הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   פורום תיכנות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   תופעה מאוד מוזרה שמתרחשת כאן ומאוד מפריע לי (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=63216)

Rom 19-05-08 14:20

ציטוט:

נכתב במקור על ידי NaFster (פרסם 634484)
יניב מה נשמע אחי,
Inet - יודע את השפות:
Html, Php, Css, My-SQL, JavaScript

אני מכיר אותו..

אם אנחנו בנושא של מה שפת תכנות ומלא לא, אז mySql היא בכלל לא שפה, אלה סוג של מסד נתונים, השפה היא SQL.

aviho1 19-05-08 14:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Rom (פרסם 634493)
אם אנחנו בנושא של מה שפת תכנות ומלא לא, אז mySql היא בכלל לא שפה, אלה סוג של מסד נתונים, השפה היא SQL.

חחח בוא נצתרף לחגיגה, גם sql היא לא שפת תכנות אלא שפת שאילתות ותו לא.

Inet 19-05-08 16:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Rom (פרסם 634493)

אתה כל כך צודק :-)

ודרך אגב, אני יודע את השפות HTML (אני רוצה להחשיב אותה, במידה ומישהו רוצה להתנגד בעיה שלו)
PHP CSS JS AJAX(חלק בתוך JS אבל עדיין) ASP.NET SQL

ובנוסף בתיכנות אופליקציות / תוכנות: JAVA C ו VB

Yaniv|Fore.co.il 19-05-08 17:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Inet (פרסם 634523)
אתה כל כך צודק :-)

ודרך אגב, אני יודע את השפות HTML (אני רוצה להחשיב אותה, במידה ומישהו רוצה להתנגד בעיה שלו)
PHP CSS JS AJAX(חלק בתוך JS אבל עדיין) ASP.NET SQL

ובנוסף בתיכנות אופליקציות / תוכנות: JAVA C ו VB

אתה לא חושב שיש הבדלים מהותיים בין CSS ל PHP?
אתה חושב ש CSS זה שפת תכנות גם?

נמרוד 19-05-08 18:01

css - לא שפת תכנות אלא עיצוב. html - לא תכנות, לתכנת זה ליצור משהו משתנה לא? (תקנו אותי..) . זאת לא בעיה לבדוק מה היא שפת תכנות, תחשבו על זה ככה - כל שפה שיכולה לעבוד לבד בלי לשלב עוד שפה/ בלי שאתם תקבעו באופן מדיוק מה יהיה (סטטית) היא שפת תכנות. כל השאר אלה תוספות. לדוגמא - אתה לא יכול לבנות אתר בSQL או בCSS נכון?

aviv23 19-05-08 18:10

HTML זה פורמט. ניתן לעשות את אותם הפעולות גם עם קובץ טקסט רגיל(פורמט טקסט).

Inet 19-05-08 19:29

טוב זה דיון שסגור,
חלק יכולים לחשוב ככה, חלק יכולים לחשוב ככה.

בסה"כ עד כמה זה משנה אני לא יודע, ואתם יודעים מה שכנעתם אותי, אני ירד מהמחשבה הישנה שלי ש HTML היא שפת תיכנות.

אבל עדיין כאשר אציין את השפות שאני יודע ארשום את HTML ואתן לה את הכבוד המגיע :-)

Yaniv|Fore.co.il 19-05-08 19:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Inet (פרסם 634600)
טוב זה דיון שסגור,
חלק יכולים לחשוב ככה, חלק יכולים לחשוב ככה.

בסה"כ עד כמה זה משנה אני לא יודע, ואתם יודעים מה שכנעתם אותי, אני ירד מהמחשבה הישנה שלי ש HTML היא שפת תיכנות.

אבל עדיין כאשר אציין את השפות שאני יודע ארשום את HTML ואתן לה את הכבוד המגיע :-)

אף אחד לא אמר ש HTML זה כלום. רק אמרו שהיא לא שפת תכנות.

בהצלחה :)

meshuga 19-05-08 22:27

SQL זה קצת יותר טריקי..היא לא תיכנות אבל בהחלט יש שם מגוון אפשרויות שרוב האנשים לא מודעים להם בכלל...שוב, לעומת CSS וHTML

בקשר למה שאמרת עם הלציין...אתה צריך לציין שאתה יודע את זה...לא בהכרח לסווג או לתייק את זה כ"שפת תיכנות"...

WebProject 20-05-08 14:13

Inet,

קודם כל, אני בטוח שהשכלה שלך ב"אופליקציות" כמו שניסחת, היא תיכונית ולא יותר מכך, אולי מדריך או 2 מהאינטרנט.
עצם העובדה שהוצאת את AJAX מתוך הJS זה כבר מראה על חוסר ידע, AJAX היא סך הכל כינוי, ראשי תיבות, לאלגוריתם מסוים בJS.

תפסיק לנסות להפגין את הידע שלך בצורה כזו על גבי הפורום, זה רק מציג את ההפך.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:52.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ