![]() |
וואי עשיתי שאלון 001 5 שאלות ב 3 שאלות טעיתי סעיף בכל שאלה יש לי אבל ציון טוב עדיין :D
|
ציטוט:
אפילו המורים אמרו שהיא הייתה קשה..(ואני מוכן לקבל את ההנחה הזו אחרי הציון המזעזע שיהיה לי חח) לפחות הגישו אותי על 98:D אז אני מקווה להגן על הציון הזה במועד ב'.. |
006 ו 007 - די קשים בעעע
|
אני מוגש למועד ב MUHAHAHA.
עשיתי שטויות, ניסיתי להוריד לחץ וניגשתי ל005 מועד א, רק הסדרה יצאה בסדר חח[ זה רק אני או שההסתברות היתה קשה רצח?]. [וגם נדפקתי עם מגן 80] בכל מקרה, אם מועד א היה קשה, משמע מועד ב יהיה קל :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ההסתברות לא הייתה קשה.. זה לא היה עץ ולא טבלה(אפשר היה עם עץ אבל לא היה חייב..) |
אני בטח אקבל 65 בבגרות... הלך דיי קשה 005.
יאללה מועד ב'... 16.7.07 ממה שהבנתי יש מועד ב' גם... נכון? |
ציטוט:
אם כן ההסתברות לא היה קשה עשיתי עץ לייתר ביטחון אבל נפלתי כמו מטומטם בסעיף א' |
ציטוט:
ציטוט:
|
005 היה קשה!!
שאלה 1 לא הסתכלתי עליה אפילו. שאלה 2 עשיתי, קלה. שאלה 3, קלה. שאלה 4 - זו ה-שאלה הקשה...אף אחד מהחברים שלי לא הצליח אותה...את הבניית עזר עשיתי טוב (אלכסונים) והשתמשתי בתלס אבל עדיין לא יצא לי טוב..:(. שאלה 5 - מממ הזכרתי שאני דפוק? ידעתי את סעיפים ב וג, אבל את א לא...אחרי המבחן חבר שלי אמר לי שב-א היה צריך מצד אחד תחרות 1 מקבל 10 ושניה מקבל 15 וההפך (רק שמרוב לחץ לא חשבתי על ההפך ולכן לא יצא לי שם נכון (שורש שלישי בטרינום) ולכן לא עשיתי את השאלה הזו). ניגש למועד ב...:( (לא חשבתי בכלל שאגש אליו...חשבתי הבגרות תהיה קלה כמו המגן שלנו...בכלל בניתי על 2 הסתברות שמהם אעשה 1 ועוד אחת גאומטריה שאעשה אותה). אגב, אני לא רואה דרך אחרת מעץ לעשות את שאלה 5...(למי שאמר שאפשר). |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ