![]() |
ציטוט:
אין לי 90 ואין לי 80 אני כנראה אקבל 60-70 ושנה הבאה אגש שוב כדי לשפר :) |
ציטוט:
בקשר לרמת קושי השנה, היא יותר קשה משאר הבגרויות בשנים האחרונות אבל זה לא אומר שהיא הייתה קשה ;P |
ציטוט:
אבל אותנו בקושי הכינו, הכינו אותנו רק עפ"י הבגרויות הישנות שהיו באינטרנט... אז אפשר להגיד שנדפקנו |
ציטוט:
ושאלה 4 אני לא מבין איפו הייתה הבעיה היא הייתה מאוד פשוטה. השאלה היחידה שהיסתבכתי איתה זה היה 9. |
ציטוט:
|
איך עושים את 10 עידו?
|
ציטוט:
אם תביא את השאלה במלואה אפתור, ואעלה פיתרון. |
עידו דבר איתי אני יביא לך את השאלה ושאלה 10 היא ממש ממש ממש קלה פתרתי אותה ואני מיצטער שלא עשיתי אותה ולא משנה לא בוכים על חלב שנשפך...
תמיד אפשר לשפר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שאלה ראשונה: mul=40. שאלה שניה: m=2. בשאלה השביעית א': ans=2. |
דן מאיפה יש לך?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תגיד לי איזה שאלה אני יבדוק.. |
ציטוט:
יאללה 20 נק' חחחח :) אה ובשאלה 3, היה צריך להשתמש ב RANDOM? איך השתמשתם בו? |
ציטוט:
num=5+(int)(Math.random()*8); |
PHP קוד:
|
בשאלה 10 א' הפונקציה מחזירה ערך בוליאני או int?
|
ציטוט:
ככה אני עשיתי.. למרות שזה לא נראה לי משנה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם תריץ את זה עם boolean או עם integer תקבל את אותה תוצאה. אגב, יש תשובות? יהיו? אם כן, מתי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, בהצלחה לך עם הציון :) |
ציטוט:
כי בשפת C זה קצת שונה. random (8) +5; |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש פתרון .. של אנקורי אבל יש לו מלא טעויות (או שלי ולכל מי שרשם פה)
|
הנה הבגרות שהיתה למי שרוצה:
http://www.kadman.net/bagrut/899222/t222_07.pdf עריכה: מצאתי את הפתרון: http://www.ankori.com/oldAdmin/exams/comp_s_2007.pdf אני עוד לא עברתי עליו לא יודע עד כמה הוא נכון. |
לפי הפתרון קיבלתי בסביבות ה-90 :) .... יששש [עשיתי ב JAVA]
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בכלל לא היה חייב את 9 עם רשומות.. אני פשוט עשיתי 2 מערכים.. 1 בודק 0 או 1 לפנוי או לא, השני בודק שעת כניסה (שעת יציאה אתה לא צריך לזכור, קולטים ואז מחסרים מהשעת כניסה (שאתה לוקח מהמערך) ומכפילים במשתנה PAY שהוא הכמות כסף..)
ציטוט:
|
ציטוט:
הבעיה שלי הייתה עם iv ציטוט:
אבל, חבר שלי עשה עם מערך אחד, בשיטה שלא חשבתי.. 0 אם זה פנוי, מספר של השעה אם זה תפוס;) |
ציטוט:
אני לא זוכר מה עשיתי בכל האחרים חח אבל אתה לא מבין איזה טיפש אני, שכחתי שצד ימין זה טיוטה אז כתבתי על שני הצדדים.. ואחרי זה הלחיצו אותי אמרו לי שאולי לא יבדקו לי וכאלה, אבל הרכז בית ספר אמר לי שזה בסדר ויבדקו חח נקווה לטוב8-) למה היה לך בעיה עם 5? הוא היה תקין.. :| |
ציטוט:
וכששאלתי שם (את אחד הבוחנים) אם הם מתכוונים לתקן קלט או תקן כלומר יעבוד, אמרו לי "יעבור קומפליזציה", מה שאומר שזה כן יעבור קומפליזציה....אז כתבתי שזה תקין. למרות שזה כביכול לא תקין.. בכל מקרה...אם זאת הייתה הבעיה היחידה שלי שם..זה היה טוב.. אני בכלל לא שמתי לב להוראה לכתוב לכל אחד אם זה תקין/לא תקין ופשוט כתבתי את זה שלא תקין וזהו. בקיצור, כמעט כל השאלה הלכה. ואל תדאג, יבדקו לך...ואם לא...שרוף ת'מועדון.. |
ציטוט:
כאילו מערך עם STUCT חחח... ועשיתי 3 פוינטרים בתרגיל הזה. עשיתי משהו מסובך:| חחחח... המורה שלי תהרוג אותי אם היא תיראה מה עשיתי, הוא שונאת שאני מסבך את הכל חחח.. חוץ מזה, שאני אהרוג אותה, כי היא אמרה שלא יהיה לכתוב אלגוריתם מילולי, וזה ירד בחומר לימוד. ובגלל זה בכלל לא כתבתי אלגוריתם מילולי. עד שאמרו לי(לא ילדים מבית הספר שלי), שהיה צריך לכתוב אלגוריתם מילולי, ואז לתרגם ל-C.. אצלי בבית הספר, אף אחד לא עשה אלגוריתם מילולי(בגלל המורה המעפנה++ שלי..\=..) אבל לא משנה כל כך.. מקסימום ניגש גם שנה הבאה.. גם ככה בשאלה 4 ירדו לי 6 נק'(ע"פ הפתרון של אנקורי, או 4 ע"פ הפתרון שניראה לי שהוא נכון), אז גם אם לא היו לי אף טעויות אחרות הייתי ניגש..(פחות מ-97 לא מתקבל..)) זה לא שצריך ללמוד לבגרות, ככה שהיא לא תעמיס עלי מי יודע מה שנה הבאה.. |
ציטוט:
לא אמרו לך לכתוב אלגוריתם מילולי... אמרו לך לעשות תת משימות בC...לפי איך שאני הבנתי את זה.. בכל זאת..אני גם כנראה יגש שוב שנה הבאה..באותה דעה שלך...אני לא צריך להתכונן, זה סתם ביזבוז של עוד כמה שעות מהחיים שלי וזהו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ