![]() |
ציטוט:
לא ראיתי פרסומות, כלום. אולי לינק בסוף, ואני בטוח שזה לא למטרות פרסום. אגב, למה אתה חושב שזה לא ישפיע? אתה זוכר את הג'ינג'י מלפני שנתיים? זה שאירגן שביתה ליום אחד? הכל התחיל מעמוד אינטרנט. |
חתמתי, מקווה שיעזור למרות שלא מאמין.
ד"א - אם אתה מכיר את יוצרי האתר, תגיד להם בבקשה שיתקנו את המשפט הצורם "האם מדינת ישראל מצפה שהבעיה תפטר", ועם ההדגשה שהם שמו על המילה האחרונה בכלל :X |
שמתי לב שבדקות האחרונות, כל מספר דקות זה עולה בכ100 אנשים :) כל המשפחה שלי כבר חתמה, חברים, מקווה שימשיכו לחתום. 6800 זה די מכובד ליומיים, חבל שלא פרסמתי מוקדם יותר.
|
חתמתי באמת חשוב...
|
אוקיי הוספתי אותך אצלי באתר.
http://www.galils.info אתה יכול ללחוץ על הבאנר וייפתחו לך מס' לינקים. בגלל שזה אתר חדשות אני לא אוכל להחזיק שם הרבה את הלינק, אבל שתדע, שפירסמתי אצלי בפורום ודאגתי שכל אחד ברשימה שלי יחתום. אתה לא יודע עד כמה חשוב לי הנושא הזה, ובאיזה הלם הייתי כששמעתי על זה בפעם הראשונה בחדשות. |
אין לנו שום אינטרס חוץ מלקדם את טובת הניצולים,
לעומת עצומות מפגרות אחרות פה אנחנו פועלים למען אנשים שמגיע להם יותר מכולם, ולא לא יוצא לי כלום מזה ואפילו אין לי קשר דם לניצולים, אבל בתור אחד שמכיר כמה ניצולים באופן אישי ומכיר את הספיור שלהם ומסתובב עם הכאב בטן הזה של היחס המחפיר של המדינה כלפיהם , הייתי חייב לקום ולעשות לכ החותמים, שמפיצים ועוזרים - תודה רבה לכם, אתם אנשים גדולים ואני באמת מאמין שעוד נשנה פה משהו, גם אם זה הדבר הכי קטן לטובתם.. ת-ו-ד-ה |
גיא, פורסם בפורום של תנועת הצופים, ואני מפרסם במסנג'ר ואיי סי קיו לרשימה שלי.
אם היה לי אתר הייתי מפרסם גם שם אבל לצערי אין כרגע. |
אני מפרסם לכולם
אני מפרסם לכולם
|
כמישהו שסבא וסבתא שלו משני הצדדים ניצולי שואה (וסבא שלי מצד האבא ז"ל גם נלחם בשואה).
אני יכול לומר שאין שום טעם באתרים כאלה, זה לא מגיע לאף אחד ואף אחד לא שם על זה... המטרה פה היא קידום נטו. אני בחיים לא משתף פעולה עם דברים כאלה, במיוחד עם אנשים שמנצלים את היום הזה כדי לקדם אתרים עם עצומות מפגרות. הייתי עוד מבין אם הוא היה כותב מכתב לראש הממשלה, והיה מחתים את כולם דרך האתר, למרות שגם זה לא היה עוזר, אבל לפחות הוא היה מראה פה משהו. אין מספיק מילים בפי כדי לתאר מה אני חושב על אתרים מהסוג הזה. |
אבל למה רק כלפי ניצולי השואה של המדינה..
זה הקטע שהניצולים בישראל מקבלים כסף ממשלת גרמניה.. מה עם כל ניצולי השואה שחיים בגלות... ולא מקבלים גרוש ... ? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ