![]() |
ציטוט:
ושיהיה בהצלחה, רק חבל הוא גנון של שמעון, בהצלחה :) |
אוקי למה גנון ולמה שמעון אנחנו רוצים דומיין ואנחנו
כמו שיש אם תרצו אין זו אגדה |
ציטוט:
אני רוצה רק לאחל לך בהצלחה, אבל באמת השוק כיום מלא בחברות (ואני לא אומר מכיוון שלי יש חברה) אני מציע לך לחשוב על רעיונות אחרים אולי משהו גדול יותר. אני אישית והצוות שלי עובדים על אותו עיקרון בקרב כולם יוכלו לדעת למה הכוונה (:p ) ובכל מקרה אתה מוזמן ליצור איתי קשר במסנג'ר smart-d@hotmail.com ואני אשמח לעזור לך בכל דבר. בהצלחה. |
שיהיה בהצלחה במציאת השותף וגם,לחברה.:)
|
תודה רבה לכל התגובות שבאמת חושבות שאני יכול להצליח :)
|
ציטוט:
בכל אופן אני מאחל לך בהצלחה , אולי בכל זאת יש פה מישהו רציני שגם עם 50 שקל יכול להצליח , אולי ... |
בהצלחה שיהיה לך
|
תודה אבל אני מחפש שותף אשמח לתגובות רציניות!
|
ציטוט:
בדיוק מה שרציתי להגיד אם הבן אדם מספיק רציני ובאמת מוכן להשקיע את כל נפשו בעיניין הוא יכול להתחיל אם 50 שח ואח"כ מאמת להתפתח למשהו גדול!! |
שיהיה לך בהצלחה.
כי אני כבר רואה מה אנשים אומרים לך. (זה לא יפה!) הוא רוצה להשקיע, תנו לו. יש פה אנשים שחושבים שהם מלכי העולם. אני לא מבין, מי אתם שתגידו לו מה לעשות? מי אתם שתגידו לו איזה שם לקחת? זכותו המלאה להשקיע את הכסף איפה שהוא רוצה, במה שהוא רוצה. הוא רק מחפש שותף, אם אתם לא מעוניינים להיות שותפים שלו, אל תגיבו. אני לא מנסה להיות תוקפן או משהו, ובאמת שאני לא אומר משהו רע. אבל די, תנו קצת יחס נורמלי לאנשים חדשים, שרוצים לפתוח עסק. במידה ואתה צריך משהו, או עזרה, אתה מוזמן ליצור איתי קשר. פרטים בחתימה. שיהיה המשך יום נעים לכולם. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ