הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   תחזוק שרתים ושירותי רשת נוספים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=29)
-   -   משהו חושב להשכיר את busted מ Gamer.PRO? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=1484)

VajDa 17-10-05 19:47

חברות מקצועיות ? תוכל לפרט יותר? מי בדיוק נחשבת לחברה מקצועית? ואיך אתה מודד את זה, מעניין לדעת..

2. 500 שקל זה לא זול וזה תשלום חודשי לפי מה שהבנתי, אין כיום הרבה חברות שמרוויחות מעל ל1000 שקל, להזכירם מחירי שרתי משחק כיום נמוכים מתמיד ועומדים על 6.5 שקל בממוצע לslot
נגיד שמכרתם 80 slots , שזה בערך מה ששרת רגיל יכול להריץ הגעתם לסכום של 520 שקל וזה עוד לא כולל : תחזוק השרת, השכרת השרת ( במידת הצורך ) תשלום לעובדים ועוד.
יש מצבים שיש שרתים חזקים שיכולים להחזיק מעל ל140 שחקנים אז בואו נעשה את אותו חישוב :
140*6.5 = 910 שקל, יפה סכום נאה אבל כמו שציינתי, לא כולל תחזוק השכרת השרת ותשלום לעובדים רישיון וונט, שכל זה ביחד צונח מתחת ל500 מה שאומר שאם קניתם באסטד, אתם יוצאים בהפסד.
בואו נעשה חישוב של שני שרתים חזקים, או 4 שרתים רגילים 280*6.8 = 1904.
אוקיי יש פה רווח די גדול כמובן שכל זה יורד לסביבות ה1000 אם לא פחות בעקבות ההשכרה, רישיונות, ומשוכרות. בואו נגדיר ונעלה את הרווח ל1200 שקל למרות שזה קשה לדמיין שזה יהיה הרווח אבל לא משנה, 1200 שקל סכום יפה מנהל החברה הרוויח אתם רוצים להוריד מ1200 500?
זה יוצא לכם 700 שקל רווח זה הבדל ענק !
אני לא חושב שיש חברות שיהו מסוגלות לשכור את התוכנה ואם כן, אני יהיה מופתע, כל עוד זה במחיר של 500 שקל לחודש זה מחיר בשמים לרוב החברות זה יותר מהרווח החודשי.

אם ניצן באמת רוצה לתרום לקהילה, שיחלק את זה חינם ושיפסיק לעשות כסף .
הבנאדם יכול למכור קרח לאסקימוסים אני אומר לכם..

V00d00 17-10-05 23:52

עזוב חישובים עכשיו, יש חברות בישראל מנוסות או מקצועיות איך שקוראים לזה שמרשות לעצמן לקנות את הבאסטד ולאפשר ללקוחות שלהם סרברים נקיים מצ'יטרים.
שמע סה"כ ניצן קנה את הבאסטד וזה גם עלה לו כסף, והוא עשה את זה גם לקהילה והוא מוכיח את זה בשרתי Gamer.Pro.
עובדה שכולנו מחכים לחברה מקצועית ראשונה שתשכיר את הבאסטד ותוביל את תחום השרתים בקהילה הישראלית..
ואם לא תגיע כזאת חברה, אני מקווה שניצן יגיע לפשרה..
נחכה ונראה.

lior19901 18-10-05 01:23

התוכנה באמת תעזור מאוד אבל אמת חברות לא ירשו לעצמם לקנות בסכום כזה ניצן צריך לעושת איזו הנחה בתשלום או לחלק אותה בחינם

חבר2 18-10-05 04:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי vajda
להזכירם מחירי שרתי משחק כיום נמוכים מתמיד ועומדים על 6.5 שקל בממוצע לslot

אני מעל הממוצע
7.03333333
:) איפה כול הסמילים??

עומרי שוסטר 18-10-05 05:08

סתם שאלה...מה בדיוק נותנים להוריד בדף הזה?

bs 18-10-05 07:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עומרי שוסטר
סתם שאלה...מה בדיוק נותנים להוריד בדף הזה?

חח ?

עומרי שוסטר 18-10-05 12:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי --bs--
חח ?

מה מצחיק אני באמת רוצה לדעת...יש שם התקנת "לקוח" והתקנת שרת לווינדוס וללינוקס...אז מה בדיוק אני מתקין בעזרת זה? :confused: חח תתקינו תגידו לי ;)

V00d00 18-10-05 16:58

התכולה שנמצאת כרגע באתר www.busted.co.il היא ישנה.
כל ההורדות פועלות אבל השרת של באסטד לא באמת פועל.. רק התמונות נשארו.

LinuxServ 18-10-05 18:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי V00d00
התכולה שנמצאת כרגע באתר www.busted.co.il היא ישנה.
כל ההורדות פועלות אבל השרת של באסטד לא באמת פועל.. רק התמונות נשארו.

תאחלס הצלחתי לקחת תקוד של spx מהתוכנה המקומפלת ולשנות תשם של השרת לשרת אחר וזה עבד לי..
אבל זה גנבה - אני לא רוצה להסתבך עם החוק.

Shay 18-10-05 18:07

Cheating-Dheath
אני יודע שזה עובד מצוין.
ניסיתי,
עבד נגד הצ'יטים הבאים-
ירייה דרך קירות,אמבוט,מהירות ועוד כמה,רק שלא אני ניסיתי ולא יודע את שמם,או מה הם עושים.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:18.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ