![]() |
ציטוט:
לדוגמה: הצפנה של טקטס בMD5 לאחר מכןבSHA1 אח"כ בCRYPT, אח"כ בURL ואז ב64BIT =]. לאחר מכן להויסף PreFix ו-ShuFix (כתבתי נכון?) ואז כבר יהיה לפורצים בעיה, כי זה לא ודמה לשום הצפנה שבעולם.. |
זה אותו העניין של BruteForce,
חוץ מזה שהמשאבים שזה יקח מהשרת... |
אני תמיד מכים פונקצייה פשוט שעושה תסיסמא כאילו אני כל פעם עושה משהוא אחר אני לוקח תסיסא שהוקלדה ואז מוסיף לך תחילית וסופית ואז עושה לך הצפנה של MD5 וגם SHA1 ואז מוסיף עוד משהוא ועושה שוב MD5 זה בעיכרון מה שאני בדר"כ עושה אני חושב שזה יהיה מאוד קשה לפצח את זה :S כל מערכת אני עושה משהוא אחר ככה שגם אני לא יכול לפצח :) אני חושב שרוב במהערכות כיום לא מסתפקות רק בהצפנה פשוטה של MD5 אלא עושים עוד דברים ככה שזה בילתי אפשרי לגמריי נעשה
|
אבל הכל יפרץ בעזרת ברוט פורס!
במקום שהצפנת סיסמה ב-MD5, אז עשית משהו שמצפין הרבה מאוד דברים ובודק אם זה שווה להצפנה, עכשיו, במקום שהצפנת בו ב-הצפנה שלך, שזה הוספת תחילית, הצפנה, בלה בלה בלה, אני אפצח באותה צורה. במקום להצפין את abc ולבדוק אם זה שווה, אני אוסיף תחילית, יצפין, ובלה בלה בלה. (בלה בלה בלה מסמן את שאר הדברים). חוץ מזה שלקחת פי 3 ואפילו 4 משאבים. הצפנה עם מפתח, זה נוח וטוב יותר, וגם ניתן לפיצוח-למי שיודע את המפתח. |
ציטוט:
השאלה אם זה ראלי... גם מפתחות אפשר לפצח, השאלה זה הכדאיות אני יכול לשים עכשיו 64 מעבדים שיעבדו במשך שלוש שנים ואולי אני יפרוץ את זה, אבל מן הסתם אתה מחליף מפתח פעם בחצי שנה, כי אתה חכם. אז מה יצא לי מזה? GMB, באמת שסליחה, אבל אני מכיר אותך ? :o למה התכוונת ? |
ציטוט:
http://www.plain-text.info/faq/#faq8 התבלבלתי, שרתי IRC. סבבה? למה ישר להגיד "שטויות".. |
ציטוט:
שוב אני אשאל - איך שרתי IRC קשורים לפיצוח MD5? |
אני משתתף לשאלה של יוסי
דברו טכלס... האם הגיוני אם תוכנות או לא לפענח את ההצפנה ? |
ציטוט:
זה יכול לקחת כמה ימים או כמה שנים. |
ציטוט:
אתה מכניס את זה בIRC Server והבוטים של זה מנסים לפענח את זה (ועוד פעם אבל זה מוביל לטבלאות Rainbow). אני מקווה שההסבר היה טוב .. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ