![]() |
ציטוט:
אני ממזרע! |
ציטוט:
|
500 מטר מהבית של דודה שלי נחת הטיל שנחת בחיפה :S
|
ארבעה קטיושות לפני 10 דק' נחתו שוב בצפת..אני מרוב הרעידה שהרגשתי התעוררתי ישר,מדליק ערוץ 22,11,10 אאין כלום..זה ממש מעצבן שאי אפשר לשמוע.
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אשמח אם בעקבות התגובות הנ"ל, תחסמו את המשתמש, קצת רגישות לא תזיק בנושא הכואב הזה, שחלקנו (אני גם-בתור אחד שגר 2 וחצי ק"מ מהגבול) עוברים בימים האחרונים. |
ציטוט:
|
טילים נפלו במעלות(אני גר במעלות), פעם ראשונה שאני גר במעלות ואני נתקל בכזה מצב..
|
ציטוט:
נניח (סתם דוגמא) ונופלת קטיושה 100 אחרי בסיס של צה"ל, ובתקשורת מודיעים רבע שעה אחרי הנפילה שהקטיושה החטיאה ב 100 מטר את מגורי החיילים בבסיס. זה הכיוון הכי טוב שאפשר לתת לחיזבאללה כי הוא יידע "להוריד" 100 מטר ממעוף הטיל ואז הוא משיג בול פגיעה .. ובכלל, די חבל שהצנזורה לא נכנסת לפעולה במקרים כאלו (שאתמול בחדשות 2 כל כמה דקות שנפלה קטיושה דיווחו את המקום המדוייק וכמה "מזל" היה בסטלה מאריס שהיא פספסה בתים מסביב ואת בסיס חיל הים) |Rolleyes| |
ציטוט:
המשפחה של דודה שלי (הם גרים בחו'ל..הם פה לביקור...שעד לפני שעה הם היו אצל סבתא שלי בנהריה...כבר בדרך לפה לימים הקרובים...) |
[QUOTE=vajda]חח בן דוד שלי במגלן והוא כולו צעיר כזה, רק קיבל לפני שבוע תואר "לוחם" משהו, נמצא על הגבול התקשרתי אליו בטלפון שאלתי אותו אם יש אפשרות לבקר ( בציניות) והוא ענה לי מצידי אתה יכול לבוא אבל אני לא יוצא מהמתחמם המוגן (לא יודע אם רשמתי את זה נכון,אבל הבנתי שזה בונקר :)
ויש לי עוד דודה אחת התגייסה לפני משהו כמו חודש וחצי, למודיען של חיל האוויר והיא נמצאת במירון והיא כולה שפנה כזאתי והפזיגו אותה בטיילים חח, לא דיברתי איתה אבל אמרו לי שהיא גם נמצאת במקום מוגן.. הלוואי שיגיע כאן איזה קטיושה למטעים של המושבה כמו לפני 10 שנים, חסר אקשן בחור שאני גר :|[/QUOTE] אתה ממש מטומטם. לא צוחקים על דברים כאלה. |
ציטוט:
ועוד 3 נפלו בין אגם מונפורט למצפה אבירים. |
ציטוט:
מה שאתה אומר זה נכון מאוד..אבל אני מתכוון שלא קטעו את הסרטים המצויירים להגיד לפחות,אין נפגעים או משהו שכזה..והיום איפה שנפל לא שידרו כי הקטיושות החטיאו לפחות 60 מטר תחנת דלק[אם תשימו לב ממש מאחורי הבנאדם שמשדר בצד ימין התחנת דלק והצלם בכוונה לא קולט אותה במצלמה] ..אבל בכל אופן צריכים לשדר משהו,לא להגיד מקום ציון אבל לפחות מה מצב הנפגעים וכד' |
ציטוט:
איזה רגישות צריך להרגיש? נסראללה לא יגרום לי להיות רגיש בקשר למצב הנוכחי מצטער.. ( זה מה שהוא מנסה לעשות ) גם אני גר 15 ק"מ מהגבול ( עם ירדן) וגם למושבה שלי שלחו קטוישות, ואחת גם פגעה במטעים של המשפחה שלי והיה כאן קטעים, אבל זה לא היה בזמני מה לעשות זה היה לפני איזה 20 שנה ואני גם רוצה לראות קטיושה פעם אחת, זה לא פייר מצדכם שאתם נמצאים בכל האקשן והשארתם את כל השאר צופים בטלוויזיה |Stare| בכל אופן אל תקח את הדברים שלי קשה מדי, אני לא מתכוון לפגוע באף אחד |לב| |
ציטוט:
|
OMG
הסתכלתי ערוץ 11, אז אחד הכתבים דיבר על קטיושה שבדיוק נפלה באזור שלו, 5 שניות אחרי זה, עוד בזמן שהוא מדבר נחתה מאחוריו קטיושה :| |
חחחחחח
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
קטיושות בכרמיאל
נפלו פה 4 קטיושות בכרמיאל אני מת מפחדד אני בממד אבל ממש מפחדד
|
נתפלל שלא יקרה כלום.
בנתיין תעדכן אותנו בבקשה, כל בום קטן או משהו ואל תצא מהממד!! |
כל שנייה יש בומים... אבל די רחוקים... כרגע היה רק 4 שממש שמעתי חזק
|
בכל מיקרה, לא לצאת מהממד, תשאר שם ותמשיך לעדכן אותנו.
מתפללים. |
יש דיון בנעוץ אחי :/
|
מקווה שמספר הפצועים יהיה נמוך , זה כל מה שאפשר להגיד.
|
ציטוט:
הצעה אישית, תעשה כל מה שפיקוד העורף דורש ממך לעשות ולא יקרה לך ולמשפחה שלך כלום. אל תשחקו אותה גיבורים ותתחילו לשוטט ברחובות סתם ככה, תשארו בממד (לא צריך לסגור את דלת המדד כל הזמן או בכלל. העיקר שהקירות של הממד שומרים עליכם. |
ציטוט:
|
לא ייאמן!
באו"ם יש עכשיו דיון, כי לבנון דרשו לגנות את ישראל בגלל מה שאחנו עושים להם, וחוץ מארה"ב שמאשימה בעיקר את לבנון וסוריה, רוב הנציגים מאשימים אותנו בתגובה מוגזמת, קולטים? חצי מדינה בממ"ד, ואנחנו מגיבים מוגזם? האו"ם לא מאוחד! האו"ם אנטישמי, או מאוחד נגדנו! |
לפעמים בא לי לקחת אקדח וסכין,ולהתאבד שמה(ז"א לא להתאבד רגיל,יעני לרות בהם,ומי שקרוב אלי לדקור עד שיפגעו בי!)לפעמים ככה בא לי!,ואני לא עבריין,שזה לא ישמע כמו שזה נשמע.
ציטוט:
|
ציטוט:
ומה ההגיון לצור מטווח? כל העולם יודע שלארצות ערב אין סיכוי נגדנו ואם רוצים תוך כמה חודשים הכל מסתיים - זה למה לא רוצים את זה. לזרוע הרס ולהרוג את כולם לא יגרום לשלום.. צריך רק ללחוץ אליהם , להשמיד את אירגוני החמאס ולהחזיק אותם קצר - להתחיל להרוג כל ערבי לא יפתור דבר. אנחנו לא ברברים... |
ציטוט:
כל פעם שהיה פיגוע ונהרגו 5 (או יותר) אזרחים לא אמרו כלום, אבל כשטיל ממל"ט טעה והוריד 2 חבר'ה שהיו ליד מכונית עם מבוקשים כל העולם מתעורר.. זה מזמן ידוע שאין צדק בעולם. ציטוט:
|
זה לא שאני נגד החמאס,וזה לא שאני גיבור גדול,אנחנו בהרבה יותר חכמים זה בטוח(ברצינות),אבל לפעמים משו חייב לעשות משו.
|
האש מלבנון לא פוסקת - וגובה מחיר כבד: הערב נהרגו אישה ובנה בן ה-4 בנפילה במושב מירון. עוד שלושה ילדים ואישה מבוגרת נפצעו. גם כרמיאל, צפת ונהריה הופגזו. תושבי הצפון נכנסו לשבת מתוחה, אותה יבלו בתוך חדרים מוגנים או בסמוך אליהם.
לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275724,00.html - הרמטכ"ל, רב אלוף דן חלוץ, אמר במסיבת עיתונאים כי צה"ל אינו עוסק בחיסול אישים, אלא בהעברת מסר לחיזבאללה וללבנון. לדבריו, מטרת פעולת צה"ל בדרום לבנון היא להביא לשחרור החיילים החטופים, לפגוע בחיזבאללה ולחייב את ממשלת לבנון לקחת אחריות על דרום המדינה. (ynet) |
סוף סוף אנחנו הורגים ערבים כמו שצריך!
אולמרט קידם אותנו אולי תיהיה מלחמה והכל אבל לחסל ערבים זה תמיד טוב! חוץ מזה מה אנחנו צריכים להקשיב לאו"ם? אנחנו וארה"ב מפוצצים את כל העולם הזה לבד! נראה מי ידבר אם ניכנס ללבון?מה יעשו לנו?יצאו נגדנו במלחמה אז ארה"ב תעזור! |
ציטוט:
ואם כל העולם נגדנו, היא פשוט לא תהיה נגדנו, אבל היא לא תעזור. |
ציטוט:
אבל כמה סיכויים יש להם נגד טכנולוגיה? מטוסים , טנקים , פצצות וגם סתם חיילים יעשו נזק... ובנוגע לצומת לב על טילים ולא על פיגועים וכו' אתה צודק.. |
ציטוט:
כל שאר בני המשפחה במצב קל חוץ מהילדה שהיא במצב בנוני. |
אמלה \; היה לפני 10 דקות הזעקה בעכו ממש הזעקה חזקה , ושמעתי שנפל פה באחד הבסיסים שרגא או מודיעין . לא יפרסמו את זה כי זה משהו מסתורי איך שזה נקרא.
|
מלחמת גוג ומגוג .
|
אני גר בקרית שמונה ונמאס כבר מהשטויות האלה שיכנסו בהם כבר וישתיקו אותם לתמיד!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ