הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   "השרדות" : בולשיט אחד גדול (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=61890)

winsting.net 15-04-08 09:52

זה אולי לא אוביקטיבי במיוחד,אבל לדעתי ערוץ 10 הרבה יותר איכותי מערוץ 2.

נמרוד 15-04-08 10:28

גם אם זה מבוים כיף לראות את זה. ומה שאמרו שידיעות רוכבים על ההצלחה של הישרדות - מסכים איתו. חוץ מיזה, לומרות שזה מבויים זה נראה אמיתי (דן ניצל בגלל שהוא ניצח בהכי הרבה משימות אז כשההפקה ראתה שמדיחים אותו נתנו לו פרס לעבור קבוצה.)

megashape 15-04-08 17:45

כל כך מתאים לישראלי טיפוסי .
תמיד הקהל מחפש את התפל, לא יכולים לפרגן.

אני מחזק את מה שtsART אמר, זה לא באמת ככה,
מנסים להוריד לערוץ 10 את הרייטינג וזה לא יקרה.

פשוט תהנו מהסדרה וזהו למה תמיד אנשים מחפשים איך לפגוע.
אני עצמי מדבר עם חברים מלא על הישרדות והכל,
ובכל מקום מדברים על זה, והרבה זמן לא שמעתי על תוכנית
שמדברים עליה כל כך הרבה, הם מאוד מאוד מצליחים.

ואולי עונה 2 תהיה פחות או יותר בעלת רייטינג אבל אני אצפה גם בה.
דמויות חדשות, בטוח ישנו משהו במשחק, וזה יהיה מעניין.

mayden 15-04-08 17:53

יש רק בעיה אחת עם זה - זכותם לעשות כל מה שבא להם אבל פה הם באים ו"יורדים" על הצופים שלהם. זלזול מוחלט בצופה הפשוט. להגיד "תוכנית ריאלטי", לקחת מותג עולמי "הישרדות" ולהפוך את זה לתוכנית בידור עלובה, זו בדיחה.

אם מלכתחילה - "הישרדות" הייתה נקראית "המציאות"\שם אחר כלשהו והסדרה הייתה מוגדרת בתור תוכנית בידור (ולא ריאליטי) - לא הייתה שום בעיה עם זה. אבל כאן ערוץ 10 משקר את כל הצופים. (כן וזה ידוע, שהצופה הישראלי אוהב לראות רכילויות, שקרים, וכל הדברים הצהובים האלה).

Kfir.G 15-04-08 18:00

באמת שאני לא מבין מה הסיפור שלכם =\ היום אין כמעט תוכניות "ריאלטי" שאין בהן התערבות זאת או אחרת של ההפקה. זה שבהישרדות ההתערבות בולטת במיוחד זה לא בסדר אבל זה גם לא קריטי כל כך... תכלס אני הכרתי את הישרדות גם לפני שהיא הגיעה לארץ ואני אישית לא אהבתי. את הישרדות הישראלי אני די אוהב מהסיבה הפשוטה שמתמודדים הם ישראלים - תחמנים,שקרנים עושים באלגנים :P. לא יודע מה איתכם אבל משה למשל העניק לי שעות לא מעטות של שעשוע (לא רק בהישרדות עצמה אלא גם בארץ נהדרת וסרטונים שונים באינטרנט).
אז מה אם התוכנית מבויימת? התוכנית מוכרת. למשל מה שקרה עכשיו (למי שעוקב :P) למה לדעתכם פעם שעברה אמרו משימת חסינות אחרונה והכל ועכשיו פתאום יש עוד אחת? בתכלס היו צריכים להדיח עכשיו עוד מתמודד ורק אז להחזיר את נועם..
נכון זה מכור, זה מרגיז ועוד הרבה דברים אבל אני חוזר לראות כי זה משעשע אותי.
בקשר להישרדות 2, הדבר היחידי שיקבע אם אני אראה או לא יהיו המתמודדים שיביאו לשם. מקווה שיביאו עוד שתיים או שלוש כמו משה יהיה צחוקים :)

Kuchi 15-04-08 21:27

עוד שניה תגיד שמשה לא באמת מפגר ?
חחחחחחח

DavidBD 15-04-08 23:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kuchi (פרסם 624369)
עוד שניה תגיד שמשה לא באמת מפגר ?
חחחחחחח

חחחחחחחחחחחח גדול!!! אהבתי :]
יש לי ת'מספר טלפון שלו והוא מסנן אותי :C
בטח מתבלבל בין המקש לענות ללנתק

EpsilonTal 16-04-08 00:59

חח קראתי את הכתבה הזאת
כמה שזה הצגה זה מעניין מאוד
לא כל כך אכפת לי..
הצגה או לא.. עושים את זה יפה מאוד
שימשיכו

כתבה ארוכה הייתה.. כתבו על הכל מהכל על התוכנית S:
לא חושב שזה מה שיגרום לאנשים להפסיק לצפות בתוכנית אם הם צפו בה עד עכשיו, לא? :)

winsting.net 16-04-08 01:40

בכל ריאלטי,בכל מקום בעולם,ההפקה מעורבת במידה מסוימת,נכון אני גם מאמין שמידי פעם הם אכלו,נכון היו איתם צלמים,ונכון גרים שם אנשים (ההפקה לא הסתירה ראינו שיש מלונות ואם אין צלמים מיי יצלם?).
אבל,ויש אבל,זאת השרדות לשמה הם לא חיים שם חיים נורמטיבים,עצם העובדה שהם מרוחקים מהבית מהמשפחה ובכלל מכל טכנולוגיה מינימלית בסיסית,זה עושה את שלו.
נראה אותכם שורדים בבית שלכם ,כאשר יש איתכם עוד אנשים,ללא מחשב,ללא טלוזיה,וללא סלולאר.

שאפו לערוץ 10,אני אישית נהנה מהתוכן של השידורים שהערוץ מציג,ערוץ 2 באמת מספר 2.

SlipY 16-04-08 03:17

בתור אחד שלא רואה הישרדות, ולא קורא ידיעות אני רוצה לציין רק דבר אחד קטן,
לא משנה אם 10 מצליחים אם ידיעות אחרונות מקנאים ואם החזה של מרינה זה סיליקון...

במידה וההפקה זורקת טיפ לשחקנים זה לא ריאליטי ! ! !

וזה בעצם כל המטרה של תוכניות ריאליטי ולכן ערוץ 10 מוליך אתכם שולל כשהוא משווק לכם "תוכנית ריאליטי" מזוייפת ומאכיל אותכם בכפית.

בכל מקרה מישהו שרואה הישרדות יכול לבדוק אם בטעות הם שמו בכתוביות בסוף התוכנית את שם התסריטאי ? :)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:35.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ