![]() |
מצחיק,
אני חושב שחצי מה"ממליצים" מעולם לא השתמשו בשירות של אף אחת מהחברות, ממליץ לך לקחת המלצות מאנשים שהתנסו בשירות לפחות חודש. |
הם ממליצים מהכרות עם מנהל העסק
תשים לב יש כאלו שממליצים על הבנאדם ולא על השירות כי הם לא התנסו בשירות אבל מכירים את הבנאדם שמספק את השרת |
ציטוט:
אבל במקרה שלי אני לא לקוח של וויטסקרין מספיק זמן כדי להמליץ.. אבל בכמה ימים שאני איתה ובקשר שיש לי עם קיריל ב ICQ אני מבסוט.... ביקורת נוקבת יותר אני אתן בתום החודש הראשון . |
ציטוט:
תעשו טובה הוא צודק 100% בנוגע לכך שמי שיכול לחוות את דעתו על חברה מסויימת זה מישהו שקיבל שירות . יום טוב. |
ציטוט:
מה זה השטויות האלו, שמישהו מגיב:"כן אני מכיר אותו בן-אדם זהב". מאיפה מכיר אותו? מהאינטרנט? נו באמת.. מי שבאמת צריך לתת ביקורות זה מי שהתנסה באיכסון או בכול דבר אחר שהחברות שהוצגו למעלה מכרו לאותו בן-אדם. |
ציטוט:
תאמין לי שהייתה קונה מבנאדם שהוא זהב עם איכות שמספיקה מאשר עם בנאדם שהוא חרא ולא מתייחס אין שירות וכלום אבל השרתים שלו הכי טובים בעולם |
ציטוט:
|
שלושת החברות שהמלצת עליהן באמת מעולות.
ממליץ לך ללכת על וויטסקרין , קיריל בן אדם זהב ומקצוען אמיתי. לא תצטער, בהצלחה. :) |
ציטוט:
כמדומני פותח האשכול ביקש דיעות לגבי העסקים עצמם ולא לגבי בעליהם... זה כמו שארצה לשמוע תגובות על שירות האדסנס של גוגל ולעומת זאת אקבל המלצות על מנהל מחלקת האדסנס של גוגל (כשזה לא משקף בכלל את טיב השירות). בהצלחה בכל מקרה לשלוש העסקים!. |
כמה ספאם וקללות נגרמים באשכול אחד :S
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ