לתת שם רע לחברה. לפני יומיים בן אמר לי ש012 סגרו לו את השרת הבנתי את זה האתר שלי היה פועל כרגיל ומ60 מחוברים אונליין שהיו לי זה ירד ל5 והיום אחרי שהם העבירו את השרת לבזק היה עוד נפילה וזה מה שעצבן אותי }-] }-] }-] }-]
|
ח'ברה חאלס.
בן דבר איתי במידה ואתה צריך שרתים וכד' ללקוחות שלך אני מוכן לתת לך חינם. בכל מקרה, כמו שראיתי 012 חסמו לבן תשרת כך שאין לו מה לעשות. מקווה שהכל יחזור כרגיל החברה של בן מעולה זה מה שיש לי להגיד! שבת שלום. |
מה מעולה חרא של חברה אני עד עכשיו לא מצליח להכנס לאתר שלי והוא לא עונה לי
|
ציטוט:
לא מבין מה הבעיה שלכם... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ