![]() |
על מי צריך לאיים כדי לקבל אינטרנט חינם :)?
1.5 מגה 013 ונראה לי 30-40 ש"ח |
לי יש 1.5 מגה,39 ש"ח לבזק ועוד 49 אני חושב לתשתית הוט...
|
מהירות 1.5 מגה. לספקית נטווזיון 49 ש"ח לתשתית הוט 60 ש"ח.
אגב, היה לי המון בעיות אם נטווזיון וקיבלנו פיצויים מפה על להודעה חדשה.. יש איזה המלצה לספקית טובה (חיבור כבלים)? |
012 1.5 מגה ב-11 שקל לחודש.
מבצע דרך הוט.. |
Netvision מספר 1 באינטרנט! אני לא משלם :D למה? סודות מדינה. זה קצת יותר ממסווג. הסכם ביני לבינם.
(ולחכמים שביניהם, אני משלם על האינטרנט שלי, לא אבא ולא אמא, אבל מסתבר שאין לי צורך בלשלם) |
ציטוט:
יש לי ברק(013) 1.5 מגה לא יודע כמה משלם כי זה כבר המון שנים אצלי ולא התעניינתי בזה כל כך בזמן האחרון המודם עושה המון בעיות :-( |
ציטוט:
ויסכימו איתי המון אנשים! |
1.5
39 שקל נטוויז'ן איך שנגמר ההתחייבות אני עף משם נמאס כל חודש הם מחדשים לא את ההתחייבות בלי לשאול |
ציטוט:
אני הייתי מחובר לנטווזין שנה שעברה קבלתי מהם 5 חודשי חינם (אם זורקים את החודשי חינם כמו זבל) אם היתחייבות לחצי שנה. היו להם כמה בעיות אם ה-dns אז עברתי לבנק בנלאומי נכון להיום אני גולש בחבילת 1.5mb במחיר של 49.90 מכיון שאני השתחררתי מהיתחיבות וקבלתי מבזק בנלאומי עוד 4 חודשי חינם אז המחיר ל1.5 הוא 49 אבל אמרו לי אחריי שיגמרו החודשי חינם יוכלו לשדרג אותי ל2mb באותו מחיר (49) בקיצור צריך לדעת איך לדבר.. :) |
ציטוט:
ביררתי קצת והתברר שזה לא היה בחינם ומוסיפים עוד 15 שקל כל חודש, התקשרתי אליהם ביקשתי לחזור לחבילה הקודמת סבבה אבל צריך להתחייב לחצי שנה מחדש.. ופעם שנגמרה לי ההתחייבות הם לקחו מחיר כפול על כל חודש וככה גם לחבר שלי ועשיתי טעות שנשארתי לא סתם קוראים לנטוויז'ן חתונה קטולית |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ