![]() |
לדעתי אנחנו כבר יודעים ב100 אחוז מי זה אבל לא אני זה שצריך לפרסם את שמו אלה תום אז אם תום יחליט שהוא רוצה לפרסם את שמו אז שיפרסם
|
מעולה שמצאתם את הפורץ..
השאלות שנשאלות כרגע אם : א.אתם יכולים להוכיח שזה באמת הוא ב.האם יש לכם הוכחה באמת שאותו IP זה הIP שמחק את השרת... בהצלחה ! |
ציטוט:
תום סידר הכל מאורגן והכל הולך ישר ---> למשטרה :) |
שיהיה בהצלחה!!
ושהפורץ ילמד שלא משתלם לעשות את זה!!!!! |
טוב מאוד, אני שמח בשבילכם שמצאתם את הפורץ.
כולי תקווה שהוא ישלם את המגיע לו. ואף ישב בכלא. ממש בן אדם מגעיל. בהצלחה רבה נטוהוסט! |
ציטוט:
ואני חושב שאין ו 18 אפילו, כי תחשוב, ילד בן 18 משועמם לפרוץ? --------- בקש לאשכול, הפורץ, הוא מהפורום? |
ציטוט:
|
ציטוט:
שיהיה לכם בהצלחה שוב, מקווה שתחזרו הכל ותמשיכו לתפעל כמו שפעלתם :-D |
ציטוט:
יודע מה, בעצם אולי באמת לא. אבל הוא עשה פה עבירה מאוד מאוד מאוד חמורה. תאר לך מה זה, שהרבה הרבה מאוד לקוחות עכשיו פשוט מחוקים. חברה שהיית בשיאה, ירדה ל - 0 % פעילות, למרות שחברות אחרות מנדבות שרתים וזה, עדיין לפי דעתי זה עבירה מאוד חמורה. בכל אופן שיהיה לכם רק בהצלחה במשפט שיהיה או מה שלא יהיה. |
ציטוט:
|
פעם גם נידפק לי השרת הייתי חייב לפרמט אותו ולא היה לי אפשרות לקחת גיבויים אבל מזל שלפני כמה ימים עשיתי גיבויים לשרת השני וזה לא ממש בעיה יש אפשרות בדיראקט אדמיין שעושה גיבויים יומיים אתה פשוט מקציב לה שעה שכל יום בשעה מסויימת היא עושה גיבויים זה לא כל כך קשה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הכוונה, הכל נמחק. אז גם הגיבויים נמחקו? |
ציטוט:
ככה אם יקרה משהו לאחד אני מחזיר מהשני ממליץ לכולם |
ציטוט:
בוא נגיד ככה הסיכוי ששני השרתים של האיחסונים יהרסו באותו זמן הוא קלוש אז אני עושה גיבויים משרת לשרת |
ציטוט:
אבל אני מדבר כרגע על מי שיש לו שרת אחד ומכיוון שזה עולה לו 150 הוא יכול להפעיל שירות גיבויים ב20 שקל לחודש נגיד.. |
טוב דיי.
אני במתח. מי זה ? |
ציטוט:
"אנו מנסים לעשות כל דבר אפשרי בכדי לנסות ולשחזר את כל המידע הקיים שאבד אך אנו לא מבטיחים דבר" |
ציטוט:
אתה לא היית רוצה? אז זה לא ממש תחליף כאן שרת חדש... מה זה יעזור ריק? |
אה ועוד דבר לגבי הפורץ
אני אדבר עם המשטרה ונראה אם אני אוכל לפרסם את השם שלו כאן... בכל מקרה הוא אחד מאיתנו מהוסטס. כרגע נכון להיום אני יקח את ההארדיסק לחברה שאולי תצליח לשחזר את הנתונים ... אני יעדכן לגבי זה שיהיה לי תשובות . זה המצב בינתיים . |
ציטוט:
|
הפורץ רשום ופעיל בפורום הוסטס בגלל זה אני לא האמנתי שזה הוא אבל יש בני אדם שאוהבים לעשות רע לאחרים אבל בסוף הם ידפקו מזה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אבל תום יהיו גיבוויים ?
|
ציטוט:
הם בודקים אם אפשר לשחזר לפי מה שהבנתי כל הסיפור הזה לא כי בא להם אלה בגלל שבנאדם בלי טיפה של בושה וכבוד מחק את זה תן להם קצת זמן אני סומך עליהם שיטפלו בזה כמו שצריך |
לדעתי תגידו מי פרץ.. ככה נדע לא להתקרב אליו ולחברה שלו !
|
איזה באסה זה אבל אם אתם יודעים מי זה תגידו כדי שאף אחד לא יתקרב לבנאדם המגעיל הזה בחיים
|
אני לא מאמין מישהו מהקהילה עוד עסק מתחרה.
מה עזר לך אם אתה רואה את זה למה סתם הרסתה לו את העסק כי עכשיו לקוחות שלא מבינים זה לא מענין אותם פרץ לא פרץ הם הולכים לחברות אחרות (מקווה שאן לו כאלה). ותחשוב על כל האתרים שהלכו לו ווללקוחות שלו. ורק תידע שאתה יכול לקבל כנס של כמה מאות אלפי שקלים (תלוי כמה לקוחות יש לו ואם יש להם זמן)כי אם כל לקוח טובע אותך הלך עליך רק שתידע כי גם הם יכולים לטבוע אותך על "הריסת רכוש" . אני מקווה שתצליחו לגבות הכול ושהיה בהצלחה ואני מוריד את הכובע על אך שהצלחתם כל כך מהר למצוא אותו ושוב בהצלחה :qqb006: |
תום בהצלחה מקווה שתתפסו את אותו אחד שפרץ למערכת ושיענש בעונש המגיע לו וכל הכבוד על השרות שלך כלפי הלקוחות שלך ממש כל הכבוד המשך כך!
|
ציטוט:
ולפי דעתי אתם צריכים להגיד מי ה"חכם" שעשה את זה...לא יתקרבו לחברה שלו והוא ילמד על בשרו שלא כדאי לעשות את זה |
צודק אני עדין מת לדעת מי עשה את זה כדי לא להתקרב עליו ואם הוא מספיק גבר שיודע ויצטער על מעשיו ושיסגרו את זה בניהם ולא בבית משפט כי זה סתם תיק פלילי יש סיכוי לזה
|
אמממ לא ניראה לי שיש אפשרות לסגור את זה ביניהם כי מדובר פה בפיצוי ללקוחות כל עוד נטו הוסט מביאים ללקוחות פיצוי הזמן פיצוי עולה להם כסף ככה שהבן אדם צריך לשלם את זה אבל הבן אדם ילד קטן שלא ניראה לי יש לו כסף אז הפיתרון הוא
או לדבר אם ההורים שלו או משטרה (לא ניראה לי שיעזור אבל לא עולה כסף לנסות) |
ציטוט:
הוא פרץ? הרס רכוש? גרם עוגמת נפש למנהל ולכל הלקוחות? הוא לא היה צריך לעשות דבר כזה אפילו שאם אין לו כסף אני מקווה שהוא ישלם עד שהוא יחזיר את כל הנזק שגרם! כי זה מה שמגיע לו! הבנאדם צריך פשוט להתבייש! |
ציטוט:
ואולי לא.. אבל בכל זאת החברה היתחייבה ללקוחות ולא קיימה.. אולי אני טועה אבל כמעט בטוח שלא. וחוץ מזה רוב השרתים של כל החברות פה לא מוגנים בגרוש ככה אני משאר למה יש פה כל שבוע פריצות ביגלל שאין פיירוולים אין כלום. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ניראה לי שאני יודע מי זה ב 50%
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6