![]() |
גוגל מאוד חכמים הם אף פעם לא סתם חוסמים.
|
ציטוט:
אולי תוכל לתת לנו לינק לאתר שלך שנדע על מה מדובר |
לא סובל אותם
גם אותי הם השעו, וכן היה להם סיבה מוצדקת להשעיה של החשבון שלי אבל מתי הם השעו אותי. לאחר שדרך האתר שלי בלבד לחצו 700 הקלקות שונות על הפרסומות שלהם רק אז גוגל ניזכרו שאני מפרסם לא חוקי לא סובל אותםםםםםםםםם ממש לא סובל אותם אל תעבדו איתם |
כי הם בודקים רק שהם משלמים.
|
ציטוט:
אבל שאתה הולך לחנות בגדים, אתה קונה חולצה ואומר לבעל החנות שתשלם לו לאחר שתלבש אותה ותראה אם היא בסדר? לא אתה לא עושה את זה ולא יכול לעשות את זה אבל גוגל יכולים..וכנראה יכולים הכל |
האמת?
כל הכבוד להם..לפחות ברוב המקרים. הרי בואו נודה..גם כשהעיפו אתכם מהתוכנית..החלפתם דומיין, שניתם שם לאתר..ונרשמתם שוב לתוכנית. גוגל מצידו? הרי טיפשי לבדוק את האתר שלכם 24\7 בשביל לראות שאין לכם שם תכנים לא חוקיים או משהו שעובר על התנאי שימוש שלו..הוא בודק רק במועד התשלום. כך..אם עברתם על החוקים? תעופו, אם לא...הכסף שלכם, מגיע לכם. הבעיה היא..(וכבר ראיתי את זה לפחות אצל מישהו אחד פה באשכול) זה החמדנות הישראלית, "מגיע לי" קוראים לזה לא? "גם עבדתי על גוגל..ועכשיו אני אכעס שהם לא הודיעו לי בזמן שהאתר שלי עבר על הכללים".. נכון, לא נכליל...אבל יש לא מעט מקרים כאלה...אני טועה? כל הכבוד לגוגל. |
תקשיב,קודם כל אני יודע שהם עושים טעויות,אבל בדקת את ה שקל שלך?=\ אולי היה באמת צריך לחסום..
|
[שאלה] אחרי קבלת הצ'יק מגוגל.
טעות.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ