הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עסקים מורשים - הודעות ושירות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=19)
-   -   צונזר =] (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=15247)

בן.נ. 07-02-06 13:22

וואי עכשיו שאני חושב על זה ....כל כך הרבה אתרים נעלמו עכשיו
מי שעשה את זה , זה בנאדם בלי לב...
בסדר נגיד להרוס חברה (גם מטורף)....אבל למחוק איזה 100 אתרים ?

אנשים בלי טיפת רגש....צריכים להגיע לגיהנום ! והם יגיעו !
שיתביישו !

Tal 07-02-06 13:24

דבר ראשון חבר'ה.. כל הלקוחות של תום שפה - בתקנון רשום שהעסק לא אחראי על הגיבויים שלכם, כל אחד יכול לעשות גיבוי לעצמו וכל אחד צריך לדאוג לעצמו.

בן עשה טובה, עכשיו שאני לא מנהל את נטוהוסט.. אני יכול להגיד לך שאתה פשוט ילד, ואני יכול להגיד לך את זה גם בפנים. אתה רק מחכה כל שניה להפיל עוד חברה.. אז עשה טובה בן, אתה עוד חדש בעסק הזה עם כל הכבוד, אני ותום הרבה זמן בתחום הזה ואני בטוח שתום ידע מה לעשות ואני מאחוריו בכל זה.

לכל אלה שאמרו "נטוהוסט חסרת אחריות ובלי אבטחה" אז בן, אתה יודע טוב מאוד שאין כזה דבר שרת 100% מאובטח. אם אני מביא לך עכשיו איזה האקר, הוא פורץ לך את השרת ודואג להעלים אותך מכל העסק הזה.

לכל האלה שאמרו לקחת IP, הפורץ דאג לשנות סיסמאות ל ROOT ול ADMIN ככה שאין גישה לשרת בכלל..

תום אני אתקשר אליך היום

יום טוב לכולם

בן.נ. 07-02-06 13:25

טל לא באתי לריב איתך...אבל רמה כזאת של חוסר אבטחה....ואין לתום גיבויים במחשב ?
לדעתי זה לא מקצועי , אני רק אומר את דעתי ...
בקשר לעניין הזה....אם זה לא מתאים לך אתה יכול לקרוא לי ילד...שיבושם לך

אני מקווה בסה"כ שתצאו וזה ותמשיכו הלאה....היעד האנשים שאני פונה אליו לא קשור כרגע ליעד שלכם
אבל שוב פעם , נקודה , זה דבר לא מקצועי ....

ואמרתי כבר בהצלחה
אבל אני יגיד שוב ,בהצלחה !

LinuxServ 07-02-06 13:27

מה בעיה מכנסים דיסק של LINUX 1 ואפשר לקבל קונסול

Tal 07-02-06 13:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Israel-Serv.Net
טל לא באתי לריב איתך...אבל רמה כזאת של חוסר אבטחה....ואין לתום גיבויים במחשב ?
לדעתי זה לא מקצועי

ואמרתי כבר בהצלחה
אבל אני יגיד שוב ,בהצלחה !

גם אני לא באתי לריב איתך, אבל אתה משחק אותה כזה גאון ומחפש כל שניה איפה להפיל עוד חברה.. בתכלס שים יד על הלב ותגיד לי שראית את ההודעה הזאת, לא העלת חיוך?

לתום לא צריך להיות גיבויים במחשב עם כל הכבוד, תום לא אחראי לחומר ולגיבויים.. יש תקנון וכל אחד שקנה אחראי לדברים האלה. מי שלא יודע לקרוא, שיקח מצידי גם עוזרת שתקריא לו את זה.

וכל ההודעות שלך פה של "יוו.. איזה מסכנים, בהצלחה לכם" הכל צבוע לדעתי.

אין לי יותר מה להגיב, אני אשאר לקרוא פה את התגובות אבל אני לא אמשיך להגיב בדיון הזה.

יום טוב
טל

shayb 07-02-06 13:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tal
גם אני לא באתי לריב איתך, אבל אתה משחק אותה כזה גאון ומחפש כל שניה איפה להפיל עוד חברה.. בתכלס שים יד על הלב ותגיד לי שראית את ההודעה הזאת, לא העלת חיוך?

לתום לא צריך להיות גיבויים במחשב עם כל הכבוד, תום לא אחראי לחומר ולגיבויים.. יש תקנון וכל אחד שקנה אחראי לדברים האלה. מי שלא יודע לקרוא, שיקח מצידי גם עוזרת שתקריא לו את זה.

אין לי יותר מה להגיב, אני אשאר לקרוא פה את התגובות אבל אני לא אמשיך להגיב בדיון הזה.

יום טוב
טל

טל שלח לי הודעה באיסיקיו נעלמת לי מהרשימה.

ToM|משתמש 07-02-06 13:31

יש לי את האיפי של הבנאדם
אבקש מאחד המנהלים הראשים ליצור איתי קשר לברור
תודה

בן.נ. 07-02-06 13:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tal

וכל ההודעות שלך פה של "יוו.. איזה מסכנים, בהצלחה לכם" כולם פה צבועים.

יום טוב
טל

טל אתה בכלל לא מכיר אותי , אתה לא יודע איך אני נראה , דיברת איתי סה"כ 4-5 פעמים וגם זה היה שיחה של שתי דקות
אתה לא יכול לקבוע אם אני שקרן ואם הכוונות שלי בסדר או לא בסדר
כמו שאני לא יקרא לך מטומטם אם אני לא באמת מכיר אותך ויודע שאתה מטומטם

אבל דבר כזה שקורה , זה הדעה שלי - לא מקצועי
ושוב פעם , מאחל לכם בהצלחה , כי כרגע אני משנה את הקהל יעד שלי

לא מבין מה אתה קופץ עליי...אני לא מכיר אותך בקושי , 4-5 שיחות של שתי דקות וככה אתה קובע

תהנה לך , בהצלחה שוב.

אה ואני נגד חברות מתחרות ? שנהרס להם הצעתי עזרה ונתתי להם שרת
ואחר כך גם ניסיתי לעזור לו לתקן דברים בשרת בROOT
חברת מג'יק הוסט - אחד המנהלים לא היה והשני לא ידע להריץ רדיו - עזרתי לו חופשי הרצתי לו 3 שרתי רדיו בכיף
ולעוד חברה נתתי שרת ליומיים localserv
ומה עם Freshserv של גיא שעזרתי לו לפרסם והעברתי לו לקוחות שלא יכלתי או רציתי לקבל ?
מה עם חברת הוסטריק שאני ממליץ עליה בכל הזדמנות ? למה ? כי זה חברה מקצועית לדעתי
ועוד ....ועוד...ועוד

עדיין אין לי שמץ מה אתה קופץ עליי , בהצלחה לכם המון בפיתרון הבעיות !

Extreme-Serv 07-02-06 13:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tal

יום טוב
טל

האמת היא טל , שאני באמת אבל באמת כאבתי בשבילכם |עצוב|

לא אמרתי את זה מרוע , אמרתי זה בכנות , כי אני מכיר את ההרגשה כשמישהו הורס לך ופורץ לך ....

אם אתה או תום צריכים ממני עזרה , בכל דבר , אני כאן בשבילכם .

RazRaz 07-02-06 13:33

חבל ועצוב מאוד,
יש אנשים ששכואב להם הלב לראות חברה מצליחה,
למה להרוס ולקלקל את כל מה שצברו אנשים עד עכשיו?
שיהיה לכם בהצלחה,
ומקווה שתעלו על הפורץ.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:16.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ