![]() |
KingSnake ,
במקומך הייתי מתבייש לראות את השורות שכתבת, אני אזקוף לזכותך את גילך הצעיר ואגיד שזו הסיבה לבורות (מבלי להתייחס לדעת פוליטית זו או אחרת) שאתה מציג כאן. לא ניתן להשוות חיסול שיטתי של יהודים במלחמת העולם השניה ע"י הנאצים (ראה ערך "גטו" שרשמת) לבין הריגה (מוצדקת או לא תבחר אתה) של טרוריסטים ושל מפעיליהם, הפגיעה בחפים מפשע שגם אני מצר עליה.. היא כורח המציאות, ברגע שהטרוריסט לא יתחבא בין חפים מפשע.. החפים מפשע יזכו לחיות. מה גם רואים שאתה בהחלט לא גר בדרום הארץ, אזעקה אחת, רעש של פגיעה אחת של רקטה או פצמ"ר ישנו לך את הראיה המעוותת שלך. מלחמה מנהלים צבא כנגד צבא וכן.. חיילים משני הצדדים נפגעים, אבל לירות במודע ובכוונה תחילה נגד מרכזים אזרחיים? ברבריות. מקווה שהטילים יגיעו גם למקום מגוריך, אולי תתעורר. |
ציטוט:
kingsnake, אני ממליץ לך בחום לעבור ליום אחד לאשדוד, אשקלון, שדרות, או כל ישוב אחר שסופג בשבוע האחרון (או בשנים האחרונות) ולחיות את המציאות הזאת. כשהרקטה הבאה תפגע בבניין של קרובים שלך, חברים שלך, או אפילו בבית שלך, אולי תשנה את הדעה שלך. בשונה מהחמאס, אנחנו לא מקבלים התראות על תקיפה שבאה לבוא, מרגע השיגור, יש לנו 45 שניות למצוא מחסה (ולפעמים גם פחות, יש ישובים עם התראות של 10 עד 15 שניות.), ולפעמים לא נמצאים ליד מרחב מוגן. אז תעשה טובה, תשקול טוב את מה שאתה כותב. |
לכל האשדודים,
תגידו, היום (שבת) באיזה איזור פגעה הרקטה? תתארו לי את המקום. נ.ב זה לא עובר שום צנזורה צבאית.. :| |
ציטוט:
ממה שידוע כרגע, הטיל פגע בבניין ארבע קומות ויש שני נפגעים, בגדול הבניין הוא ממש ישן ושמעתי שפינו משם את התושבים מחשש לקריסה. מה שאני יכול לומר לך בינינו, זה שכרגע סטטיסטית למזלנו הם לא מגיעים לצד שלנו אלא לצד השני. |
סבבה,
כבר אמרו לי איפה הוא פגע. תודה טל (: [ההודעה נמחקה] בינתיים כל הטילים הגיעו לצד ההוא.. לא מבין למה הערבים מכוונים לשם. |
ציטוט:
|
החלה הפעולה הקרקעית של צה"ל.
נקווה לטוב :) |
ציטוט:
לפני שעה עוד נפילה פה באשדוד, שוב תפסה אותי בחוץ \: נקווה שצה"ל ימשיך בעבודה הטובה, ושלא נחטוף יותר מדי בחזרה :). |
נקווה לטוב.
דיי מפחידה הפעולה הקרקעית הזאת. |
וואי, זה הולך להיות כואב..
יימח שמם של המחבלים האלה, הם רק חיכו לזה שניכנס קרקעית. בהצלחה לצבא התותח שלנו!! |
ה' ישמור על צבאות ישראל
תנו לצהל לנצח|לב|! |
החלה הפעולה הקרקעית.
השם ישמור על חיילי צה"ל, מי ייתן וכולם יחזרו הביתה בריאים ושלמים. בהצלחה! |
|
|
בהצלחה לצה"ל
אני מבאר שבע ואני בעד, אפילו שזה מסוכן ושזה יכול גם להגביר את הסכנה, אני בעד. בהצלחה לחיילים! |
הפעולה הקרקעית החלה בעזה, בואו לקרוא פרק תהילים...
החלה הפעולה הקרקעית בעזה.
החיילים נכנסים עכשיו לעזה. בבקשה תקדישו דקה מזמנכם בשביל לקרוא פרק תהילים זה: שיר למעלות אשא עיני אל ההרים מעין יבוא עזרי עזרי מעם ה' עושה שמיים וארץ אל יתן למות רגלך אל ינום שומרך הנה לא ינום ולא ישן שומר ישראל ה' שומרך ה' צלך על יד ימינך יומם השמש לא יככה וירח בלילה ה' ישמרך מכל רע ישמור את נפשך ה' ישמור צאתך ובואך מעתה ועד עולם! שיחזרו בשלום הביתה!! תודה לכל מי שקרא... |
עכשיו אמרו שיש חייל במצב אנוש בנפגע לא מזמן :(
פשוט כואב!! אבל צריך להמשיך עם המבצע עד שהם יבינו שאנחנו לא נוותר להם על ירי טילים עלינו והברחת נשק. |
|
סעמק איתם!
אני אומר לצאת להפציץ מהאוויר חזק ואז להיכנס שוב פעם אבל הפעם לא להגיד שום דבר בחדשות! |
פגע בגן ילדים באשדוד =(
|
מה שמוזר זה שאני באיזור שונה (אני לא אגיד איפה), והקלטתי שוב פעם את האזעקה, ושומעים בסוף הסירטון, כחצי דקה אחרי הצפירה שריקה ופיצוץ, ואני בכלל באיזור רחוק משם :S
|
מצאתי אתר מעניין שנותן להורדה תוכנה שמשתמשת ברוחב הפס של המחשב שלכם יחד עם עוד כמה אלפי מחשבים בשביל להפיל אתרים של חמאס.
--- לא חוקי!!! --- אני לא יודע אם זה חוקי לפרסם את זה בפורום, אם לא אז בבקשה תערכו לי את ההודעה. |
הותר לפרסום
עזה: טנק צה"ל ירה פגז בשוגג - 3 חיילים נהרגו עשרות קצינים וחיילים, ובהם מח"ט גולני, תפסו מחסה מפצצות מרגמה בבית נטוש בפאתי מחנה ג'בליה. הבית הפך למלכודת מוות, כאשר טנק של צה"ל ירה בשוגג פגז. 3 חיילים נהרגו ועוד 24 נפצעו, בהם אחד אנוש ו-3 קשה. המח"ט נפצע קל. לסיפור המלא : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3651076,00.html |
לא יאמן, מלחמת עזה? הכל כבר רשום.
"כי עזה עזובה תהיה,
ואשקלון לשממה אשדוד בצוהריים יגרשוה ועקרון תיעקר." תראו בתנך מי שלא מאמין ספר צפניה פרק ב פסוק ד. עריכה: עוד משהו די מלחיץ. לפתוח ביחזקאל פרק ל'ח פסוק ב' אמר לי תיקח במילה נשיא את האות א' ומשם תתחיל לקחת כל אות שביעית ותיראה מה יצא לך הנה הקטע שכתוב : ""ויהי דבר-ה' אלי לאמר: בן-אדם שים פניך אל-גוג ארץ המגוג נשיא ראש משך ותבל והנבא עליו ואמרת כה אמר אדני יהוה הנני.." יצא "אובאמה",וזה מתחיל מהמילה נשיא ומה אובאמה נבחר להיות? אתם מוזמנים לפתוח ולבדוק את זה בעצמכם בתנ''ך... ולידע כללי הפרק הזה עוסק במלחמת גוג ומגוג.. האם זה אומר שהנשיא גוג הוא אובאמה? מה אתם אומרים? (בבקשה אם אפשר לא להקצין את הנושא ולהתחיל אם הכן מאמין בה' לא מאמין בה'..) |
אני חושב שצריך להשקיע עוד קצת בפרשנות, אבל כן, הכל שם. רק חבל שהכל מתגלה *אחרי*... מה לעשות, רק אז יודעים מה לחפש.
|
ציטוט:
וד"א נפילת התאומים גילו לפני"וציפור ברזל תמותת בנייני שחקים" או משהו כזה לא זוכר.. |
ציטוט:
|
איזה שטויות.. דיי:\ זה ספר, ענק! ע - נ - ק! גם אם תקח ספר אחר, עם אותו מספר מילים אתה תראה שאתה תמצא דברים מיוחדים גם שם, אתם עושים מזה "ואו" כי זה מהתנ"ך, ואו:|
תפסיקו למצוא רמזים במקומות לא קשורים. ואני מאמין בה', אם זה משנה. |
אבל זה לא רמזים והצלבות הדבר הראשון כתוב לך במפורש אשקלון אשדוד עזה תהיה עזובה וכו', במפורש זה מתאר מה שקורה בלי הצלבות מילים ואותיות וכו'...
|
ציטוט:
|
הרי זה לא ברור שבתנ"כ יש את כמעט את רוב הצירופים האפשריים בעברית, בספר כזה גדול, לא חוכמה לקחת כל אות שביעית או כל מילה שניה וכו'.
בכל מקרה הבאת את זה? מה זה נותן לי? במקום להתעסק בזה, נתעסק בלהתפלל לשלום החיילים שלנו שיחזרו בשלום. |
ציטוט:
|
|
ואי,
פתחתי עכשיו במה שכתבת, ביחזקאל, ויצא אובאמה. מפחיד.. |
זה מפחיד,
אבל כך או כך אין הרבה מה לעשות. נקווה לטוב, ושהחיילים יחזרו הביתה בשלום. נ.ב: באמת היה משהו על מגדלי התאומים? מישהו יכול להביא את זה? |
ציטוט:
לדוגמא, אני רושם לך היום - מתישהו תהיה מלחמה בין ארצות הברית לרוסיה. אני אומר לך שתהיה, בן אם זה עוד חודש - ואולי עוד 20 שנה (ובתורה, זה הרבה יותר מ20 שנה..). עכשיו, יכול להיות שזה יקרה, אולי - וזה הנקודה, סביר להניח שבעתיד הרחוק, רוב הדברים יקרו. ושתבינו, אני מאמין בה', אבל הדבר שמעצבן אותי הוא שלכל דבר מחפשים פתרון בתנ"ך. |
ציטוט:
http://blog.tapuz.co.il/anigma/images/1642060_6.jpg כדי להזים את הטענה שהמילים שנבחרו היו לפי נוחיותו, כלומר שבחר אותן כדי להתאימן לתוצאות, בחר פרופסור ריפס רשימת מילים הקשורה לאותם ארועים מתוך העיתון "מעריב" של אותם ימים. http://blog.tapuz.co.il/anigma/images/1642060_7.JPG המילים בקטע העיתון המסומנות באדום הן המילים המשמעותיות ביותר שקשורות לאירוע והן אכן נמצאו בסביבה אחת בטקסט המקראי. המילים המסומנות בסגול: "הרוגים, "הריסות", "אבל" שהן פחות מרכזיות, נמצאו אף הן באותה טבלה, אולם כדי להקל על הקורא הצגנו אותם כאן בנפרד, כטבלה בפני עצמה. המילה "הרוגים" מופיע בדילוג של (25) אותיות שהוא המינימלי הראשון בכל ספר במדבר. המילה "הריסות" מופיע בדילוג של (13-) אותיות שהוא דילוגה המינימלי בכל התורה. המילה "אבל" מופיע בדילוג של (2-) אותיות, שהוא דילוגה המינימלי בכל התורה. כמו כן מופיעות באותה טבלה עוד מילים משמעותיות לאותו ארוע ובדילוגים מרשימים, אולם בשל העובדה שהן לא הופיעו בעיתון השארנו אותם לסוף: "זוועה", "הלם". http://blog.tapuz.co.il/anigma/images/1642060_8.JPG יש לציין שגם המילים המסומנות בירוק נמצאו בטבלה בפני עצמה, אלא שהן הופיעו בכתיב שונה (מלא או חסר) מזה שבו הופיעו בעתון, ולכן נמנענו מלהביא את הטבלה שבה הן מופיעות, ואף כי גם היא מרשימה ביותר. רוב התגובות על הטבלה הראשונה שהבאתי "רצח רבין בתורה", היו עינייניות, אבל חלקן היו ממש לא מכובדות. אני לא מפחד מביקורת אבל תהיו מבוגרים. שימו לב שמי שעשה את המחקר הזה הוא פרופסור למטמטיקה! ואם מנהלי האוניברסיטה נתנו לו כבוד אני חושב שגם אנחנו צריכים להתייחס אליו בכבוד. מקור: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntr...EntryId=572594 |
רק מעניין אם מלחמת גוג ומגוג (אני אישית מאמין שהיא תקרה, זה נתון לפרשנות) תפגע גם ביהודי ישראל.
|
"כי עזה עזובה תהיה,
ואשקלון לשממה אשדוד בצוהריים יגרשוה ועקרון תיעקר." זה תיאור של מה שהיה בעבר .... |
ציטוט:
אני חושב שבאותה מידה שמצאתם את אוב(א)מה אני יכול למצוא גם את השם שלי... מה זה אומר עלי? עריכה: פשוט בתנ"ך נראה שכבר קרה הכל, וההסטוריה רק חוזרת על עצמה כמו שהוכיחו רבים... מפני שבענייני מלחמה לא הרבה השתנה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ