![]() |
תתעלמו מההודעה שלי כרגע, לא משנה.
|
ברוטר.נט מדובר על זה שהוא צמח כמו שערפאת היה
|
סוף סוף הגיע הסוף!
והמבין יבין למה כתבתי את זה.. |
ציטוט:
שום דבר לא יכול להצדיק שבנאדם ימות. גם ההתנתקות. |
ציטוט:
ואת הפרנסה של ההורים שלך, אז אוליי אתה תבין מה עברתי. אני אתן לך דוגמא: * דוד שלך (חס וחלילה) חולה המחלה קשה, אמא שלך אומרת לך להגיד תהילים לרפואתו, אתה תגיד? * מישהו ירה באבא שלך (חס וחלילה) והוא מת, יום למחרת יגידו לך שמי שירה שאבא שלך נדרס, והוא במצב קשה. ביינינו, אתה תפלל לרפואת הבן אדם?! אני גם יכול לנחש מה אתה תענה: * ברור!! * אין מצב!! אז תחשוב שדוגמא 2, זה אריאל שרון וזה מה שהוא עשה לי. *זה נוגע לכל חברי הפורום שיגיבו על ההודעה הנ"ל, לא רק לאלון. |
ציטוט:
מה לעשות שהוא עשה המון דברים למדינה הזאת, הבן אדם הזה פטריוט, הוא לחם במלחמות בדרגות גבוהות והיה מוכן להקריב למען המדינה שלו את החיים שלו ואתה עוד מעיז להגיד משהו רע על בנאדם כזה? עשה לי טובה מתן.. |
ציטוט:
תתייחס לאריאל שרון כבן-אדם ולא כראש-ממשלה, אתה עדיין מאחל לו למות? אני לא מאמין שיש אנשים שמאחלים לאנשים אחרים למות, במיוחד ראש-ממשלה (וגם בלי קשר לתפקיד) |
ציטוט:
ובגלל זה הוא מאחל לו למות..:qqb008: |
-=boss=- אריאל שרון את כל החיים שלו נתן בישביל המדינה גם ההתנתקות בישביל המדינה אתה פשוט צריך להתבייש חוץ מזה שהוא בן אדם הוא גם ראש הממשלה שלך שהרבה בזכותו אתה יכול לחיות במדינת ישראל כי הוא היה לוחם גדול
פשוט בושה שיש אנשים כמוך |
ציטוט:
בן-אדם, הוא מזמן כבר לא! ההשוואה פשוט מושלמת, אין הבדל בייני לבינך, נכון? שנינו בני אדם. אז למה שיהיה הבדל ביינך לבן ראש הממשלה? ההבדלים הם בעבודה, הוא - ראש ממשלה, תפקיד מכובד, אבל לא עושה אותו בגדולה וברמה אלוהית. אתה - מתכנת, אחלה תפקיד, ואני מעריך אותך כמו שאני מעריך אותו. לאלון: אני לא אומר שהוא שלא עשה דברים טובים בחיים שלו, הוא היה רמטכ"ל ונלחם והקים מאחזים.. אבל פתאום, הוא התחיל להכנס לקטע של הממשלה המושחטת שלנו, והתחיל לקבל שוחד, ותראה איך הדעות שלו התהפכו 180 מעלות..איך זה הגיוני?!, רק בממשלה שלנו זה יכול לקרות ובכלל בארץ ישראל. ואני לא החלתי לו למות, אמרתי "סוף סוף הגיע הסוף!"..זה לא מאחל שום דבר. זוהי דעה עצמית! |
-=boss=- כן אתה בן אדם הכי מסכן בעולם נכון?!
אם היתה עושה אלפית ממששרון עשה בישביל המדניה אז רק אולי היתה לך הזכות אבל בנתיים בגלל אנשים כמוך רק מתו חיילים שהיו צריכים להגן על תושבים שבכלל לא נמצאים בשטח ישראלי |
לזה שמכייף בזמן שאריאל שרון נלחם על חייו......אולי שתגדל ותלמד אזרחות קצת (בסיסית של כיתה ח'-ט') אולי תבין שראש ממשלה לא עושה מה שבראש שלו! הוא עושה מה שהאזרחים עושים (ואל תבלבל לי בשכל..יותר אחוזים רצו להתנתק!) וגם הייתה הצבעה בכנסת אם אני לא טועה ושם היה גם רוב,וכמו כל חוק שמציעים בארץ הזאת זה עבר אישור,זה שזה פוגע באנשים,מה לעשות..במלחמה אנשים סובלים! זה מה יש...יש גיוס חובה נכון? אז כל אמא שהבן שלה נפצע או חס וחלילה נהרג באה בתלונות לראש הממשלה?...לא,זה מלחמה!..ככה זה...אבל אתה כנראה קטן מדי להבין את זה.
|
ציטוט:
רגע, למה לא בשטח ישראלי?! יש לך הוכחות? כי לי יש. תפתח את התנ"ך..תראה את המלחמות של דוד, שאול, שלמה, ואת החלוקה של הארץ לנחלות. איפה הן היו בדיוק?! כי אם תפתח באמת אתה תראה ששום ערבי לא אמור להיות במדינה הזאת, אבל מה לעשות שהגיעו לפנ לפניי 150 שנה ערבים, והתחילו להשטלת, יש מסביננו יותר 22 מדינות ערב, למה דווקא אצלנו??? ואמרתי כבר שאני מעריך את המעשים של שרון כשהיה לוחם..ואני יודע בדיוק מהו עשה בשביל המדינה. אבל אמרתי לך ברגע שהוא נכנס לממשלה, התחיל כל הסיפור, אם אתה מכיר אותו כ"כ טוב, אתה יודע שהוא היה ימיני קיצוני, יש לך תשובה לדעות ההפוכות?? {ואם אני לא טועה הוא הקים גם יישוב אחד בגוש קטיף, סתם ככה גרתי שם אם לא הבנת מכל הסיפור הזה} |
יש למישהו דיווח מעודכן?...
פאק... הכל בגלל הפולסה דנורא.... ידעתי שזה יקרה... הוא היה אדם דגול... שינוח בשלום כלוחם וכמושיע של ארץ ישראל.... נראה לי אני יצביע לביבי... |
מזוז בכל דבר צריך להקריב קורבות ואם לדעתו ההקרבה תיהיה שווה אז זכותו וחובתו לעשות מה שלדעתו יעשה טוב למדינה והוא עשה את זה בלי קיצורי דרך, הלך עם הרעיון לכל הרשויות ובכולם הוא עבר.
אתה צריך להשלים עם זה, זה דרכה של דמוקרטיה, הוא קיבל את רוב הקולות בקלפי, בכנסת בבג"ץ (אם אני לא טועה היה גם שם דיון) והוא עשה את זה. מזוז מה שכתוב בספר התנ"ך עד כמה שאני מעריך את הספר ואת מי שמאמין בו אבל אין שום הוכחות וזה ממש לא עובדה/הוכחה. |
-=boss=- ורגע הערבים לא בני אדם צריך לזרוק אותם לים בישבילך?! למי אכפת מהתנ"ך אנחנו מסתכלים על עובדות עכשיויות מעניין תתחת התנ"ך רוב העם רצה התנתקות רוב השרים רצו התנתקות בבקשה היתה התנתקות ותאמת רק עזרה ההתנתקות!
בקשר לזה שהוא היה בימין הקיצוני זה כבר לא ממש משנה אנשים משתנים הוא הבין שצריך לפעול בדרך אחרת והנה הוא עשה נכון עובדה 42 מנדטים יש למפלגה שלו וזה כמעט הכול בזכותו של אריאל שרון |
אלון (האדמין) - אל תנעל את הנושא, זה דיון בלי עקיצות, קללות ותת רמה וכו'..
|
ציטוט:
במתפקדי הליכוד הראשון, היה בערך 70% לא רצו, ו - 30% רצו. ורק שתדע, שהוא אמר שזוהי החלטה קובעת!!! ואז מר אריאל שרון היקר, החליט לעשות שוב בין חברי הכנסת והתחיל לגייס עבורו אנשים, וביינינו זה ברור שעברו אליו אנשים כי פחדו שהוא יפתר אותם?? {למה הוא אמר: מי שלא יהיה בדעה שלי, יפותר מהממשלה???? ז"א שכל מי שרוצה להמשיך להיות בממשלה חייב להיות בדעה שלו, ולכן זה עבר} |
יש אנשים שהדעה שלה משתנה, בדיוק כמו כל בן אדם.
ואם באמצע תקופת השלטון שלו הוא החליף דעות זאת זכותו כבן אדם. |
ציטוט:
וברגע שהוא נכנס לתפקיד ציבורי כראש ממשלה הוא עשה את חובתו ועשה לפי מה שהאזרחים רוצים (הרוב)...וזה לא שהוא הפך את "אמונותיו" אני מאמין שגם עכשיו שהוא שוכב בבית החולים הוא רוצה את כל א"י כמו כל יהודי,אבל אתה ילד קטן מדי כדי להבין שזה לא אפשרי. עריכה: זה שבמפלגה שלו לא היה רוב זה משהו אחד וכל המדינה זה משהו אחר...ברגע שתקלוט את זה יהיה לך יותר קל לי נמאס להתווכח איתך. יום טוב או יותר נכון,יום עצוב מאוד לכל אזרחי מדינת ישראל שכנראה מאבדת את אחד המנהיגים הכי גדולים שהיו לה אי פעם נתפלל לשלומו. |
ידעתי שהפולסה דנורא הזאות זה לא חרטה וזה אמיתי!
הכל משמיים....אנשים לא קורה להם דברים סתם.... תדעו לכם עם אריאל שרון לא יהיה ראש הממשלה שלנו לא תיהיה לנו מדינה! רק הוא שומר עליה כי הוא יודע טוב מאוד כמה נלחמו על המדינה הזאות ומה היה פה בזמן הקמת המדינה. בכל אופן שיהיה בריא בעזרת השם! |
אני מציע להשהות את boss לכמה ימים, או לתת לפחות אזהרה.
הוא קצת הגזים!, זה רוש הממשלה שלנו, אחרי הכל!. |
ציטוט:
אתה מביןמה אתה אומר?? "מה הערבים לא בני אדם" קודם כל הם לא בני אדם הם חיות - אני חייתי איתם. שנית - אתה מעדיף שיפלו קסאמים בשדרות ושיהודים יפצעו/יהרגו, או שלא יהיו ערבים, ותיהיה במדינה שקטה??? יום אחד תבין, אתה וכל הפורום --> שזוהי הייתה טעות להביא להם את השטח, אם היו מביאים אותו לצה"ל, אז הייתי מבין..אבל לערבים??? |
סבבה
טעות. זוהי דעה הכי שנויה במחולקת שהייתה לנו השנה אם בכלל בהיסטוריה של ישראל. וזה עדיין לא מצדיק שתרצה/תקווה שהוא ימות. Ikki זכותו להיות בעל דעה שונה ולהביע אותה כל עוד זה לא עובר על חוקי מדינת ישראל ו/או הפורום. |
ציטוט:
אני מכבד את הדעות שלך, אבל ערבים הם לא חיות. אני לא אתחיל בדיון שהיה לי פעם עם מישהו כאן בפורום, אני רק אגיד לך שלהגיד על ערבים שהם חיות זה גזענות, ועל זה, אני מצפה שתטופל. |
-=boss=- לדעתי גם אתה חייה ולא בן אדם
סימתי איתך תויכוח הבנתי שאני מדבר לאוויר יום טוב שיהיה לך... |
ציטוט:
|
ציטוט:
פולסה דנורא הזאת זאת קללה בדת היהודית שהבן אדם שמקולל חייב למות עד לחודש מאז שהוטלה הקללה, אחרת ימותו האנשים שביצעו את הקללה. ועבר מזמן חודש.. |
לא מסכים איתך
ציטוט:
|
ציטוט:
עכשיו נמשיך עם זה שאתה סותר את עצמך "אתה לא יודע מזה שמגרשים אותך מהבית" (משהו בסגנון כתבת) מה שאומר,שגם אם צה"ל היה שם זה לא היה משנה היית עדיין עומד על אותה דעה,ועדיף שצהל לא יהיה שם,יותר מדי שטח להריגות חיילים.וקאסמים על שדרות היו ויהיו,זה דרך עולם עד שהערבים יבינו או עד שהעולם יבין. עכשיו,למה הבאנו לערבים?כדי שכביכול יהיה שקט...אולי לא עכשיו אולי לא עוד 3-4 שנים,אבל אתה תראה שמתישהו יהיה שקט כי אין ברירה..מתישהו תהיה החלטה ברורה ומתישהו העולם יתעורר.. עכשיו תפסיק לחפור לכולם על ההתנתקות זה ממש לא קשור לנושא עריכה: בקשר למה שאמרת על הערבים,אני רואה אותך כגזען,חסר דרך עולם,ואתה לא תגיע לשום מקום עם דעות כאלה. |
meshuga למה אתה מדבר לאוויר עזוב הוא חושב שהוא בן אדם הכי מסכן בעולם כי המשפחה שלו קיבלה חצי מיליון דולר על זה שהיא לא גרה בכלל בישראל ובגללה מתו חיילים
בושה שאנשים רוצים שראש הממשלה ימות |
מהמצבים האלה הישראליים חיים ...
לכל אחד יש בת שהיא רמטכ"ל או דוד שהוא מנהל מחלקה בהדסה . כל אחד זורק משהו אחר .. מרגיש גבר . שרון לא מת, לא לא ההודעה לא תבוא בשעות הקרובות . אה ודוד שלכם הוא לא המנהל מחלקה בהדסה אם כבר התחלתם להאמין לעצמכם .. |
****לא הגיב פה יותר, קיבלתי הודעה פרטית מאלון {מנהל הפורום}, אסר עליי****
ולכל אלה שלא הסתדרו עם הדעות שלי, מצטער, לא באתי לפגוע פה באף אחד, אלא להביע דעה. כן!, לפעמים אנשים לא מסתדרים עם דעות של אנשים אחרים. meshuga, s.o.s, Alon.R -- נקווה שהויכוח הזה לא יחזור, ואם התעצבנת, סליחה, זוהי הדעה שלי. כל אחד והדעות שלו. לילה טוב לכולם! (שמתם לב שכולם התנפלו עליי, אם היה איתי עוד מישהו אוליי היה לי יותר קל להגיב, כי אני לא אוהב להסתכסך) |
-=boss=- טוב סליחה :)
יום טוב |
כול מי שרוצה את מות אריאל שרון שיתבייש לו.
לא אמרתי שההתנתקות הייתה לטובת עם ישראל. אבל בינתיים בהחלט יש ירידה בפיגועים לא? ובקשר להערבים-למה סתם להכליל? מה אתה חושב שלערבים אין רגשות והכול? מה אתה מכיר את כול הערבים? לפי דעתי כמו שיש יהודים טובים-גם יש ערבים טובים. וכמו שיש יהודים שהם חיות ככה גם יש ערבים שהם חיות. שרון הוא למען השלום. אם שרון ימות יכח לישראל הרבה זמן להשתקם. כי במהלך השנים שרון הביא את קידום השרון. |
אני לא מבין למה להתחיל וויכוח של המתנחלים - הם חיו שם על חשבון אנשים תמימים קיבלו הנחות לא שילמו מיסים בטח שאדם יתעצבן לחיות במצב שאנו חיים בו יום , יום. אבל בלי קשר למה שקורה עכשיו למה עברתם לזה עכשיו?
אריאל שרון היה אדם גדול, גם כל צעד שלו היה חישוב פוליטי אסטרגטי וחבל שהמתנחלים לא הבינו את זה. לגבי הערבים - מה זה קשור ?! אתם מערבים ישראלים,ערבים יהודים ומצבו של שרון הכול באשכול אחד. |
ציטוט:
אלכס למה אתה לא מחובר למסנג'ר? |
החלמה מהירה.
זה קצת מוגזם, מבטלים את כל לוח השידורים בערב של ערוץ 2 רק בגלל זה... כאילו - כמה אפשר לדבר על זה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ