![]() |
צא לי לאכזב אותכם אבל יש אנשים דיסלקטים שנולדים עם בעיות כתיבה זה לא שהם לא יודעים לכתוב,הם פשוט לא מסוגלים כמו שצריך כי הם נולדו ככמה למשל.
אני וחבר שלי שיחקנו "ארץ עיר" האות היא "ה" בחי הוא כתב היפוטוטם במקום היפופוטם |
נירשמתי לשירות,
ות'אמת די הופתעתי - שזה עובד, לא רק לטובה קודם כל זה ביזבוז חד של משאבים, שנית אני תוהה ושואל עצמי מדוע לא ביקשת שמישהוא יעזור לך עם השפה. שנית העיצוב, והנוחות: הנוחות במערכת שלך שואפת לאפס, עיצוב וטבלאות מסובכות ובילתי ידידותיות למשתמש הפשוט. הייתי מצפה לייעילות קצת יותר חכמה מצד פאנל הניהול, ובעיקר מצד בסיס מערכת הרצת השרתים, תוכנית ה shoutcast בנויה בצורה כ"כ נוחה להרצה ע"י תוכנית חיצונית, וזאת ע"י הרצת קובץ קינפוג. אני תוהה ושואל עצמי, מדוע עיניין הלינק למען האזנה?, פירסומים אין שם, וממש פשוט וקל לעקוף זואת. ואין לך בקרה ואילו הקטנה ביותר על כך, אינני יודע ביקיוק כיצד אך ישנה אפשרות להוסיף פתיח פנימי למאזין, וזואת ע"י השרת. עם זואת, אינני מוצא רווח באשר הוא במערכת זו, ומשאבים רבים מתבזבזים. כדאי שתזהר כי שימוש מופרץ בתוכנית זו עלולה ליצור הפרשי מהירות בין הספק למשתמש וליצור לאגים כבדים ביותר על השרת. אינני בעד תוכנית/פרוייקט זה, אך, בהצלחה... |
ציטוט:
מה אכפת לך מה הוא עושה בשרתים אלו, מה אכפת לך מהשגיאות כתיב, מה אכפת לך בכלל ?! אני מכיר את אבי, בנאדם רציני, שאני מאמין שיודע איך לחלק משאבים. תגידו תודה שאתם מקבלים את ותסתמו את הפה, כי זו חוצפה לשמה כל התלונות שלכם! קשה לכם להעריך? פשוט תשתקו. אל תגיבו. אל תדברו, עדיף, לכולם. |
זה לא תלונות,
זה עצות לשיפור, ואין לי בעיה עם השגיאות הצעתי שיתקן אותם. |
כל הכבוד :) .
בהצלחה לתוכנית שלך . לפי מה שאני רואה צפוייה לך הצלחה גדולה - רק יש צורך לשפר טיפה את העיצוב כדיי שבאמת יהיה יותר נוח למשתמש ותהיה לך באמת הצלחה ענקית . בהצלחה :) . בברכה , מאור . |
השירות לא עובד!!!
|
בהצלחה אבי.
|
ציטוט:
כל שירות חינמי שאי פעם היו מעורבים בו ישראלים נסגר בפנינו .. טוב שנשארו שרידים שעדיין נלחמים ... |
אבי - כל הכבוד, אתה תותח. רעיון טוב.
|
ווואוו אבי!
כל הכבוד!! נרשמתי כמובן לשירות בכדי לנסות :) רציתי לדעת לאיזו איכות ניתן להגיע בשידורים? אגב, תוך כמה זמן מופעל השרת מרגע ההרשמה? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ