![]() |
הארות (כן זה בא'):
א. הטקסט האפור בשורת הלוגו ממש לא קריא, וגם לא ממש שמתי לב אליו בשניות הראשונות שראיתי את האתר. תגרום לו לבלוט יותר אם אתה רוצה שהוא יתן אינפורמציה כלשהי. ב. "סרטונים הכי נצפים" - ה' הידיעה חבוב, "הסרטונים...". ג. אהבתי את הרעיון של התגיות, יש כאן השפעה של ווב 2.0, קבל כמה טיפים: א. לא נוח בכלל לקרוא את כל התגיות, מה שגם שלא נראה לי שמישהו היה עובר על כולם ורואה תגית תגית. במקום זה, אני מציע לך בתוספת למערכת החיפוש, לשמור את מילת החיפוש וזה בעצם יהיה מילת התגית... ב. על סמך חלק א' של התגובה, תדאג שתגיות עם הרבה חיפושים יזכו בגודל יותר גדול (ולהפך - אלה בלי הרבה חיפושים, שלא יזכו בהרבה גודל). ג. אם כל התגיות יוצגו, העמוד יהיה מוצף. גוגל לא אוהב עמודים עם יותר מדי קישורים... תן ב-30 התגיות הכי נצפות וזהו. ד. גם בIE וגם בFF, כפתור החיפוש נמצא שורה אחת מתחת לinput, תגרום להם להיות באותה שורה > לא אסתטי. ה. אני מציע לך לשלב בין שני האתרים שלך, תן למשל טריילר לסרט ותן לו קישור לפירוט באתר השני שלך. ו. אחלה של אתר, אמרתי? |
ציטוט:
תודה רבה על הביקורת.. אני אשב עליו מחר סעיף סעיף ואראה מה אוכל לעשות לגבי הכול. |
אתר מעולה, ראיתי שהוספת עוד אפשרויות, מערכת נוחה ויש הרבה סרטונים יחסית להתחלה.
בהצלחה! |
האתר נראה טוב, מערכת מעולה, הרבה בהצלחה.
אולי באמת מבנה שונה יהיה קצת יותר יותר להצגת מס' רב יותר סרטונים, והכנסת אלמנטים נוספים כמו סרטונים מומלצים, סרטון השבוע וכדומה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ