![]() |
סת'ם שאלה שעלתה לי בראש כשראיתי תהודעה.. בלי קשר להוסטינג..
יש מסעדות\בארים שהמלצרים שמה, עובדים והכסף שלהם זה רק הטיפים, הם לא מקבלים שכר מהמקום עצמו, וזה חוקי. למה פה זה לא מחייב את בעל המקום לתת לעובדים שכר מינימום? |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל אופן לא התכוונתי לחוקי הוסטס וגם הוספתי כמה דברים אך לא הספקת להגיב לאחר עריכת ההודעה אלא לפניה .. לא נורא . בנוגע להד-ארצי : בתוך כל הבלאגן עם חוקי לא חוקי .. הוצעה לי שם עבודה כתומך טכני (עדיין מתלבט אם ללכת ..זה בנתניה) אני יכול לומר בוודאות שהם משלמים מעל שכר המינימום השעתי ואפילו הרבה יותר ! |
ציטוט:
ולמרבית החברות , אין פה משרד , מלבד לחברות הגדולות . ממליץ אם תוכל לתת פה סעיף מחוקי מדינת ישראל \ רשויות המסים בישראל אודות ההודעה שלך . ורק אז אשתכנע . (צרף גם לינק לחוק ..) ליאור, עצם זה שאתה לא רואה לנכון להעביד אדם בשכר מינימום כל עוד הוא לא מגיע למשרד כלשהו לא אומר שמותר לך לעשות זאת לפי החוק. ולנוחיותך : " תקנות שכר מינימום (נוער עובד וחניכים) בתשמ"ח - 1987 4. שכר המינימום לנער עובד שכר המינימום לגבי נער עובד המועסק במשרה מלאה במקום עבודה, יהיה באחוזים כמפורט להלן משכר המינימום כמשמעותו בחוק : (א) לגבי נער עובד כאמור שטרם מלאו לו 16 שנה - 70%; (ב) לגבי נער עובד כאמור שמלאו לו 16 שנה וטרם מלאו לו 17 שנה - 75%; (ג) לגבי נער עובד שמלאו לו 17 שנה - 83%. 5א. שכר מינימום לשעה שכר מינימום לשעה שישולם לנער עובד או לחניך, יהיה החלק ה 173 של שכר המינימום החודשי החל עליו לפי תקנות 3 עד 5, לפי העניין. [במקרה זה : לפי סעיף 4] " |
במידה ואני נותן לעובד מוצר בחברה שלי וזה מספק אותו ,אז מה הבעיה...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אז להבא תחשוב טוב לפני שאתה מדבר כי אתה לא ניראלי עבדת פעם. ציטוט:
ציטוט:
אין פה אף חברה שמוציאה תלושי משכורת וגם זה לא חוקי, העובד שלך רוצה מוצר? תשלם לו והוא ישלם לך, הרי הוא מפסיד מזה. בקיצור כמו שאני רואה כמעט אף אחד פה לא עבד בשום מקום ולא יודע מה החוקים ואיך משלמים. ולהעסיק למשל תומך זה כמו כל עבודה רגילה אפילו שהיא מהבית יש מלא אנשים שעובדים דרך הבית. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה היחיד שכאן כל לילה מדבר ומאזין לי בפורום :-> |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ